[Procjena] [Procjena] Grafička kartica

poruka: 8
|
čitano: 1.132
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
[Procjena]Grafička kartica

Pozdrav,

zanima me prodajna vrijednost ove grafičke kartice. 

Nvidia GeForce GTX 650 ti 1gb GIGABYTE.

Hvala i LP.

Trebaš dizajnera? Posjeti IpL Design! www.ipl-design.info
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 20:21 (ivanoman).
9 godina
neaktivan

Bok svima zanima me procjena MSI R9 380 GAMING 2GB, kupljena u 10 mjesecu 2015. godine, taman kad sam složio komp uletio mi posao i nisam imao vremena za igranje, komp nije upaljen već 6 mjeseci a grafulja je vrtila možda 50 sati igrica. AKo je netko zainteresiran za zamjenu voljan sam poslušati ponude zanima me eventualna zamjena za 4gb GPU uz moju nadoplatu, ali pod uvjetom da je druga grafička u približno dobrom stanju ko moja.

10 godina
odjavljen
Re: [Procjena]Grafička kartica
ivanoman kaže...

Pozdrav,

Hvala i LP.

400kn

sasac kaže...

Bok svima zanima me procjena MSI R9 380 GAMING 2GB, kupljena u 10 mjesecu 2015. godine, taman kad sam složio komp uletio mi posao i nisam imao vremena za igranje, komp nije upaljen već 6 mjeseci a grafulja je vrtila možda 50 sati igrica. AKo je netko zainteresiran za zamjenu voljan sam poslušati ponude zanima me eventualna zamjena za 4gb GPU uz moju nadoplatu, ali pod uvjetom da je druga grafička u približno dobrom stanju ko moja.

900kn

9 godina
neaktivan
Re: [Procjena]Grafička kartica
Glavas_ZG kaže...
ivanoman kaže...

Pozdrav,

Hvala i LP.

400kn

sasac kaže...

900kn

daj nemoj me jeb*** xD pa nije moguče da je izgubila duplo i kusur u godinu dana

10 godina
odjavljen

Gledaj to ovako, ako dobiješ tih 900kn za 380 uzmi odmah, ... R9 280X idu po 1000kn ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 17:40 (Glavas_ZG).
12 godina
Re: [Procjena] [Procjena] Grafička kartica
Glavas_ZG kaže...

Gledaj to ovako, ako dobiješ tih 900kn za 380 uzmi odmah, ... R9 280X idu po 1000kn ...

Koliko ja znam, R9 380 = R9 285.

Battleog - 191silvinjo
10 godina
odjavljen

To je sve 7950

9 godina
neaktivan
Re: [Procjena] [Procjena] Grafička kartica

ma sve 5 znao sam da vrijednost pada jako brzo ali ne toliko brzo, za 900 kn ju jednostavno nedam radije ću ju puknuti u komp u uredu ili složiti kakvu takvu konfu od starih komponenti i pokloniti nekome od potrebitih klinaca koji nemaju komp. hvala puno

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 8:48 (sasac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice