[Procjena] Pentium 4

poruka: 18
|
čitano: 906
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
[Procjena] Pentium 4 2.4GHz, 500MB Ram, 865PE chip
MBO: Gigabyte GA-8IPE 1000 rev 3 sa DualDDR400, FSB800, 865PE chipset, AGP 8X, SATA
Driveri i informacije:
http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=1761#ov
Imam originalnu kutiju (na slikama)
Dolazi i straznji bracket sa digitalnim izlazom za zvuk (integrirana zvucna)
Socket 478 for Intel® Pentium® 4 processor.

CPU: Intel Pentium 4 @ 2.4GHz
Cooler - stock

RAM: 2x256MB DDR PC3200

GFX: GeForce 4 MX440 64M DDR AGP jedini izlaz je analogni D-sub

Cijena na Njuskalu je samo placeholder dok ne dobijem nesto realnije pa ju nemojte komentirati :D

Slike su na njuskalu
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/gigabyte-ga-8ipe-100-series-865pe-chipset-oglas-19603489

17 godina
Re: [Procjena] Pentium 4
50-100kn ili poklonit nekom, ne vrijedi to nista u danasnje vrijeme.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
protjeran
[Procjena] Pentium 4

1kn

13 godina
protjeran

500 kn cijena na njuskalu...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 3:12 (Tomo53nja).
10 godina
odjavljen
[Procjena] Pentium 4

Ovaj procesor više vrijedi kao privjesak nego kao cpu

Stvaram prijatelje i neprijatelje.
16 godina
Tomo53nja kaže...

500 kn cijena na njuskalu...

Pa napisao sam da je cijena placeholder. :) 

Vidio sam da za te pare ekipa prodaje cijeli komp iz te generacije. 

9 godina
odjavljen
[Procjena] Pentium 4

Doista je tužan ovaj svijet prepun lažljivih, koristoljubivih i samodopadnih pojedinaca koji su u stanju javno iznjedriti ovako čudovišne gluposti što nemaju veze s mozgom. Još je tužnije što - nakon glasova razuma normalnijih pojedinaca - takvi izokrenuti umovi ne odustaju od svoje raskrinkane retorike, već se svojski znoje trudeći se braniti neobranjivo. Gotovo kao da pjevaju onu pjesmu grupe Silente. Što uopće likovi kao što je pokretač teme očekuju? Što zaslužuju? Treba li im davati savjete, uzaludno se truditi ni zbog čega, treba li ih uvjeravati u istinu koju nisu spremni prihvatiti...? Mislim da se svi trudite bez razloga, kao i kod onog klinca koji je bio naizgled bezobrazniji, no zapravo samo mlađi te neiskusniji. Pokretač teme (zaboravih mu pseudonim - nije ni zaslužio da ga se pamti) želi da ga uvjerimo u ispravnost njegove legalne krađe kako ga ne bi peklo ono malo savjesti što je ima. Valjda bi još sretniji bio da mu pronađete neku naivnu obitelj kojoj bi mogao skupo prodati bezvrijedno smeće.

Ako mislite da literarno serem nadugo i naširoko bez ikakva pokrića, pročitajte bolje što je napisao. Tip se hvali originalnom kutijom (postoji li zamjenska kutija?), kakvom-takvom podrškom na web-stranicama proizvođača (wow, možeš čak drivere skinuti, to podiže cijenu za 300%!), integriranom zvučnom podrškom koja ima čak digitalni izlaz... za zvuk, da ne biste pomislili kako je za snijeg ili Beck's. Na stranicama oglasnika još velikodušno nudi disketni pogon te pripadajući PATA-kabel, premda nije sasma jasno koliko ta bezvrijedna sranja podižu cijenu jednako bezvrijednog kompleta. Nadalje, da malo odjebem od skroz tehničkih stvari, "cijena je placeholder" najgluplja je isprika koju sam imala prilike čuti otkad sam živa. Umjesto da iskreno napišeš kako si stavio astronomsku cijenu misleći da će se netko uhvatiti, ti nas uvjeravaš u to da ćeš cijenu sniziti kad ti je ovdje predlaže. U slučaju da si uistinu pošten kao što se prikazuješ, pričekao bi sa stavljanjem kompleta na Njuškalo dok ne dobiješ prijedlog cijene... ili bi za cijenu stavio kunu-dvije, maksimalno sto kuna, a ne petsto!

Na kraju krajeva, kurvinski je i nepošteno ovo sranje od komponenata prodavati. Zapravo, možeš ih prodati/pokloniti nekomu entuzijastu ili kramaru, ali prodati ove komponente nekome tko se njima misli svakodnevno služiti je grijeh. Kvragu, to je toliko staro da je više za muzej negoli za uporabu. Postoji realna mogućnost da nekome s Njuškala prodaš ove komponente, no one su toliko slabe da ne mogu pokrenuti moderni browser, a samim time ni stranicu Njuškala da kupac provjeri što je zapravo kupio. Ironično, zar ne? To je kao da prodaješ automobil koji ne može na ulicu ili televizor koji ne može prikazati televizijsku sliku. Grijeh je i pokloniti ove komponente nekome (slabijega imovinskog stanja, primjerice) tko bi se njima svakodnevno koristio jer će taj netko zamrziti informatiku i sve vezano uz nju zbog zastarjelosti dotičnih. Doslovno su za smeće, a ne za daljnju iole ozbiljnu uporabu. Nabijem na penisić poklanjanje ili izrazito jeftinu prodaju takvih starudija, a nekmoli skupu prodaju takvih bezvrijednih sranja!

Za kraj mogu reći da stolno računalo iz mojega profila za mene ne vrijedi ni približno 500 kn, a ti prodaješ svoja sranja za toliku cifru. Nadam se da je to dovoljno zvučan kraj posta. :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
15 godina
protjeran
[Procjena] Pentium 4

Bokte ovo je najludji post sta sam vidio na ovom forumu. Cime ti je on dao povoda da se ovako razvezes nadugo i siroko a prije svega besmisleno?

Covjek pokusava prodat komp a ti u tome vidis svo zlo ovog svijeta 

11 godina
Wow, kad bih mogao da napisem ovoliki i ovakav post, dobio bih inspiraciju da napisem knjigu!!!
13 godina
neaktivan
[Procjena] Pentium 4

kad bi imao insipraciju da napišem ovakav post oko ovoliko trivijalne stvari... zapaitao bi se zašto lomim ku.rcu rebra i ne nađem pametniji posao.

mkay?
17 godina
protjeran
ansha kaže...

Bokte ovo je najludji post sta sam vidio na ovom forumu. Cime ti je on dao povoda da se ovako razvezes nadugo i siroko a prije svega besmisleno?

Covjek pokusava prodat komp a ti u tome vidis svo zlo ovog svijeta 

Skupilo se materijala nakon par tjedana suspenzije 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
[Procjena] Pentium 4

Ansha svasta se danas zove komp, u danasnje vrijeme to ne vrijedi nista ili 50-100kn ako bas netko trazi nesto takvo za stare dos igre. Cak nije niti za poklonit nekom kako je i arandele napisala jer s njim danas prakticni ni na net ne mozes a da ti ne steka

15 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Ansha svasta se danas zove komp, u danasnje vrijeme to ne vrijedi nista ili 50-100kn ako bas netko trazi nesto takvo za stare dos igre. Cak nije niti za poklonit nekom kako je i arandele napisala jer s njim danas prakticni ni na net ne mozes a da ti ne steka

Pa ko spori da to ne vrijedi? Slazem se da ne vrijedi, al nek prodaje po cijeni po kojoj hoce, ne cini ga pretjerana cijena prevarantom.

Napisat onoliki wall of text zbog toga je cista ludost...

17 godina
[Procjena] Pentium 4

Ja smatram da je sasvim u redu napisat post pa mozda nesto covjeku dodje u glavu, jer traziti procjenu i onda opet prodavati po istoj cijeni a znas da ne vrijedi toliko. Znaci svjesno zna da ide prevariti nekog tko se ne kuzi i ne smeta mu ta cinjenica. Ako vec ides prodavati takvu glupost po toj cijeni onda ne mora tu ni traziti savjet jer ocito da mu namjera nije da proda po realnoj cijeni nego da nekog zahebe, isti klinac kako je neki dan jedan mladi forumas koji se ne kuzi kupio neku prastaru nvidiu za 700-800kn a vrijedi 50 kn max. Uvijek ce biti ovaca koji ce nasjesti na tu cijenu jer se ne kuze u hardwer. 

15 godina
[Procjena] Pentium 4

Fino objasnjeno Arendelle

16 godina

Arendelle hvala ti na postu. 

Da li ti trebaju te kmponente za nesto? Ako da i ako ti se da doc po njih poklanjam ti ih. 

Nemoj se brinut da ce netko na njuskalu ovo uzet za 500 kn. Netko tko se ne kuzi u hardver nece uzimat samo plocu proc i memoriju. Uzet ce cijeli komp. Vec slozen. 

16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Ja smatram da je sasvim u redu napisat post pa mozda nesto covjeku dodje u glavu, jer traziti procjenu i onda opet prodavati po istoj cijeni a znas da ne vrijedi toliko. Znaci svjesno zna da ide prevariti nekog tko se ne kuzi i ne smeta mu ta cinjenica. Ako vec ides prodavati takvu glupost po toj cijeni onda ne mora tu ni traziti savjet jer ocito da mu namjera nije da proda po realnoj cijeni nego da nekog zahebe, isti klinac kako je neki dan jedan mladi forumas koji se ne kuzi kupio neku prastaru nvidiu za 700-800kn a vrijedi 50 kn max. Uvijek ce biti ovaca koji ce nasjesti na tu cijenu jer se ne kuze u hardwer. 

Jel to onaj slučaj sa onom 8600 gt. Kupio je za 700-800 kn i onda je pokušao prodat za 700 kn u uvjerenju da je to gaming kartica i da vrti sve na medium.

13 godina
neaktivan
Evo još uvijek gamerska pila nije prodana ... pa ak kome treba kutija za krumpir ... mogu se i povaditi te gluposti van ... pa stane i do 5kg. 😅😅
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice