LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 512.986
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LG G4 - Rasprava

ako se ne varam t-com ima nekog bloata predinstaliranog? ako ima onda se to ceka da malo zagade i time uspore rom..

malo me iznenadilo da ovaj iz vip-a nema bas nista predinstalirano.. ni onaj mcafee ni nista, kao da je iz slobodne prodaje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
digitall kaže...

ako se ne varam t-com ima nekog bloata predinstaliranog? ako ima onda se to ceka da malo zagade i time uspore rom..

malo me iznenadilo da ovaj iz vip-a nema bas nista predinstalirano.. ni onaj mcafee ni nista, kao da je iz slobodne prodaje..

Ima samo neke svoje app predinstalirane i to je to. Sve se da maknuti od njih tako da ga nista ne usporava(HT)

17 godina

Ja nema nikakav bloat ali sam na t mobile-u

Pa ocito stim ima veze zasto jos nije izaslo a ne jeli je 

Stock ili nije :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 23:59 (4mal).
10 godina
LG G4 - Rasprava

i ja sam na tmobile, ali je uredaj kupljen u vip-u

znaci o tome ovisi

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

0 0 hvala 1
13 godina
digitall kaže...

evo apdejtano na 6.0, nakon toga napravio factory reset (to uvijek napravim kod vecih updatea da sve sjedne na svoje mjesto, iako nije obavezno), vratio aplikacije, postavke itd...
prvi dojmovi: ovaj stroj radi jos brze i jos glatkije! apsolutno fantasticno radi..
neke promjene vizalne ovako ne vidim, ima nesto sitno.. najvise toga se promijenilo u postavkama, sad ima i opcija da vidi koja je aplikacija trosila koliko rama u kojem vremenskom periodu, kao i za bateriju
ukratko, sve pohvale za lg, jer cini mi se da nisu samo na brzaka nesto sklepali i izdali da se mogu pohvaliti da su prvi, nego je to nesto bolje nego sto je bilo..

za ostale dojmove cemo vidjeti s vremenom, po pitanju baterije (koja bi trebala isto biti bolja) i sl.

ako ovako stanje ostane i ako ne naletim na neke bugove ili probleme, necu imati potrebe ni da ga rootam, a kamoli da instaliram neki custom rom..

edit: auto osvjetljenje sad radi bolje, nije pretamno kad si u mracnoj prostoriji, i pokazuje na koliko % je trenutno

Kako si napravio Backup aplikacija i podataka?

17 godina
LG G4 - Rasprava

Kolko vidim 6.0 sletio na G4, jel bilo kakvih  poboljšanja oko kamere koja je i dalje odlična?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

Da pitam vidim da je pusten 6.0

Sta sa nam koji imamo uredaje iz Tele2 dali ima postupak kako ga staviti ili nam preostaje cekati sluzbenu verziju dok tele2 pusti.

Intel Core™ i7 Haswell
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Abalo kaže...
digitall kaže...

evo apdejtano na 6.0, nakon toga napravio factory reset (to uvijek napravim kod vecih updatea da sve sjedne na svoje mjesto, iako nije obavezno), vratio aplikacije, postavke itd...
prvi dojmovi: ovaj stroj radi jos brze i jos glatkije! apsolutno fantasticno radi..
neke promjene vizalne ovako ne vidim, ima nesto sitno.. najvise toga se promijenilo u postavkama, sad ima i opcija da vidi koja je aplikacija trosila koliko rama u kojem vremenskom periodu, kao i za bateriju
ukratko, sve pohvale za lg, jer cini mi se da nisu samo na brzaka nesto sklepali i izdali da se mogu pohvaliti da su prvi, nego je to nesto bolje nego sto je bilo..

za ostale dojmove cemo vidjeti s vremenom, po pitanju baterije (koja bi trebala isto biti bolja) i sl.

ako ovako stanje ostane i ako ne naletim na neke bugove ili probleme, necu imati potrebe ni da ga rootam, a kamoli da instaliram neki custom rom..

edit: auto osvjetljenje sad radi bolje, nije pretamno kad si u mracnoj prostoriji, i pokazuje na koliko % je trenutno

Kako si napravio Backup aplikacija i podataka?

nikako, posto mi je sve sinkronizirano, samo se prijavis na svoj mail i aplikacije i imenik se vrate.. ostalo mi je na drive ili mi nije bitno.

zvonac kaže...

Kolko vidim 6.0 sletio na G4, jel bilo kakvih  poboljšanja oko kamere koja je i dalje odlična?

ne vidim neke promjene, i dalje je fantasticna :)

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Trebam malu pomoc, kupujem micro sd od 32GB

Pa me zanima koja je bolja/kvalitetnija itd:

Sandisk Ultra ili Samsung Evo ? Obje class10

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

INKOGNITO3 kaže...

SanDisk ti je provjereno kvalitetan i 10g garancija, ja sam sebi istu uzeo za G4 od 32GB class10

Sigurno je bolja opcija SanDisk kartica!

Intel Core™ i7
14 godina
neaktivan
mserfezi kaže...

INKOGNITO3 kaže...

SanDisk ti je provjereno kvalitetan i 10g garancija, ja sam sebi istu uzeo za G4 od 32GB class10

Pitam iz razloga jer po forumima citam da je EVO bolji i ekipa stavlja testove gdje EVO stvarno ubija Sandisk. Pa pitam ovdje mozda netko ima iskustva sa time 

16 godina
LG G4 - Rasprava

Kakav vam je prosjecan SOT prije i nakon 6.0 na G4? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Instalacija trajala samo 4 min, update ima 1.6 gb, javim dojmove soon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
mserfezi kaže...

INKOGNITO3 kaže...

Pitam iz razloga jer po forumima citam da je EVO bolji i ekipa stavlja testove gdje EVO stvarno ubija Sandisk. Pa pitam ovdje mozda netko ima iskustva sa time 

Neznam nisam nikad radio sa Samsung karticama.

Ja od prvog dana samo SanDisk koristim i za DSLR i ostalo.

Nikad problema s njima. A opet ovisno koliku brzinu trebam zapisa tako i uzmem.

Intel Core™ i7
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo rijesio i ja update za LG G4 H815 na 6.0

Uredaj je kupljen u tele2 i preko LG Bridge update softwera rijesio!

Za sad sve ok!

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
LG G4 - Rasprava

takodjer i meni stigel M ,javim dojmove

koliko ste dugo cekali da krene preuzimat? krenulo ali jako sporo preuzima

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 19:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

takodjer i meni stigel M ,javim dojmove

koliko ste dugo cekali da krene preuzimat? krenulo ali jako sporo preuzima

meni je odmah krenulo, te posto imam 30 Mbps trebalo je mozda 7/8 min da se skine.

17 godina
LG G4 - Rasprava

ja imam 50 tako da nije do toga...vjerovatno im je server preopterecen

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 19:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G4 - Rasprava

Meni nema nikakvih updejtova. Tmobile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Napokom updateano i napravljen factory reset te je isto vraceno sa lg bridgea ;-)

Ultra je brz responzivan a za bateriju cemo vidjeti ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Dosao i meni update na G4, takodjer factory reset i onda jedan lagani clean install i sve fino vratio nazad.

Ima dosta promjena u samim postavkama, a drugo je manje vise isto.

Meni je savrseno radio i prije updatea, a tako radi i sada tako da ni tu ne vidim neku promjenu, a za batku cemo jos vidjeti.

0 0 hvala 0
16 godina
LG G4 - Rasprava

Ja updateao i vec mi ide na zivce ovaj auto brightness. Ja namjestim sada na auto i 40%. Ugasi se ekran i kad ga upalim opet brightness pane na 3%. Toliko me to iritira da sam lud... Nisam napravio factory reset. Bi li sta pomoglo da ga napravim?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ovaj M je cudo sto je napravio sa updateom i potrosnjom batke... E jucer u ovo doba sam bio na 80ak % a sad sam an tek 94 tj. Istog intenzivnog koristenja...clap

clap clap M ;-)

P.s di se nalazi stavka za virenje ,pise na onom site-u kod aplikacija ali ja to nemogu nac ili ne vidim..help:-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 9:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nakon što sam na poljskoj verziji imao problema sa sporim wifi-em, sada i na službenim 6.0 ROM-om isto..pomaže jedino DnSat aplikacija..ima itko istih problema? Nije problem brzina, nego npr. da se speedtest poveže i ponudi mjerenje brzine treba 15-20 sec. youtube 10- sec. Učitavanje stranica u broweru po 7-10 sec.? Navodno je to problem i na drugim uređajima na 6.0 (Nexus...), jer sustav forsira ipv6, umjesto ipv4 standarda.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Hmm nemam tih problema ,prvi glas :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Čitaj... forum.xda-developers.com/nexus-6/help/slow-wifi-android-marshmallow-6-0-mra58k-t3220542

Google se ograđuje od toga i tvrdi da je problem u ISP-ovcima.
Luc
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ma da sramota za nexus koji je bio perjanica androida updateova...nije ni cudno da lg ima taj premium status drugu godinu za redom ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 12:01 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ja sam na Tele 2 dobio v20a, a čujem netko je dobio v20b?
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo prilog - nadogradnja softwera na LG G4 H815 (tele2)

Moram reci da baterija izvrsno sad drzi te se primjeti poslje nadogradnje,

Isto tako i sam rad uredaja je savrseno. Zasad sve ok!

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice