Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition) na koju je montiran hladnjak Arctic Cooling Accelero Twin Turbo 2.
Jbga naslov
Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition) na koju je montiran hladnjak Arctic Cooling Accelero Twin Turbo 2.
Jbga naslov
700kn
500kn maksimalno 600kn ako se tko zaleti
možda sam se malo zaletio sa procjenom, ali s ovim hladnjakom šije čak i 6870, naravno kada se klokne, tako da nebi baš rekao ispod 600kn..
možda sam se malo zaletio sa procjenom, ali s ovim hladnjakom šije čak i 6870, naravno kada se klokne, tako da nebi baš rekao ispod 600kn..
Sad si naljutio vlasnike 6870, haha.
http://hexus.net/tech/reviews/graphics/36269-amd-radeon-hd-7850-vs-6850-vs-5850-clocks/
Procjena za ovdje ili Njuskalo? Ovdje ne vrijedi pisljiva boba (kao sto vidis) jer su ovdje "eksperti" i "inzenjeri" i ne mozes im prodavati muda pod bubrege. Na njuskalu nejdi ispod 700, naci ce se netko kome netrebaju ove gluposti :)
I po mogućnosti u opis ukomponirat "pro gaming", "hladnjak za profesionalne klokere" i sl.
Hvala na pomoći, stavio sam već za 500 kuna na prodaju. Sad bi trebalo zaključati temu, al kolko kužim nemrem to sam neg ću morat pitat nekog moda.