Corsair 550w VX 2 monitora?

poruka: 5
|
čitano: 590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Poz,

Imam amd r9 280. Zanima me da li mogu bez straha imat 2 monitora. Benq 32" bl3200 i acer 25" g257hlbidx.

Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Corsair 550w VX 2 monitora?
tigerija kaže...
Poz,

Imam amd r9 280. Zanima me da li mogu bez straha imat 2 monitora. Benq 32" bl3200 i acer 25" g257hlbidx.

Hvala!

straha od cega?

16 godina
neaktivan

Mozes bez problema,monitori se spajaju u utičnicu 😆

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Isprike. Nisam se baš precizno izjasnio.

Radi se o potrošnji grafičke kartice sa dva spojena monitora.

Kod sastavljanja računala mislim da sam već bio na nekom pragu sa napajanjem.

i52500k

R9 280 (prije imao GTX 570)

(Ne znam koliko HDDi i Rami igraju ulogu?)

Dva spojena monitora vjerojatno više opterečuju grafičku, pretpostavljam. Ako na drugome ne radim ništa, onda je vjerojatno ok, pretpostavljam opet.

Ali zanima me da ako koristim oba za stvari vezane uz grafiku, da li mi je dovoljno napajanje koje imam? Ili sam već ionaok vjerojatno bio opteretio grafičku do maximuma (možda sa nekim video igrama)?

Mislim da ovaj 550W VX ima kojih 5 godina također :D . I sorry ako je glupo pitanje. Nisam profi, pa zato pitam ljude koji znaju :) .

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 5:28 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Corsair 550w VX 2 monitora?
Monitor ne opterecuje graficku karticu. To cine aplikacije. Mozes spojiti i 6 monitora i napajanje nece osjetiti ama bas nista. Graficka ce imati vise piksela za "gurat" ali ako se neces igrati preko 2 monitora opterecenje nece biti skoro pa nikakvo. Tak da nemoj se nist bojati, samo spajaj monitore. Inace graficka daje kolko moze. Ima svoj limit kojeg ne moze preci da neznam kolko monitora spojis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice