Koliko vrijedi ova kartica, gola grafa bez kutije i garancije.
http://uk.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov
600kn max i to na njušci...
Forum 600-650 kn,njuska 650 kn i vise kako ako ti se posreci...
Ibme,mozda nisi naucio koja je stvar na njusci ali nije stvar da cim vidis najjeftiniju stvar da se odmah ravnas po njoj jer ta stvar moze otici u par dana a netko zeli za malo vise cijenu prodavat i u pravilu prodavat duze,isto tako gledas neki prosjek...Takoder ova gigica nije uopce daleko od msijevke tako da i ova vrijedi tih 50 kn manje,a tu na forumu moze dobit 600 kn ako ne 650 i 700 kn,na njusci moze 650 i 700 kn,i to uopce nije nerealno...
I da koliko ima tih grafa po njusci za tu cijenu???
Moze link od te za 700 kn???
Danas sam ju probao overclockati tek toliko da vidim koliko mogu dobiti na stock naponu i moze li ju se takvu koristiti a da se ne pregrijava.
Sa 715 Mhz na jezgri uspio sam doci do 820 Mhz, i sa 1800 na memoriji do 2100 Mhz. Sve na stock naponu od 0.975 V, u igrama pod punim opterecenjem temperatura nije prelazila 66 oC.
U idle temperatura je oko 33-37 oC. Hladnjak je iznimno tih, do 60% ga se skoro ni ne cuje, na 75% se cuju ventovi ali je daleko od iritantnog a na 85% vec polako ide na zivce (bar meni).
Tako da ono sto grafi manjka u vidu garancije i bundlea, jednim dijelom nadoknadjuje relativno dobrim overclockanjem na stock naponu i dobrim hladjenjem.
Hvala na procjenama.
Ibme,mozda nisi naucio koja je stvar na njusci ali nije stvar da cim vidis najjeftiniju stvar da se odmah ravnas po njoj jer ta stvar moze otici u par dana a netko zeli za malo vise cijenu prodavat i u pravilu prodavat duze,isto tako gledas neki prosjek...Takoder ova gigica nije uopce daleko od msijevke tako da i ova vrijedi tih 50 kn manje,a tu na forumu moze dobit 600 kn ako ne 650 i 700 kn,na njusci moze 650 i 700 kn,i to uopce nije nerealno...
I da koliko ima tih grafa po njusci za tu cijenu???
Moze link od te za 700 kn???
Ne, ne gledam ja na to koja je najeftinija jer hvala bogu njuškalo je mjesto za nenromalno precjenjivanje stvari, ali kažem za 700kn što se može otprilike uzeti i to je realno, za 700kn danas možeš naći GTX460 i HD6850 sa garancijom tako da mi zbilja puno zvuči za golu GTX460 bez gare 700kn... Evo moj prijatelj je prije godinu dana za isti ovaj model kartice također bez garancije dao 700kn... Ja samo kažem da je realno nekih 600kn max da dobije, ali neka proba za vise, pogtovo na njušci možda i može izvuci 700kn, na forumima teško...
Izvoli link http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/prodajem-graficku-karticu-msi-gtx460-hawk-talon-oglas-8240868
Ne, ne gledam ja na to koja je najeftinija jer hvala bogu njuškalo je mjesto za nenromalno precjenjivanje stvari, ali kažem za 700kn što se može otprilike uzeti i to je realno, za 700kn danas možeš naći GTX460 i HD6850 sa garancijom tako da mi zbilja puno zvuči za golu GTX460 bez gare 700kn... Evo moj prijatelj je prije godinu dana za isti ovaj model kartice također bez garancije dao 700kn... Ja samo kažem da je realno nekih 600kn max da dobije, ali neka proba za vise, pogtovo na njušci možda i može izvuci 700kn, na forumima teško...
Izvoli link http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/prodajem-graficku-karticu-msi-gtx460-hawk-talon-oglas-8240868
Rijetko ces dns naci gtx 460 i 6850 sa garancijom,eventualno ako naleti ovako koja od msija i to je to,ince ih nema...Ja sam takoder prije godinu dana ajmo reci nabavio msijevu gtx 460 koju is ad imam sa jos 2 godine gare skoro za 750 kn,ali isto tako ne padaju im cijene toliko da bi se sad trebale prodavati za sicu... 600 kn na forumu mozes sigurno dobit na njusci vise...
pa za tih 650 se nadje gtx560, cemu dizanje vise tih starih kartica, vec je 7 serija izasla.
pa za tih 650 se nadje gtx560, cemu dizanje vise tih starih kartica, vec je 7 serija izasla.
Jao,ajde dobro je tebe i tvoje gtx 560... Covjek je trazio procjenu nije trazio sta se nade za te novce i za te novce gtx 560 neces naci kao sto ti je vec receno...
to dizes cjenu jrer i ti imas tu kramu ?
Naravno da ne,ali 600 kn vrijedi,i ti si imao gtx 560 ili si to kupio frendu pa sad mislis da ce ju svi nac za te novce,naravno da ne...Pranja odi na hladenje malo... I da radije cu u sli bacit dvije gtx 460tke nego 560tke tako da...
Naravno da ne,ali 600 kn vrijedi,i ti si imao gtx 560 ili si to kupio frendu pa sad mislis da ce ju svi nac za te novce,naravno da ne...Pranja odi na hladenje malo... I da radije cu u sli bacit dvije gtx 460tke negi 560tke tako da...
zasto starije ? vise trose i vise se griju :S ova sto je kod frenda 27 iddle, nema ni propuha u kucistu
dobro si mu rekao..opet je jedan dokaz onoga sto sam tumacio..al ocito da svi to vide samo on ne..ili??!!!
zasto starije ? vise trose i vise se griju :S ova sto je kod frenda 27 iddle, nema ni propuha u kucistu
Pa zato sto bolje skalira mozda... Ne mora uopce znacit da se vise grije,a koliko ja znam ni ne trosi puno vise...27 idle wtf,klima radi na najjace ha??? rekao sam da ti je potrebno hladenje...
dobro si mu rekao..opet je jedan dokaz onoga sto sam tumacio..al ocito da svi to vide samo on ne..ili??!!!
Ti uvijek nesto tumacis i pametujes a vidim procjenu nisi dao?? molit cu te da prestanes hejtat ako nemas pametnijeg posla...
Grafa ova bez gare vrijedi 600 kn i tocka...I da taj palac tko daje kako bi rekli si zabite u d...
Ne kužim čemu uopće svađa, te grafe su se unazad 6-7 mjesci mogle naći na 700-750kn sa garancijom i full bundleom, sada su izašle novije i jače, sve je manje GTX460 kartica sa garancijom, još ova nema ništa ni od bundlea prodje golu karticu, dakle 600kn max i sa manje biti zadovoljan, ili ako želiš stavi na njušku za 700 i čekaj dali će se neki levat pojaviti i iskeširati 700kn za tu karticu... Čak na njušci gdje je leglo petjeranih cijena predmeta, može se naći GTX 560 sa full bundleom za 700kn, čak sam vidio i jednu GTX560 sa garancijom za 700kn, da ne pričam o HD7770 sa garom za 700kn koja je i puno manji potrošač a performanse su joj jako blizu GTX460... Bez ljutnje, pozdrav
Pa zato sto bolje skalira mozda... Ne mora uopce znacit da se vise grije,a koliko ja znam ni ne trosi puno vise...27 idle wtf,klima radi na najjace ha??? rekao sam da ti je potrebno hladenje...
Ti uvijek nesto tumacis i pametujes a vidim procjenu nisi dao?? molit cu te da prestanes hejtat ako nemas pametnijeg posla...
Grafa ova bez gare vrijedi 600 kn i tocka...I da taj palac tko daje kako bi rekli si zabite u d...
ajde odrasti više jednom i prestani se ponašati kao "dječačić" sa tim smajlovima i mahanjem..pa koliko ti je godina??!!
P.S. ja se ne ubacujem u procjene koje necu komentirati,niti procjenjivati..nije mi bit gurat nos u svaku rupu kao tebi..
ajde odrasti više jednom i prestani se ponašati kao "dječačić" sa tim smajlovima i mahanjem..pa koliko ti je godina??!!
P.S. ja se ne ubacujem u procjene koje necu komentirati,niti procjenjivati..nije mi bit gurat nos u svaku rupu kao tebi..
to masem da se malo rashladim ali sam svejedno odrastao i dopadaju mi se ti smajlici,zasto su tu nego da se stavljaju??? Oprosti ali ne moras me mrzit zbog smajlica...
Ne ubacujes se u procjene ali bitno da pametujes...Da nije ti bit gurat ali ga guras... Ja sam rekao da vrijedi 600 kn i to je istina,kolega zna dalje da li ce staviti vise ili manje...I nema potrebe da s tobom idem u raspravu kad si samo ti pametan...
Vama je ovo zadnji put da temu pretvarate u vaše osobno prepucavanje. Ja stvarno neću više upozoravat nego ću dijeliti crvene kartone!
Vama je ovo zadnji put da temu pretvarate u vaše osobno prepucavanje. Ja stvarno neću više upozoravat nego ću dijeliti crvene kartone!
Daj lock teme a djeca nek se na igraliste odu prepucavati.