jbga, tebi su dva modula potpuno nehlađenja, a tri niti polovično - zato ti kažem, nemoj klokati memoriju
Zasto nebi clockao, zato kaj ti mislis da nema termal padova i dodirnih tocaka? Stoji mi clockana 24/7 bez ikakvih problema, a osim toga nije to kao clockanje memorije na PC-u gdje diras napon, memorija na kartici je komponenta kojoj treba minimalno hladenje za razliku od vrm-a, ak ne vjerujes il ne znas guglaj.
ne da mislim, nego ih na 1070ti strix nema po niti jednom dostupnom izvoru
čak i na službenim stranicama asusa, na reklamnoj slici se vidi da nema thermal padsa na ta dva modula
to što bi ti htio da ih ima, pa negiraš očito i izmišljaš kako su ih svi do jednog recenzenti valjda poskidali, je isključivo tvoj osobni problem
nađi iti jednu sliku ili video, bilo koju recenziju asus 1070ti strix da ima padove na tim modulima i onda možemo razgovarati
EDIT:
i otkud ti ta ideja da memorija treba minimalno hlađenje?
evo ti testiranje novog evga icx hladnjaka na koji su nakačili hrpu senzora, pa se za razliku od ostalih grafa može očitati i temperatura memorije
obrati pozornost da je evga hlađenje vrama izuzetno dobro riješila, pa opet temperature skaču itekako visoko - dapače, temperature memorije su najviše, više čak i od vrm-a
čak su bušili na ključnim mjestima backplate i stavljali senzore da vide koliko su evgini podaci točni i dobili su vrlo blizu evginim podacima
ja ti dobronamjerno savjetujem da ne klokaš memoriju, a ti možeš i dalje zatvarat oči