LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.716
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G3 - Rasprava
Hacker002 kaže...
amd freak kaže...

Imam ti i ja za te novce samo bijeli, 100% novi i vip sve mreže, ja te necu zeznut ;)

Mislim bez zezancije ionako znam da će se prodat pa ako te strah eto ja sam ti ovdje godinama i nikad nikog nisam zaje, pa nebi ni tebe :D

Nebi bijeli nikad kupio :D

:) zasto ne ? Ide svejedno u masku.

ja
17 godina
bender_007 kaže...

Zato što mi je ružan, što izgleda kao za curice i zato što neide u masku

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
10 godina
bender_007 kaže...

uf sto ja ne podnosim te maske.. cak sam se nagovorio da kupim nekoliko i probam (od onih 0.3mm debljine do nekih ultra cvrstih), ali sam odustao jako brzo..

ne samo na g3, nego na svim mobovima koje sam imao, a koji su uvijek bili flashshipovi..

tek kad skinem masku onda (ponovo) vidim kako je tanak lagan i ugodan za ruku

vecina ih nosi u maskama jer ne znaju paziti na njih, i onda jos uz to gledaju i raspravljaju od kojeg materijala je mob napravljen, iako taj materijal nece nikad ni vidjet ni dirati.. to mi je najjace..lol

13 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam si kupio poklopac od baterije, pa mi tkao svejedno, mogu furati stari. Bitnije mi je da nije razbijen mob negdje.

Inace, g3 tek sad od nadogradnje 20T radi kako treba, tek sad je ovo bolje od g2 (stock vs stock), vidim da su interactive gov tunirali :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 12:40 (bender_007).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam 9 dolara platio 

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Ja sam 9 dolara platio 

Naručio sam ovu, i još me jedna stvar interesira dali ima tko od vas tempered glass?

Ja sam juće stavio na svoj tempered glass neki malo bolji ajmo reći na ebay-u je bio oko 7$ ne mogu naći link više... i od juće kako sam stavio primjetio sam da mi touch lošije prima, dali bi moglo zbog tempered glass?

13 godina
LG G3 - Rasprava

Danas mi bas dosao tempered glass, posto vec imam foliju i ako kazes da slabije reagira ostavim za kasnije 

ja

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - Rasprava

Koje je najbolje rješenje za napraviti backup aplikacija? Trenutno sam na 20p i kada god flasham 20t i bilo koji noviji, homescreen i jos par procesa se pocnu crashat odmah nakon boota sto znaci da moram napraviti full wipe? I koja je zadnja verzija? Mislim da sam negdje vidio i novije od 20t ali nisam siguran.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Nemoj praviti backup aplikacija uopce. Radije bi full wipe napravio i stavio T ili U.

ja

0 0 hvala 1
16 godina
LG G3 - Rasprava

Ma znam da je najbolje nacisto sve, ali mislio sam mozda s ovom LG-ovom ugrađenom spremim bar poruke, pozive, wife sifre i mozda neke igre koje ne podrzavaju google sync backup (inace bih koristio Titanium ali G3 nisam rootao). I ako moze link od 20u .kdz, ne mogu ga naci, i koja je najbolja opcija, cse flash s flashtoolom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 15:01 (Godra).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

S koje stranice skinut stock rom i koju verziju preporucate?

Njega instaliram preko TWRP?

Trenutno sam na CloudyROMu al bi se vratia na stock zato jer ovdje nemogu otkrit kako napravit konferencijski poziv :D

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Za onaj što sam trebao kupit.. OMG. Jučer se dogovorim s frajerom za 2300 za taj mob, i s obzirom da je 20km od Broda dogovorimo se da jedan dan kada bude išao u Brod ponese i mob pa ćemo onda rješit jer nije žurba. Sve 5, njemu paše. Danas me zove da će doći jel ja mogu, reko može, u 15.00 ispred Vip centra. Nađemo se tamo, ja tražim da odemo unutra da provjerimo jel sve u redu s garancijom i računom, 2 radnika u Vipu potvrde da je. Izlazimo van, stavit ću reko svoju Tcom karticu u mob i ako je otključan dajem lovu frajeru, nemam šta filozofirat. Kad mi izašli van on meni cijena je sad 2450, 2300 kako smo dogovorili, 50kn što sam morao doći vamo i 100kn što sam se sad sramotio tamo unutra!! Ja stao i gledam, ništa, hvala lijepo i doviđenja idiote. Tip je glup do jaja, 2300 da ti dam na dobar dan bez provjere, i onda pazi on se sramotio što je mobitel bio provjeren, a sve ok s mobom!! Inače, evo link njegova njuškalo profila, preporučam obilazak u širokom luku jer je tip totalni debil

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...
bender_007 kaže...

Ja sam 9 dolara platio 

Naručio sam ovu, i još me jedna stvar interesira dali ima tko od vas tempered glass?

Ja sam juće stavio na svoj tempered glass neki malo bolji ajmo reći na ebay-u je bio oko 7$ ne mogu naći link više... i od juće kako sam stavio primjetio sam da mi touch lošije prima, dali bi moglo zbog tempered glass?

Imao sam i na prošloj Xperii Z3 i sad na G3, uzeo ovdje

http://smartoprema.hr/proizvod/tempered-glass-lg-g3-0-3-mm/

sve savršeno, lovi kao bez njega

15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Nemoj praviti backup aplikacija uopce. Radije bi full wipe napravio i stavio T ili U.

Fakat odakle skidate sve te verzije i koja je zadnja official

15 godina
neaktivan

Ja upisao IMEI i kaze da je zadnja verzija v20i.

10 godina
Almin94 kaže...
bender_007 kaže...

Fakat odakle skidate sve te verzije i koja je zadnja official

imas na xda sve, preporucujem najnoviji 20W firmware, do sada mi je uvjerljivo najbolji po svim pitanjima, s tim da sam si jos deinstalirao vecinu lg aplikacija, prebacio governor na conservative, stavio dpi na 560, i milina

sad radi bolje nego zenin g2 stock

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ok, hvala vam. Ima li kakve mogucnosti da snimim v20w na svoj G3 32GB? Prilikom upisivanja IMEI-a, pronadje samo v20i verziju koja mi je i dosla na mobitelu, koju vec imam instaliranu. Mobitel je tvornicki otkljucan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ERROR1911 kaže...
bender_007 kaže...

Ja sam 9 dolara platio 

Nema do kvalitetnog tempered glassa. Prije tjedan dana mi je prvi puta mob pao, tocno na ekran... tempered puko ko kokica, ekran iza cist ko suza. Skinuo ga, pobriso prasinu sta se nakupila i mob mi je citav. Mada sam ja imo nillikinov tempered... oko 60kn sam ga platio.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
Almin94 kaže...

Ok, hvala vam. Ima li kakve mogucnosti da snimim v20w na svoj G3 32GB? Prilikom upisivanja IMEI-a, pronadje samo v20i verziju koja mi je i dosla na mobitelu, koju vec imam instaliranu. Mobitel je tvornicki otkljucan.

da li imas root i custom recovery?

ako ne, onda nemas mogucnosti, i prvo to moras napravit

13 godina
LG G3 - Rasprava

Ma imas 20T/20U/20W firmware, probam pronaci a ako ne onda ti uploadam. Nemas potrebe za twrp flash

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 evo ctrl F i kucaj 20w i naci ces 2 od UAE, ja sam taj flashao.

Imas i 20T (neki kazu da bas na toj verziji imaju bolju bateriju, e sad..)

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ljudi molim vas pomagajte,skinuo sam nomod resolution changer i promjeno na full hd i 420 dpi,sve mi je izgledalo super samo status bar bio malo prevelik

uradio sam restart i sad mi nema slike na mobu,ima samo lg logo i osjetim kako mob radi,npr flash light sam uspio ukljucit pritiskajuci na ekran jer inace imam widget tu,ali nema mi na ekranu nista sem lg logoa

kako da stavim stock rom da vratim ovo samo da mi radi opet normalno telefon,jesam baksuz...

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Jel mozes u twrp uci ?

Ako da onda tamo napravis "wipe cache, wipe dalvik cache i factory reset"

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Ma imas 20T/20U/20W firmware, probam pronaci a ako ne onda ti uploadam. Nemas potrebe za twrp flash

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 evo ctrl F i kucaj 20w i naci ces 2 od UAE, ja sam taj flashao.

Hvala ti puno! Reci mi jos samo kako ću znati koji od dva navedena odgovara za 32GB verziju G3-ce.

13 godina
Almin94 kaže...
bender_007 kaže...

Hvala ti puno! Reci mi jos samo kako ću znati koji od dva navedena odgovara za 32GB verziju G3-ce.

ovaj

ja
15 godina
Dali zna tko od Vas dali se moze kako napravit backup svih wifi lozinki?

0 0 hvala 0
13 godina
ERROR1911 kaže...
Dali zna tko od Vas dali se moze kako napravit backup svih wifi lozinki?

skini terminal emulator

• otvori
  • kucaj "su"
  • kucaj "cp /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf /sdcard/wpa_supplicant.conf"

za vracanje obrnuto 

• "cp /sdcard/wpa_supplicant.conf /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf"
  • "chmod 660 /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf"

Ako ne radi onda prije svega

• mount -o rw,remount /system

---cek..sastavim app :)

EVO :)  <- link popravljen

nije najljepsi ali radi

tipka:"spremi wifi" sprema fajl na sdcard (mozes ga otvoriti)

tipka: "vrati wifi" vraca fajl na izvorno mjesto i daje prave dozvole kako bi sve radilo :)

@ERROR1911 - probaj pa javi

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 23:44 (bender_007).
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Jel mozes u twrp uci ?

sreca moze,uradio sam reset,steta sto ne znam smanjit mu rezu,citao sam kako ga ubrza al et meni ne ide od ruke

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
13 godina
mersimh kaže...
bender_007 kaže...

Jel mozes u twrp uci ?

sreca moze,uradio sam reset,steta sto ne znam smanjit mu rezu,citao sam kako ga ubrza al et meni ne ide od ruke

pazi, idi u "mount" , mountaj system

onda iza u file manager (unutar twrpa)

udji u /etc/ klik na build.prop kad nadjes...idi copy, na internu tj na sdcard

onda ga na kompu prekopiraj pa mi posalji

ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice