Tako mu i treba. Jedna je stvar skinuti sebi nešto, a druga je stvar masno zarađivati na nelegalnom softveru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto bi taj sud imao posla kod nas :) Ja mislim da bi sve otislo u ...
ma piratstvo se nikad neće istrijebit, toga će uvijek bit!
Sto bi taj sud imao posla kod nas :) Ja mislim da bi sve otislo u ...
Vrlo vrlo je tanka granica kad se pomisli na kažnjavanje pirata ili da to nije pirat,bar kod nas .
U biti po zakonu je sve jasno ali se kod nas ne poštiva i to je kristalno jasno inače bi zatvori bili puni ,ili bar bi
se državna blagajna punila novcem od kazni..ali to kod nas još nije zaživilo......
Mogli bi zaustaviti na ulici svakog trećeg tinejđera ili možda i malo starijeg i oppps eto ti neki iliegalni materijal kod njega..
a tek doooma!!!!Prema tome toga će uvijek biti čak mislim sve više i više....jedino što država može jest puhati na hladno
i zatvarati pojedince tu i tamo ,možda koju veliku firmu kazniti ali globalno ona je popušila čim se kaže samo p od pirata!!
Uostalom nemaju niti stručnog kadra za takvo što,ako i imaju premalo ih je .Naravno ,niti se netko hoće dobrovoljno prijaviti
u takve institucije...da je plaća 20-tak tisuća kunića ...ja prvi!!!Šalim se...
Ja mislio ono neki jadnik skinuo par MP3-ca ili tako nešto pa mu odma zločesta RIAA sjela na vrat, i odmah bug krene sa "upozorenjima"...
A onda pročitam da se "morao odreći ferrarija" :D
Ako već toliko naveliko dila, onda mi ga nije uopće žao.
Ma nisu ga uopće trebali zatvarati :)
Pa čovjek imao 40 stranica, ferrari, rolex...i na to valjda uredno plaćao porez.
A gdje su još svi oni mediji, poštarine...ccc...
Pa od njega bi svi po ZAMP-u godinama lagodno živjeli
Da, mi smo malo čudni u ovim krajevima, kad opljačkaš banku ili prodaješ dvd-ove dobiješ 5 godina zatvora, ali ako nekoga ubiješ onda si za 6 mjeseci vani... još ako si to autom pijan napravio evo te vani za mjesec dana...
Koliko god ne mogu smislit amere, sasim solidno podržavam ovu osudu, jer sve više od toga nema smisla. A opet ako je zaradio toliko da može kupovat Ferrarije onda ne možeš mu dat ni manje :D
Kod nas u BiH se prekoputa policije već 10 godina prodaje piraterija bez problema - od sprženih CD-a Madonne i 50 Centa, do kolekcija programa za 2008. godinu, Windowsa XP, Viste, AutoCAD-a... Nije važno šta je na CD-u, prodaje se za 6 maraka, a DVD za 8. Prekoputa policije.
Kod nas u BiH se prekoputa policije već 10 godina prodaje piraterija bez problema - od sprženih CD-a Madonne i 50 Centa, do kolekcija programa za 2008. godinu, Windowsa XP, Viste, AutoCAD-a... Nije važno šta je na CD-u, prodaje se za 6 maraka, a DVD za 8. Prekoputa policije.

Ja bi njih sve pred zid... Mamu im .... piratsku. Travaši i narkomani.
Ma kod vas se može i preko granice naoružan u tuđem autu proći, BiH nije nikakvo mjerilo za takve stvari. A bome ni za kakve druge.
Da pirata nema nebi bilo ovoliko gamera
Da pirata nema nebi bilo ovoliko gamera
Da ne ma pirata ATI i Nvidia bi lagano mogli poceti zatvarati pogone i otpustati radnike. :)
Iz kojeg ste naftalina samo ovo izvukli...