LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.228.856
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G3 - Rasprava
SantaDomenica, tamo imaš. Mislim da su oko 250kn.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bila sam, nemaju :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pitanje vezano uz kupovinu 3/32 modela (novi, NeutrinoMobile shop) - da li je OK cijena od 2500kn za ovaj model (trenutno je 2595kn, ss je ispod)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Pitanje vezano uz kupovinu 3/32 modela (novi, NeutrinoMobile shop) - da li je OK cijena od 2500kn za ovaj model (trenutno je 2595kn, ss je ispod)

Šta je ovo neka akcijska cijena? 5 kn jeftinije.lol

btw. Nije Ok cijena jer za 200kn više se nađe na njušci novi zapakirani g4

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...
midzan21 kaže...

Šta je ovo neka akcijska cijena? 5 kn jeftinije.lol

btw. Nije Ok cijena jer za 200kn više se nađe na njušci novi zapakirani g4

Ah, kad gledam novo i zapakirano sa jamstvom u provjerenim dućanima (ovo je jedan od pouzdanih dućana za mobitele, već je bilo kupovina tamo) i već neko duže vrijeme izbjegavam njušku kad su mobiteli u pitanju (tl;dr - frend je kupio mob preko njuške, s5 dok je bio još relativno nov i što bi bilo grozno, mob mora na servis a tamo ne priznaju garu od kog je kupio aka uvoz iz njemačke)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
13 godina
neaktivan
77792 kaže...
Jel netko zna gdje se moze kupiti quick circle navlaka u zg??

ja sam je kupio u svijetu medija prije cca pola godine...mozda imaju još.

9 godina
neaktivan
Koja je cijena kod njih?
13 godina
neaktivan
200tinjak kn
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ekipa :D imam jedan problem u vezi mobitela, znaci kupljen je u 9mj prosle godine i sve je bilo u redu do prie par dana. Tokom noci stoji mi na ormaricu i ujutro kad treba zvoniti ne zvoni a alarm se uredno iskljuci i jednostavno zablokira otvorim ga i pise npr 23:00 il neko ludo drugo vrijeme i moram ga iskljuciti pa ponovo ukljuciti. Da li je to mozda zato jer sam prije spavanja dugo na njemu i zagrrije se bas ono full, i onda ga ostavim i idem spavat, a i u sobi nije bas nesto toplo. Dal je moguce da ga sj*** temperatura? Inace mobitel kupljen u T-comu. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

dosla v30c verzija za VIP na Pc Suite ;)

0 0 hvala 0
13 godina
f12 kaže...

dosla v30c verzija za VIP na Pc Suite ;)

oh..c :)

odlicno

ja
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

lagano se skida pa cemo vidjeti sto nam boljeg i ljepseg donosi ;)

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
midzan21 kaže...

Malo OT al bolje uzmi ovo. Shipping im je 30-ak € al opet se više isplati nego G3 kod nas u trgovini

https://www.computeruniverse.net/products/90604733/lg-g4-h815.asp

12 godina
Pislje kaže...

Ima možda netko dobru maskicu kakvu za g3 da prodaje?

Imam ja ,ostalo mi od mog starog G3

http://www.njuskalo.hr/lg-oprema/lg-g3-wow-bumper-view-goospery-oglas-18267437

14 godina
neaktivan

Imas na computer universu G4 32gb crna kozna za 340€ ja msm, dostava te kosta 18ak eura i otkljucan je, ovo se ne isplati

Edit: sad vidim kolega iznad me prestigao

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 13:29 (Rodić).
9 godina
neaktivan
Jel znate za tele2 jel stogao 6.0 na pc suit

0 0 hvala 0
16 godina

Jučer nije.

14 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Je tko probao 30c?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Imas na computer universu G4 32gb crna kozna za 340€ ja msm, dostava te kosta 18ak eura i otkljucan je, ovo se ne isplati

Edit: sad vidim kolega iznad me prestigao

a šta je sa garancijom?

Zar nije bolje kupit na njuškalu od ljudi koji ga uzmu na produženje ugovora te ga prodaju za nekih 2600 kn cca. I garanciju imaš i nema problema

15 godina
LG G3 - Rasprava

Evo došao je i za slobodne uređaje koji nisu kupljeni kod operatera npr. moj je kupljen u Santa Domenici i napravio sam upravo napravio update preko LG PC Suite na v30C pa budemo vidjeli kako će se MM ponašati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemas ni s time problema, ako mobitelu nesto ne valja na njihov trosak im mozes poslati i oni ce ga popraviti ili zamijeniti ili novac vratiti, znam zbog mog slucaja kod neispravne graficke kartice... Zamijenili su mi je i poslali...
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Evo došao je i za slobodne uređaje koji nisu kupljeni kod operatera npr. moj je kupljen u Santa Domenici i napravio sam upravo napravio update preko LG PC Suite na v30C pa budemo vidjeli kako će se MM ponašati.

Moj je kupljen free i nema još ništa. LG PC suite kaže da je zadnje D85521A

15 godina
plavi08 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Bad luck, ne znam šta bi drugo rekao. Za sada nakon nadogradnje čini se kao da uređaj radi još laganije i uglađenije, ok su i kozmetičke promjene koje su malo udahnule novog života. Bateriju ćemo vidjeti kroz par dana upotrebe, ali sve u svemu jako mi se sviđa MM na LG G3-u.

13 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

I meni ista stvar, free Sancta Domenica 32/3gb verzija. 

15 godina
RiBoy kaže...
plavi08 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

I moj je 32/3GB verzija (zlatni). Da li vam je LG PC Suite nadograđen na zadnju verziju, možda Vas to muči. Sliku ću priložit moje verzije LG PC Suite-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 22:17 (MasterOfDisaster).
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
RiBoy kaže...
plavi08 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

I moj je 32/3GB verzija (zlatni). Da li vam je LG PC Suite nadograđen na zadnju verziju, možda Vas to muči. Sliku ću priložit moje verzije LG PC Suite-a.

Ista nam je verzija PC Suita.. ko zna po cemu to ide, istrpiti cu se jos malo. Iako mi je verzija 21A što se tiče fluidnosti dosta dobra, ali baterija je koma.. Evo danas sam poludio, izašao u 7 iz kuće, i nije mi izdržao do 19h s time da mi je power saver mod bio upaljen od ono cca 60%. SOT je bio 2:30, užas . Kupiti ću novu bateriju preko eBaya i napraviti factory reset kada ga dignem na 6.0 valjda će to pomoći . I da ne igram igrice ni ništa samo: pozivi, Face, WhatsApp, Chrome, i mailovi.. doduše bio je na 3g cijeli dan, ali opet...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 22:31 (RiBoy).
16 godina
LG G3 - Rasprava

18212 je i moj  3/32 verzija telefon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Moj je Češki, V21a-EUR-XX trenutno i još ništa od nadogradnje.

Kolega ima mađarski. Isto ništa još.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

Očito sam od rijetkih sretnika koji su već dobili MM u RH, drago mi je jer sam među zadnjima dobio Lollipop kada je bio puštan za LG G3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj je kupljen u Vip-u i takoder mi je dostupna nadogradnja preko Pc Suite. (32/3 Vip)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice