Trebao bih procijenu za sljedeće komponente.
MSI AMD Radeon HD 7770
AMD Phenom II X4 945, 3.0 GHz
Napajanje Corsair CX430 W
Sve tri komponente su kupljene u prvom mjesecu ove godine te im garancija vrijedi još malo više od godinu dana.
Hvala!
Trebao bih procijenu za sljedeće komponente.
MSI AMD Radeon HD 7770
AMD Phenom II X4 945, 3.0 GHz
Napajanje Corsair CX430 W
Sve tri komponente su kupljene u prvom mjesecu ove godine te im garancija vrijedi još malo više od godinu dana.
Hvala!
MSI 7770 - 650-700 kn max
Phenom - 450-500 kn
CX 430 - 250 kn
Za proc bi bilo realnije 400kn!
MSI 7770 - 650-700 kn max
Phenom - 450-500 kn
CX 430 - 250 kn
MSI 7770- 600 kuna max
Phenom- 400 kuna
PSU-220 kuna
Ista vise od toga i isplativije je uzeti u ducanu novo sa punom garancijom.
Tog proca nema nigdje za kupiti u nas trenutno i ja ga ispod 450kn nebih dao. Išao bih npr 400 bez gare s garom 450kn.
Za grafu sam možda malo pretjerao što se 700kn tiče al može bez problema dobit 650kn za nju skupa s poštarinom. Pošalje TISKOM i nije na gubitku. Te neke grafe koštaju kao u dućanu npr 750kn. al đaba to nekom ako nije iz zg-a pa ide na kartice gdje cijena 40-tak kuna viša i još poštarina 45kn (većina shopova šalje overseasom i to baš ovi gdje su jeftinije kao stvari) i eto te ispod 800 i nešto sitno novu nemožeš uzesti. Tako ako grafa stara pola godine ima full bundle i garanciju 650kn je sasvim fer cijena.
Za napajanje isto. Baš sam ga sam osobno uzimao neki dan ovdje s kolege s foruma za 250kn s poštarinom. Mislio sam u početku kao to je puno rađe ću se strpit još koji dan i uzesti novo ionako ima ih za 300kn bar nabava tako kaže. A onda vidiš da nije baš tako. Prvo kad sam ja uzima nije bilo nekih ponuda šta sada ima i kad se sve zbroji i oduzme najjefitnije novo CX 430 sam mogao uzesti za 370kn. Istraživao preko nabave itd. A s obzirom da sam kupio staro pola godine napajanje sa svim uredno upakiranim i garancijom u pouzdanom dućanu kao što je ADM-a mislim da sam dobro prošao. Evo kao sad je trenutno najeftnije u diskonta za 239,07 kn , al đaba to nekome ako nije iz zg-a. Jer onda plati karticom a onda je cijena 313,58 kn + 45kn dostave (diskont dostavlja overseasom). I eto te na 358, 58 kn. Ako on to proda za 250 kn skupa s poštom uštedi nekome 108,58 kn. Što uopće nije loše za neko napajanje ako je relativno novo (pod tim mislin nekih 6mjeseci staro) i pod garancijom.
Nije sve u tome otić na nabavu pogledat najmanju cijenu i onda doć ovde i reć a gle na nabavi je toliko.
Po tome ispada najbolje kupovati jeftino polovnu robu i prodavati po duplo vecoj cijeni ljudima koji zive u pripi*dinama.
Logika za 5.
Ja neznam odakle si ti izvukao taj nelogičan zaključak jer to uopće nije bila moja poanta. Ja sam u ST, a ako je to pri*izdina u HR onda neznam. Hoću ti reć da većina ovih IT shopova šta su jeftinji su samo u ZG i nigdje drugdje kao : ED, ADM, Protis, Prosat, magazinRS, diskont itd. i većina šalje sa poštarinom od 50kn, i svi gledaju cijenu u gotovni samo a za kartice je druga, jedino znam da edigital šalje za 35kn (al svi znamo kako su dobar shop). Tako ako neko ne živi u ZG-u ili okolici da mu je zgodno svratit po to (po tvojoj logici svaki drugi grad u HR je pri*izdina) i njemu je najefitnije nabaviti u mom slučaju cx430 za 370kn, onda napajanje staro 6 mjeseci pod garancijom u ADM-a sa, a stanje stvarno ko da je iz dućana ispalo za 250kn je dobar deal. Nije neko vrištanje i uzbuđenje al se svakako isplati uzesti za 100kn manje. A ne kao što si ti predstavio da će neko kupiti i meni preprodavati po većoj cijeni što mogu kupit.
Po meni hd7770 ne vrijedi 600 kn jer za te novce se prodaju hd6850 sa garancijom