[Procjena] GAINWARD GeForce GTX570 Golden Sample -

poruka: 9
|
čitano: 624
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koliko bi mogao dobiti za navedenu grafičku (tvornički kloknutu - Goes Like Hell edicija)?

(Još je 2 mjeseca pod garancijom u Linksu)

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] GAINWARD GeForce GTX570 Golden Samp

800 ako želiš prodati, 900 ako hoćeš čekati.

Po meni kartica vrijedi i 1000 jer ima i nešto garancije ali jednostavno se ništa ne prodaje ako nije vrlo dobra cijena.

17 godina
neaktivan

Kartica je ko nova, rabljena bez dodatnih dizanja taktova i redovno čišćena od prašine.

Spakirana je u originalnu kutiju skupa sa pripadajućom dokumentacijom i garancijom.

Mislim da ispod 900kn ne dolazi u obzir jer je još prije godinu i pol došla oko 2500kn.

Po performansama (FPS u igrama i benchmark-ci) je u rangu novih GeForce-ica od cca 1500-1600kn (nabrijane 650-tke i obične 660-tke).

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan

I HD4870X2 je u rangu sa dosta novih kartica pa se svejedno prodaje za skoro duplo manji iznos od takve konkurencije, starije generacije obično troše puno više struje za iste preformanse...

Recimo tvoja se kartica može usporediti sa hd7850 a njih se da naći po 900 kuna i sa još debelom garancijom, još uz to troše puno manje i nemaju problem sa zagrijavanjem.

Par FPS-a više manje, ali garancija i manja potrošnja su dosta bitni većini ljudi.

Probaj sa 1000, pa vidi kako prodaja ide, lako sustiš cijenu.

l.p.

13 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Koliko bi mogao dobiti za navedenu grafičku (tvornički kloknutu - Goes Like Hell edicija)?

(Još je 2 mjeseca pod garancijom u Linksu)

maximalno 900kn i jos k tome gara je pri kraju! a gtx660 nema perfomanse kao 570 nego je u rangu i jaca od gtx580..

evo pa se i sam uvjeri

http://www.anandtech.com/bench/product/831?vs=783

||| Intel Core™ i7 inside |||
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Ova moja je tvornički nabrijana verzija...   (Goes Like Hell edition)

Lijep pozdrav ;)
11 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
Stjepanj kaže...

Ova moja je tvornički nabrijana verzija...   (Goes Like Hell edition)

To samo znaci je ono prostora za overclock sto ima iskoristeno u tvornici, sto znaci da tebi nije ostalo puno za daljni OC.

Ti imas tvornicki overclockanu grafu, overclockaj GTX 660 ili uzmi jednu "nabrijanu" gtx 660 pa ju onda opet usporedi sa svojom. 

17 godina
neaktivan
DamirGrd kaže...

Ti imas tvornicki overclockanu grafu, overclockaj GTX 660 ili uzmi jednu "nabrijanu" gtx 660 pa ju onda opet usporedi sa svojom. 

Pa upravo zato i kažem da je bila skuplja od 'obične' 570-tke i da nema šanse da ju dam za manje od 950-1000kn  ;)

Evo ti usporediva 'nabrijana' 660-tka koja moju ostavi u prašini, dođe isto koliko je došla i moja prije skoro 2 godine - 2699kn:

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-asus-geforce-gtx-660-ti-ti-dc2-2gd5-2gb-ddr5-dualdvi-hdmi-dp-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.803.930

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 6:16 (Dado_ZG78).
11 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 6:25 (DamirGrd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice