[Procjena] [Procjena] Asus P8Z68-V GEN3

poruka: 8
|
čitano: 606
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Koliko vrijedi cca navedena ploča? Nema opreme, ni kutije ni ničega, bila je izložbeni primjerak(ja sam ju prvi put upalio nekidan i isprobao). Nekih cca 300-400kn? 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
14 godina
Re: [Procjena] [Procjena] Asus P8Z68-V GEN3

Ja bi krenuo s 400 pa ako ne ide spuštao po malo, inače vidio sam da forumaš hrčak traži 1155 mbo. Lp

10 godina
odjavljen
ramzocro-HCR kaže...

Koliko vrijedi cca navedena ploča? Nema opreme, ni kutije ni ničega, bila je izložbeni primjerak(ja sam ju prvi put upalio nekidan i isprobao). Nekih cca 300-400kn? 

Sa zadnjim biosom pokriješ ivy bridge procesore i dobivaš 1155 zvijer od ploče, tih ploča više nema baš, pogotovo top modela poput ove, ide za 500km na njuškalu bez problema.

13 godina
Glavas_ZG kaže...

Sa zadnjim biosom pokriješ ivy bridge procesore i dobivaš 1155 zvijer od ploče, tih ploča više nema baš, pogotovo top modela poput ove, ide za 500km na njuškalu bez problema.

Svjestan sam toga, nego sam tražio brojku od koje da krenem, upošto je ipak riječ o izumrlom socketu.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
10 godina
odjavljen

Socket je itekako živ ako imaš ploču za njega, i7 3770 (k) gura bilo koju grafu na tržištu, TXP, GTX 1080, sli, bilo što, a ako ga klokneš onda je blizu i7 4790k i7 6700k, pogotovo sa ovakvom pločom kao sto prodaješ, idi sa 500kn, to je relano iako možeš dobit i 550 ...

13 godina
Glavas_ZG kaže...

Socket je itekako živ ako imaš ploču za njega, i7 3770 (k) gura bilo koju grafu na tržištu, TXP, GTX 1080, sli, bilo što, a ako ga klokneš onda je blizu i7 4790k i7 6700k, pogotovo sa ovakvom pločom kao sto prodaješ, idi sa 500kn, to je relano iako možeš dobit i 550 ...

Očito ne shvaćaš šta znači pojam "Mrtav socket". Googlaj intelove 1155s proceve i vidi šta piše za svaki. U tom sam smislu mislio da je socket mrtav, nema novih product-a za isti, kao administrator to je za mene mrtav socket.

10 godina
odjavljen

Ma kjžim šta ti želiš reći

Radije na toj ploči izgradi novi setup ako imaš ovaj komp pod moj pc

Ja imam z77 ploču 1155 i u dogledno vrijeme će i7 3770 gore, u zadnje vrijeme su jako jeftini, prodaju se po cijeni kao mizerni i5 4460 i i5 6400 i slican shit

13 godina
Glavas_ZG kaže...

Ma kjžim šta ti želiš reći

Radije na toj ploči izgradi novi setup ako imaš ovaj komp pod moj pc

Ja imam z77 ploču 1155 i u dogledno vrijeme će i7 3770 gore, u zadnje vrijeme su jako jeftini, prodaju se po cijeni kao mizerni i5 4460 i i5 6400 i slican shit

Nemam potrebe za tim, ovo što imam trenutačno je čisti buđet PC, i za ono što ga koristim i više neg dovoljno. Na poslu mi je bitnija brzina, doma tolko ne - jer visim najviše na forumima i ytbu a to mi 850evo sve izgura...

Privlačilo me jedino da više ekološki bude računalo jer bi integriranu koristio i efikasniji cpu(imam i3 3220 za testiranje doma), ali svejedno, trošak nepotrebni, i nemam potrebe nekakve posebne za time, trenutačno mirujem što se tiče hardware-a za osobne potrebe. Nekak me je prošla ta epizoda ganjanja hardware-a kad na poslu mog imat šta želim i svašta mi je dosad prošlo kroz ruke o čemu neki a i ja osobno možemo sanjati samo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice