Corsair VX 450 na kraju radnog vijeka??

poruka: 3
|
čitano: 600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav! Imam čudan problem sa Corsair vx 450 napajanjem koje je radilo normalno do prelaska na novu konfiguraciju (staro 5g i 9 mjeseci). Naime, nakon prelaska na novu konfiguraciju računalo se često resetira neovisno o tome igraju li se igre ili surfa (resetira se i u safe modu). Neki put ostane i više od sat vremena u pogonu, a neki puta se resetira nakon 5 minuta. U event vieweru piše generička poruka Kernel power error 41(63). Ostale komponente isključujem jer sa burazovim Corsairom vx 550w komp se ne resetira. 

Ako mu je kraj, mislim ga zamijeniti sa seasonicom 520w.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 19:01 (brka911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Corsair VX 450 na kraju radnog vijeka??
brka911 kaže...

Pozdrav! Imam čudan problem sa Corsair vx 450 napajanjem koje je radilo normalno do prelaska na novu konfiguraciju (staro 5g i 9 mjeseci). Naime, nakon prelaska na novu konfiguraciju računalo se često resetira neovisno o tome igraju li se igre ili surfa (resetira se i u safe modu). Neki put ostane i više od sat vremena u pogonu, a neki puta se resetira nakon 5 minuta. U event vieweru piše generička poruka Kernel power error 41(63). Ostale komponente isključujem jer sa burazovim Corsairom vx 550w komp se ne resetira. 

Ako mu je kraj, mislim ga zamijeniti sa seasonicom 520w.

Za svaki slučaj probaj tog VX-a 450 stavit u još koju konfu da se uvjeriš da je on taj krivac.

13 godina

Update. Napajanje radi zasad normalno u burazovom kompu, dok ovo njegovo radi kod mene također bez problema. Buraz ima hd 6950 grafičku tako da nije do jačine napajanja. Možda je matična osjetljiva na nekakve fluktuacije u naponu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice