Pozdrav!
Imam novo Corsair CX600M napajanje i čuje se zavojnica i kada je kompjuter ugašen i kada je upaljen.
Nije pištanje, više kao čegrtuša na speedu - niska frekvencija.
Da se brinem/reklamiram ili ne?
Pozdrav!
Imam novo Corsair CX600M napajanje i čuje se zavojnica i kada je kompjuter ugašen i kada je upaljen.
Naravno da reklamiraš odmah.
Pozdrav!
pa probaj, kaj drugo, sto prije to bolje!
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/coil-whine/206718.aspx
lp
Budem, ali ne da mi se sve opet raskopusati...
Jel to baš problem ili da reklamiram reda radi?
Također mi klikće(ne ventilator, nešto) nova grafička. Što sa tim?
Budem, ali ne da mi se sve opet raskopusati...
Jel to baš problem ili da reklamiram reda radi?
Također mi klikće(ne ventilator, nešto) nova grafička. Što sa tim?
neznam, provjeri!
evo ovaj kolega ima i svinju u kucistu
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/pc-se-glasa-kao-svinja/208329.aspx
lp
Prvo ću nazvat da vidim šta vele za RMA.
Reklamirat ću jer je novo, a štekće.
moj komp ima preko 5 godina (kada je q6600 bio aktualan) i od samog početka napajanje cvili kada je kompjuter isključen i samo kada je isključen, komp radi i dan danas. napajanje je neko ocz500sxs. napajanje sam rastavio zbog ciscenja i vidio sam da je sve ok na njemu (nema napuhnutih kondenzatora i sl). kada komp ugasim, ugasim ga i na prekidač pa vise ne zuji i problem rijesen. ako je izdržalo 5 godina i pri velikim opterećenjem, ponekad i preko 20 sati, cviljenje zavojnice ocito nije nikakav problem
Bivši LC Power Pro line je pištao kada je bio ugašen, ali ne dok je radio.
Ovo pišti/rokće non stop.
I grafička klikće...
Zvat ću, nemam što za izgubiti.
Bivši LC Power Pro line je pištao kada je bio ugašen, ali ne dok je radio.
Ovo pišti/rokće non stop.
I grafička klikće...
Zvat ću, nemam što za izgubiti.
Grafičku zamjeni za ASUS, Gigabyte, MSI GTX 770, napajanje za XFX 550W ili 650W.
Ma kako je i dobro.
Zvao sam i rekli su da će vjerojatno zamjeniti napajanje nakon testiranja.
Sumnjam da će biti danas ili sutra.
Ne znam kada da nosim. Ako nosim danas, nema kompjutera za vikend, a ne znam kada mogu slijedeći tjedan...
Isto mi je rekao da u ovoj kombinaciji se i grafička čuje, bar kod nekih stranki.
Imam isti problem.Zavojnica mi zuji ko blesava, radi tak vec godinu dana do sad sam imo sluse pa mi nije smetalo.Sta da napravim, procito sam negdje da namazem obicnim lakom za nokte?
Nitko ne zna?
Ja mislim da je lijek vruće ljepilo.
Upravo tak se cuje da
Nije mi jasno što se u transformatoru može tako čuti, jedino možda dinamo limovi na jezgri...
U principu to ne bi trebalo biti opasno, za ne ?
Ova napajanja nemaju limove u trafou, imaju feritne jezgre koje nisu od lomova nego u jednom komadu. Čuje se to što njihova žica vibrira od utjecaja el.mag. polja. Nije opasno, ali neke ljude nervira.
moj komp ima preko 5 godina (kada je q6600 bio aktualan) i od samog početka napajanje cvili kada je kompjuter isključen i samo kada je isključen, komp radi i dan danas. napajanje je neko ocz500sxs. napajanje sam rastavio zbog ciscenja i vidio sam da je sve ok na njemu (nema napuhnutih kondenzatora i sl). kada komp ugasim, ugasim ga i na prekidač pa vise ne zuji i problem rijesen. ako je izdržalo 5 godina i pri velikim opterećenjem, ponekad i preko 20 sati, cviljenje zavojnice ocito nije nikakav problem
imao sam i ja Corsair CX600 i pištalo je uvijek kad je ugašen komp....sada sam zamijenio za AX760 Platinum i blazena tisina ^^