Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O) izdvojena tema

poruka: 21.939
|
čitano: 3.639.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O)
Hvala na trudu sad imam kaj za gledat nekaj cu izabrat
16 godina

TT 850w GF3 u svakom pogledu

15 godina

Hvala jos jednom nesto cu izabrati

11 godina
gusta21 kaže...

Pozz.Trebam savjet za napajanje obavezno modularno.Pogonit ce Ryzen 5800x3D i grafičku 7900XTX Sappirku plus ostale komponente naravno.U kompu je sada Sama armor 750w ali to ide klincima u komp.Pa svaki savjet je dobro dosao.Budet do nekih 200e.LP

Ako već možeš izdvojiti toliki novac za napajanje uzmi si FSP HYDRO G PRO ATX 3.0 1000W, 80+ GOLD 120mj jamstva, čisto da imaš u slučaju da u budućnosti budeš iašo na neke još rastrošnije grafe tipa RTX4090.

15 godina
ibme74 kaže...
gusta21 kaže...

Pozz.Trebam savjet za napajanje obavezno modularno.Pogonit ce Ryzen 5800x3D i grafičku 7900XTX Sappirku plus ostale komponente naravno.U kompu je sada Sama armor 750w ali to ide klincima u komp.Pa svaki savjet je dobro dosao.Budet do nekih 200e.LP

Ako već možeš izdvojiti toliki novac za napajanje uzmi si FSP HYDRO G PRO ATX 3.0 1000W, 80+ GOLD 120mj jamstva, čisto da imaš u slučaju da u budućnosti budeš iašo na neke još rastrošnije grafe tipa RTX4090.

Po meni napajanje je medu najbitnijim stvarima u kompu-zadnje napajanje koje sam kupio je Sama armor 750w a to se nekad preporucivalo tu na forumu.I Sama jos uvjek radi ali sam ja totalno van kaj je danas dobro i zato i je budet od 200e a kaj se nvidije tice presao sam na crvenu stranu

11 godina

Pa dobro imat ce i AMD novih grafa, bolje uzet jače ATX 3.0 napajanje da ne bude poslje prilikom nadogradnje knapuša pa da se opet mora mjenjati, uostalom što više lufta to manje grijanja i buke dolazi iz napajanja.

15 godina

Ma slazem se uvjek treba imat lufta za buduce nadogradnje a otisao sam u crveni tabor jer evo vec druga 3080 je na reklamaciji maticna takoder msi b550 Tomahawk jednostavno je mrtva sumnjam na napajanje iako seasonic 850w bi trebalo biti i vise nego dovoljno ali kupljeno je polovno pa rekoh da kupim novo pa sam miran-ma da ne zamaram i spamam temu imam nekih problema sa novijim komponentama a starije rade a kao sto rekoh sumnjam na napajanje

10 godina
Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O)

Pozdrav, 

Dali ce trebati mijenjati napajanje za novi komp? Stari komo  ima Corsair cx650, pa ako se moze to iskoristiti, bilo bi dobro. 

Hvala!

Novi comp:  Procesor:  i5 14400f

Graficka:  Gigabyte rtx 3060 Ti

Maticna:  Asrock B760M- HDV M.2

Ram:  G.Skill S5 2x16GB

Kuciste:  Zelman i3 Neo

Odmori se u Istini.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

drzi to taj cx bez problema

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice