- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tih 1000 kn je po meni itekako ispod cijene. Na ekspertu je u zadnje vrijeme bez problema otišlo nekoliko 580-tki za 1500 bez garancije. To je i dalje zvijer od kartice i osobno nema šanse da bih je dao za 1000kn. A sad na tebi je da odlučiš koliko ti je hitno za prodati, za 1000 će se tući za nju...
Ma kartica mi je totalni višak,a ne mogu je gledati kako mi beskorisno leži sa strane.
Još bih imao neke koristi od nje kada bi postojao fullcover blok za nju,ali PCB je nereferntni tako da ide na bubanj.
Hvala na odgovorima dečki.
Budem ju za par dana stavio za 1000 kn pa neka ide.
Ma kartica mi je totalni višak,a ne mogu je gledati kako mi beskorisno leži sa strane.
Još bih imao neke koristi od nje kada bi postojao fullcover blok za nju,ali PCB je nereferntni tako da ide na bubanj.
Hvala na odgovorima dečki.
Budem ju za par dana stavio za 1000 kn pa neka ide.
1000?
puno prejeftino.
1000?
puno prejeftino.
Pa dobro,ako neko baš bude htio dati više,ja se neću buniti. :)
Napraviš aukciju, početna cijena 1000kn pa dokle ode..
Napraviš aukciju, početna cijena 1000kn pa dokle ode..
Hehe,pa i mogao bih. :)
Koliko ja znam a i vidio sam da su se gigine gtx 580 prodavale po 1600 kn prije kojih pola godine sa garancijom tako da vjerujem ova tvoja bez gare vrijedi 1400 kn otprilike jer ipak kartica nije za bacit pa makar i stajala...
Koliko ja znam a i vidio sam da su se gigine gtx 580 prodavale po 1500-1600 kn prije kojih pola godine sa garancijom tako da vjerujem ova tvoja bez gare vrijedi 1200 kn otprilike jer ipak kartica nije za bacit pa makar i stajala...
Daj ne seri..dosta bi bilo tvojih spustanja cijena.a kad je pitanje o tvojoj maticnoj normalno ona vrijedi u nedogled
svako ima svoje misljenje,a ja osobno mislim da je cijena ove kartice dosta veca nego sta je kolega napisa,pa sam mu zato i da svoju ponudu i ako sve bude islo kako smo se dogovorili kartica ide meni
Daj ne seri..dosta bi bilo tvojih spustanja cijena.a kad je pitanje o tvojoj maticnoj normalno ona vrijedi u nedogled
Dobro ajde kad ja s...reci ti koliko vrijedi??? I zasto ako je covjek rekao da bi stavio 1000 kn ste ga svi popljuvali?? Isto tako pljujete ljude kada stave previsoku cijenu a kada stave prenisku onda isto pljujete,sta hocete??? Pustite covjeka da prodaje u miru...Ja sam za svoju maticnu trazio procjenu ali koliko vidim ja tvoju procjenu tamo nisam vidio stoga ne vidim razlog da se javljas bzvz i trosis rijeci uzalud...Gdje je moja maticna u prodaji za 600 kn, izjasni se "pametni" molim te...Ja vise pamtim tebe po tvojoj robi koja vrijedi kao suho zlato nego sto sam ja do sada spustao cijene a svoje dizao u nebesa tako da pravi razlog tvoga bijesa i ostaloga ne vidim....Po 1500-1600 kn su se prodavale gigice sa 3 venta, po cemu je ona toliko losija (bolja) od ove??? Koliko su ove kartice stare??? I da, prestani vrijedat ako nemas sta pametnije za rec... Pametujes umjesto da napises procjenu,toliko o tome,ali hvala Bogu da se dizes u nebesa i da kraljujes...
Mozda jesam smanjio cijenu zato sto je ovo forum ali neka opali na njusku vise i otici ce,1600-1700 kn,ne vidim u cem je problem,svi ste pametni kad netko procjeni,a kad trebate sami dat procjenu sutite ko zaliveni,molim te zagi ne vuci me za jezik...

Dobro ajde kad ja s...reci ti koliko vrijedi??? I zasto ako je covjek rekao da bi stavio 1000 kn ste ga svi popljuvali?? Isto tako pljujete ljude kada stave previsoku cijenu a kada stave prenisku onda isto pljujete,sta hocete??? Pustite covjeka da prodaje u miru...Ja sam za svoju maticnu trazio procjenu ali koliko vidim ja tvoju procjenu tamo nisam vidio stoga ne vidim razlog da se javljas bzvz i trosis rijeci uzalud...Gdje je moja maticna u prodaji za 600 kn, izjasni se "pametni" molim te...Ja vise pamtim tebe po tvojoj robi koja vrijedi kao suho zlato nego sto sam ja do sada spustao cijene a svoje dizao u nebesa tako da pravi razlog tvoga bijesa i ostaloga ne vidim....Po 1600 kn su se prodavale gigice sa 3 venta po, cemu je ona toliko losija (bolja) od ove??? Koliko su ove kartice stare??? I da, prestani vrijedat ako nemas sta pametnije za rec... Pametujes umjesto da napises procjenu,toliko o tome,ali hvala Bogu da se dizes u nebesa i da kraljujes...
Mozda jesam smanjio cijenu zato sto je ovo forum ali neka opali na njusku vise i otici ce,1600-1700 kn,ne vidim u cem je problem,svi ste pametni kad netko procjeni,a kad trebate sami dat procjenu sutite ko zaliveni,molim te zagi ne vuci me za jezik...
Ne pamtis ti mene po nicemu jer jos nisi bio na forumu u to vrijeme,zato ne skaci sebi u usta,a dobro si poznat na forumu po spustanju cijena.jednom sam ti i to napomenuo.ja sam sve svoje prodao sto se vidi u dobrim trgovcima.tako da si tu u krivu i pricas gluposti.crno na bijelo.maticnu su ti procjenili u tvojim procjenama sto ti se nije svidalo i morao si komentarom povisiti cijenu.ponavljam crno na bijelom se vidi u tvojim procjenama , a imas srama drugima masovno spustati cijenu . E sad je pitanje zasto.dal je odgovor inat ili zavist.to samo ti znas.moje je misljenje da je 1000 kn puno premalo za tu graficku karticu kao i tvoj komentar od 1200 kn.ocito nisi upucen ili dorastao procjenama pa onda te bijesne komentare zadrzi za sebe.dosta je ljudi na forumu koji razmisljaju kao ti,ali vjeruj mi ima ih vise koji su razumniji i imaju sire razmisljanje i pogled na sve to
nemoras se srditi i stavljati neke covjeculjke ili ti te djetinjaste smajliče
P.S. evo ti dokaz o tvojoj maticnoj
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-procjene/procjena-procjena-maticne-ploce/188478.aspx
Ne pamtis ti mene po nicemu jer jos nisi bio na forumu u to vrijeme,ato ne skaci sebi u usta,a dobro si poznat na forumu po spustanju cijena.jednom sam ti i to napomenuo.ja sam sve svoje prodao sto se vidi u dobrim trgovcima.tako da si tu u krivu i pricas gluposti.crno na bijelo.maticnu su ti procjenili u tvojim procjenama sto ti se nije svidalo i morao si komentarom povisiti cijenu.ponavljam crno na bijelom se vidi u tvojim procjenama , a imas srama drugima masovno spustati cijenu . E sad je pitanje zasto.dal je odgovor inat ili zavist.to samo ti znas.moje je misljenje da je 1000 kn puno premalo za tu graficku karticu kao i tvoj komentar od 1200 kn.ocito nisi upucen ili dorastao procjenama pa onda te bijesne komentare zadrzi za sebe.dosta je ljudi na forumu koji razmisljaju kao ti,ali vjeruj mi ima ih vise koji su razumniji i imaju sire razmisljanje i pogled na sve to
Pa i kad sam ja dosao na forum si prodavao robu jel tako?? I sad znas tko je tocno i bio na forumu iako nije bio registriran,molim te??? Da spustao mozda jesam,ali sam procjenjivao,za razliku od tebe koji vidim da ne procjenjujes nego samo pametujes...I ja sam prodao 7 komada hardvera pa sta,jesam dizao svoje cijene u nebesa mozda??? Gle mozda jesam komentarom povisio cijenu ali jesi citao mozda sta sam tamo tocno napisao?? vidim da nisi pa odi procitaj ponovno,dakle vec sam se s kolegom dogovorio,da spustam cijenu za neke druge koji "pametuju" kao ti nema smisla...Drugo: ako ne bude islo isto nije problem,ici ce gigica pod moj pc na prodaju, a asusicu cu ostavit sebi u kompu, jel ti sad jasnije??? Nema niti inata niti zavisti niti nicega,niti me zanima ta grafa ni nista,nisam takav covjek,a i to sam napravio isto tako da vidim koliko je vas pametnih koji se pravite pametni poslije procjene, a prije nebi ni a zucnuli,pljujete kad je cijena mala, pljujete kad je cijena velika, ne moze covjek na miru prodavat sta hoce i po koliko hoce...1200 kn mozda je premalo vec sam rekao,ali u cem je problem da stavi na njuskalo za 1500-1600,i ispravio sam se ajmo reci da ovdje vrijedi 1400 kn,oces me i sad popljuvat??? Eto blago nama ako si ti jedan od tih...I opet ti kazem gdje je tvoja procjena,koliko daleko vise od 1000 kn vrijedi?? Opet pametujes u prazno nazalost...
EDIT: procitaj tu temu lijepo sa razumijevanjem ako vec nisi...Hvala...
naravno da nema potrebe da ulazis u daljnje kometiranje jer tvoji komentari su uzaludni,procjene nema,a pametovanja i sjetovanja drugih koliko hoces,tata budi nekom drugom...
EDIT: naravno da se ne srdim kad nema potrebe za tim,bespotreba zivciranja mi ne trebaju nazalost...
Ne pamtis ti mene po nicemu jer jos nisi bio na forumu u to vrijeme,zato ne skaci sebi u usta,a dobro si poznat na forumu po spustanju cijena.jednom sam ti i to napomenuo.ja sam sve svoje prodao sto se vidi u dobrim trgovcima.tako da si tu u krivu i pricas gluposti.crno na bijelo.maticnu su ti procjenili u tvojim procjenama sto ti se nije svidalo i morao si komentarom povisiti cijenu.ponavljam crno na bijelom se vidi u tvojim procjenama , a imas srama drugima masovno spustati cijenu . E sad je pitanje zasto.dal je odgovor inat ili zavist.to samo ti znas.moje je misljenje da je 1000 kn puno premalo za tu graficku karticu kao i tvoj komentar od 1200 kn.ocito nisi upucen ili dorastao procjenama pa onda te bijesne komentare zadrzi za sebe.dosta je ljudi na forumu koji razmisljaju kao ti,ali vjeruj mi ima ih vise koji su razumniji i imaju sire razmisljanje i pogled na sve to
Pa i kad sam ja dosao na forum si prodavao robu jel tako?? I sad znas tko je tocno i bio na forumu iako nije bio registriran,molim te??? Da spustao mozda jesam,ali sam procjenjivao,za razliku od tebe koji vidim da ne procjenjujes nego samo pametujes...I ja sam prodao 7 komada hardvera pa sta,jesam dizao svoje cijene u nebesa mozda??? Gle mozda jesam komentarom povisio cijenu ali jesi citao mozda sta sam tamo tocno napisao?? vidim da nisi pa odi procitaj ponovno,dakle vec sam se s kolegom dogovorio tako da spusatm cijenu za neke druge koji "pametuju" kao ti nema smisla,drugo ako ne bude islo isto nije problem,ici ce gigica pod moj pc na prodaju a asusicu cu ostavit sebi u kompu,jel ti sad jasnije??? Nema niti inata niti zavisti niti nicega,niti me zanimata grafa ni nista,nisam takav covjek,a i to sam napravio da vidim koliko ej vas pametni koji se pravite pametni poslije procjene a prije nebi ni a zucnuli,pljujete kad je cijena mala,pljujete kad je cijena velika,ne moze covjek na miru prodavat sta hoce i po koliko hoce...1200 kn mozda je premalo vec sam rekao,ali u cem je problem da stavi n anjuskalo za 1500-1600,i ispravio sam se ajmo reci da ovdje vrijedi 1400 kn,oces me i sad popljuvat??? Eto balgo nama ako si ti jedan od tih...I opet ti kazem gdje je tvoja procjena,koliko daleko vise od 1000 kn vrijedi?? Opet pametujes u prazno nazalost...
EDIT: procitaj tu temu lijepo sa razumijevanjem ako vec nisi...Hvala...
necu se sa tobom natezati..nisi dorastao tome.lp
molio bi moderatore da izbrisu suvišne komentare od mene i kolege tomo 53 jer su offtopic i blacenje teme bezveze u nedogled
1400-1500 kn
njuškalo 1550-1600
...ili ju možeš poklonit u dobre ruke :)
Mislim da je oko 1300 kn realna cijena.
Ok,ne morate se prepirati oko cijene. Već mi se javilo dosta ljudi,neki su dali i bolje ponude od onoga što sam i tražio i fer i korektni su. Kada budem za par dana krenuo sa prodajom,kontaktirat ću već onog s kim sam se čuo i riješiti to.
No sada me iskreno strah što će biti kada budem stavio MVE na bubanj-još će se netko i poklat oko toga.
I zasto ako je covjek rekao da bi stavio 1000 kn ste ga svi popljuvali?? Isto tako pljujete ljude kada stave previsoku cijenu a kada stave prenisku onda isto pljujete,sta hocete???
Čime smo mi to Pranju popljuvali molin te? Time šta smo mu dali dobronamjeran savjet da je ne daje za 1000 ako mu prodaja nije pitaj boga kako hitna jer sigurno može izvući osjetno više za nju? Ako je to pljuvanje po njemu onda stvrano neznam šta da kažem...
Možeš se ti ljutit koliko oćeš ali kolega Zagy je u pravu, itekako si poznat po bezobraznom spuštanju cijena, ne samo sad u procjenama već i dok su bili oglasi na forumu. Zagy definitivno nije jedini koji je primjetio to...
Čime smo mi to Pranju popljuvali molin te? Time šta smo mu dali dobronamjeran savjet da je ne daje za 1000 ako mu prodaja nije pitaj boga kako hitna jer sigurno može izvući osjetno više za nju? Ako je to pljuvanje po njemu onda stvrano neznam šta da kažem...
Možeš se ti ljutit koliko oćeš ali kolega Zagy je u pravu, itekako si poznat po bezobraznom spuštanju cijena, ne samo sad u procjenama već i dok su bili oglasi na forumu. Zagy definitivno nije jedini koji je primjetio to...
Pa ako je on tako htio to je njegova stvar prije svega,svi smo pametni kad stavi netko procjenu...ma nemam se ja sta ljutit,ali kolega Zagi i dalje nije dao svoju procjenu a bitno da je pametovao,ja nekad mozda i jesam spustao cijene,tko radi taj i grijesi ali to nisam radio svaki put tako da nema potrebe za laznim optuzbama...Primjetili ste,dobro da ste primjetili samo mene,a neke druge ne...Opet kazem,ispravio se jesam,malo prenaglio jesam,ocete me opet tlacit i ako sam stavio procjenu od 1400 kn??? Oladite malo...
No nema veze od sad cu precjenjivat stvari na procjeni,da bi neki imali posla pri komentiranju oglasa kada izadu u prodaju...
Pa ako je on tako htio to je njegova stvar prije svega,svi smo pametni kad stavi netko procjenu...ma nemam se ja sta ljutit,ali kolega Zagi i dalje nije dao svoju procjenu a bitno da je pametovao,ja nekad mozda i jesam spustao cijene,tko radi taj i grijesi ali to nisam radio svaki put tako da nema potrebe za laznim optuzbama...Primjetili ste,dobro da ste primjetili samo mene,a neke druge ne...Opet kazem,ispravio se jesam,malo prenaglio jesam,ocete me opet tlacit i ako sam stavio procjenu od 1400 kn??? Oladite malo...
No nema veze od sad cu precjenjivat stvari na procjeni,da bi neki imali posla pri komentiranju oglasa kada izadu u prodaju...
Ako dobro vidim, a mislim da vidim, nigdi nisam ni napisao ''svaki put'' koji ti naglašavaš tako da te ja u ničem lažno niti ne optužujem I nisam niti rekao da si ti jedini, samo jedan u nizu koji je opet upao u oglas i svađu pa sam zato komentirao... Također te s ničim ne tlačim već samo kažem da ovo nije ni prvi ni zadnji oglas u kojem si ti ''prenaglio'' s cijenom pa krenuo u svađu s drugima. Ako se češće znaš prenagliti u procjenama zašto ih uopće daješ? Osobno ako ne bih bio siguran u cijenu onda takav oglas/procjenu ne bih niti komentirao...
A kad ti netko ukaže na to samo po dobrom starom receptu okreneš priču da tebe svi napadaju bez razloga i da si ti ništa drugo nego samo jedna mala žrtva u svemu tome.
Lp
Dosta!
1300-1400kn
- nema garanciju
- tu negdje sa 7850 koje idu za 1200 sa garancijom mozda mrvu jaca od 7850
- pitanje je koliko je stara i kad i ako rikne ostaje minus za cijenu za koju je placena
+ odlicno hlađenje, ljepo ime i manekenski izgled
+ klokerske sposobnosti (ako se vlasnik odluci)
+ i dalje dobre performanse pogotovo u bf3
+ tiha
+ i kod mene bi se uklopila :)
I najveci plus je nevjerovatna realnost vlasnika oko cijene, tj prijedlog ispod cijene zapravo (svaka cast) - 90% drugih da ju imaju (ovaj model naravno ) bi rekli dali ova ide za 1000x2 ...