Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.434
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
Dubravko1967 kaže...
filipvk kaže...

Ako netko ima vipov stick ZTE MF 652 neka izbjegne Windows 8 CP. Cim se instalira vipov software nijedna Metro aplikacija ne funkcionira. Probao sam sve živo da proradi, instalirao x86 i x64 no ništa od interneta za mene na w8.

Probaj stavit Mobile Parner,meni radi.

Ja koristim Mobile Partner za mobilni internet i meni ne radi par aplikacija u metrou, e sad da li je to do mene ili je do tob sto imam Dell ko zna :)

Upravo sam skenirao komp sa   Driver Genius Professional Edition i u izvjestaju pise da su svi driveri uredu i zadnji izdati!? Ako neko misli da ovaj program nije dobar neka mi predlozi neki drugi... da pokusam popravit ovu 8 da malo bolje radi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 11:07 (igortehno).
17 godina
Scorp21 kaže...

Da i ja malo napišem svoja iskustva u svezi Win8. Prvo sam ga bio instalirao na VMware da vidim kako to funkcionira i proveo sam nekih 20-30 min i nije mi se nekako dopao ponajviše jer nema više klasničnog START-a i jer nisam imao vremena da bih se prilagodio novom sučelju. Nakon 1 dan stanke odlučio sam se instalirati Win8 kao primarni OS i danas sam malo više vremena proveo na njemu i mogu reći da mi se sve više i više sviđa. Ima puno dobrih stvari ali i par loših... Loše su mi kao gore nevedeni nedostatak START-a (traži navikavanje ali sjest će s vremenom), što SHUT DOWN, RESTART... nisu više tako pristupačni, i tak neke sitnice... Sada sam si malo prilagodio Win8 i nastavljam dalje istraživati sa pozitivnijim stavom nego na početku uporabe.

Evo, stavio sam 2 screenshot-a od Win8 pa da vidite kako to kod mene izgleda...

čime si slagao vo, sviđa mi se vrlo..

15 godina
neaktivan
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Jel mogu instalirat Win8 na D: disk, a ostavit win7 na C? Neće bit nekih problema?

BTW kad ga isprobam, kak onda izbrisat i nastavit koristit D:disk za igre u win7.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Jel mogu instalirat Win8 na D: disk, a ostavit win7 na C? Neće bit nekih problema?

BTW kad ga isprobam, kak onda izbrisat i nastavit koristit D:disk za igre u win7.?

Mozes slobodno instalirat Win8 na D disk, a kasnije kad ga zelis isbrisat samo se logiras u Win7 (jel ces imat dual boot, Win 7 & Win 8) i formatiras D disk+promjenis jednu stavr u msconfig.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
14 godina
neaktivan
Dubravko1967 kaže...
filipvk kaže...

Ako netko ima vipov stick ZTE MF 652 neka izbjegne Windows 8 CP. Cim se instalira vipov software nijedna Metro aplikacija ne funkcionira. Probao sam sve živo da proradi, instalirao x86 i x64 no ništa od interneta za mene na w8. 

Mobile Partner ima podršku za gore navedeni stick? Gdje skinuti?

15 godina
neaktivan
filipvk kaže...
Dubravko1967 kaže...
filipvk kaže...

Mobile Partner ima podršku za gore navedeni stick? Gdje skinuti?

http://www.dc-files.com/files/huawei/modems/E1732/dashboard/Mobile_Partner_16.001.06.01.500.zip

14 godina
neaktivan

Skinio sam i instalirao al taj program meni ne ocitava stick i imaju samo talijanski operateri. Jel možeš malo bolje pojasnit? Jel treba otključavat uređaj?

13 godina
neaktivan
filipvk kaže...

Skinio sam i instalirao al taj program meni ne ocitava stick i imaju samo talijanski operateri. Jel možeš malo bolje pojasnit? Jel treba otključavat uređaj?

Ne trebaju ti nikakva otkljucavanja nego ides u tools- options- profile managment i tu uneses svoja podesavanja, koja imas na sajtu tvog operatera i to je to...

Evo ispod imas i sliku da znas gdje treba da mjenjas podesavanja..

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Metro Start je isto što je bio Start meni, samo s aktivnim ikonama i preko ekrana. 

A sada ima i Metro Start Orb ,da ne morate ići u Metro Start Screen! {#}

Skinuti se može odavde. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 20:45 (kizo2703).
16 godina
odjavljen

Meni je Metro oke, ali proslijedit ću ovo :)

16 godina
neaktivan

I meni ,navikel sam u DP verziji. Ovaj meni i Orb samo smetaju i maknul sam ga nakon pola sata. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 21:24 (kizo2703).
13 godina
neaktivan

Nakon gotovo tjedan dana rada u osmici meni orb više ne nedostaje

Ace

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igortehno kaže...
filipvk kaže...

Ne trebaju ti nikakva otkljucavanja nego ides u tools- options- profile managment i tu uneses svoja podesavanja, koja imas na sajtu tvog operatera i to je to...

Ma znam ja sta trebam unjet u postavke, ali problem je što mi ne očitava usb kada otvorim program. Trebaju mi driveri za njega, al ovaj šugavi ZTE MF652 radi samo s vipovim softverom koji sprječava rad METRO aplikacija. Ja ne znam kako da ga natjeram da radi bez njega, ne vjerujem ni da može.. Znam ručno napraviti da mi bude kao dial up veza, ali to je samo kada instaliram taj vipov program koji valjda unese drivere za ZTE pa ga vidim u change adapter settings gdje i napravim ručno..

15 godina
neaktivan
filipvk kaže...
igortehno kaže...
filipvk kaže...

Ma znam ja sta trebam unjet u postavke, ali problem je što mi ne očitava usb kada otvorim program. Trebaju mi driveri za njega, al ovaj šugavi ZTE MF652 radi samo s vipovim softverom koji sprječava rad METRO aplikacija. Ja ne znam kako da ga natjeram da radi bez njega, ne vjerujem ni da može.. Znam ručno napraviti da mi bude kao dial up veza, ali to je samo kada instaliram taj vipov program koji valjda unese drivere za ZTE pa ga vidim u change adapter settings gdje i napravim ručno..

http://www.dc-unlocker.com/download/soft.php?file=MGlthAQf, probaj ovaj je za tvoj stick

15 godina
neaktivan
AceRimmer2012 kaže...

Nakon gotovo tjedan dana rada u osmici meni orb više ne nedostaje

Meni orb nije nikad niti nedostajao jer ga skoro nikad ne koristim.Sve bitne stvari imam pinano dole na taskbaru i start koristim samo ak idem nesto traziti ili ak idem na control panel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 12:45 (kach).
14 godina
protjeran

Da li mogu da Win8 instaliram na :D particiju i kako.

Kada mountujem iso file krene instalacija ali me nigdje ne pita na koju particiju da instaliram,pita me samo za updates i product key.

!-!0P@
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hopa147 kaže...

Kada mountujem iso file krene instalacija ali me nigdje ne pita na koju particiju da instaliram,pita me samo za updates i product key.

Ne možeš instalirat os preko virtualnog pogona (osim na virtualnu mašinu) jer pogodi što bi se dogodilo nakon što te zatraži restart?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina
protjeran

OK,znaci moram napravit bootabilan CD

!-!0P@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
2fast4u kaže...

čime si slagao vo, sviđa mi se vrlo..

Ako misliš na ikone na desktopu to ti je program "Rocket Dock" sa temom za ikone "Lucid White", a od ostalog sam samo stavio svoju pozadinu, malo namjestio veću prozirnost za taskbar i stavio gadget "Digital - clocket6"

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 13:27 (Scorp21).
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje za malo iskusnije, kad bih sad opet ubacio boot od win8 i izabrao opciju Repair da li bi sve sto sad imam na kompu ostalo ili bih morao sve ispocetka da instaliram :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Repair samo dira Windir.

17 godina
kizo2703 kaže...
Tonči kaže...

Metro Start je isto što je bio Start meni, samo s aktivnim ikonama i preko ekrana. 

A sada ima i Metro Start Orb ,da ne morate ići u Metro Start Screen! {#}  Skinuti se može odavde. {#}

Meni se winsi počeli čudno ponašati nakon stavljanja tog orba. Svako malo smrzavanje.. Maknio sad pa ćemo vidjeti dal će naići..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 14:12 (2fast4u).
14 godina

imam dva problem akod win8

1. kad otvorim web 24 sata,centar weba nestane ,otvori se na sec-dvije i nestane .ostane otvorena str.sa svim okolnim prizorima i slikam samo centar ili glavno ne otvara

2.wmp nema zvuka kad instaliram prog za titl. --  vsfilter.--,kad ga izbrišem ima tona nema titlova,prijevoda

kod win 7 obje stvari rade normalno

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 14:19 (valisaurea).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li ti je problem malo ljepše pisati?

17 godina
2fast4u kaže...
kizo2703 kaže...
Tonči kaže...

A sada ima i Metro Start Orb ,da ne morate ići u Metro Start Screen! {#}  Skinuti se može odavde. {#}

Meni se winsi počeli čudno ponašati nakon stavljanja tog orba. Svako malo smrzavanje.. Maknio sad pa ćemo vidjeti dal će naići..

Evo da kvotam sam sebe; nakon micanja start8 (orba) winsi se nisu srusili (sto mi se desilo par puta u 2h). Znači; izbjegavati..

13 godina
neaktivan

Ja iskreno neznam sta vi hocete, instalirali ste win 8 a hocete start i metro vam je glup. Pa to vam je isto kao da ste kupili telefon sa touch screenom a posle pitate kako da prikljucite tastaturu na njega jer vas se ne svidja da dodirujete ekran :)

Dajte da rjesavamo probleme (ko ih ima, kao ja npr) i pisemo opste utiske u ovoj temi... Kome nedostaje start nek se vrati na win7... {#}

Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina

Evo konačno i ja da se javim sa Win 8 CP.

Instalacija sa USB-a iz nekog (nemam pojma kojeg) razloga nije bila moguća.

S driverima nikakvih problema nije bilo.

Skinuo sam ForceWare drivere za grafu,zainstalirao i sve prošlo super.

Skinut Open Office,instaliran i to je ok.

Google Chrome sam instalirao jer se ne mogu naviknut na IE

Metro sučelje mi je zanimljivo,ne smeta mi uopće.

Orb malo fali,ali sam se snašao pa sam napravio par toolbar-ova i

smjestio ih na taskbar kao i par prečaca programa koje najčešće koristim.

Malo mi je čudan Messenger,ali vjerujem da ću se s vremenom navići.

Skype radi iz prve i to odlično.

Igre nisam još stigao,ali ću svakako isprobati kad pronađem vremena.

Za sad Win 8 CP kod mene ima prolaznu ocjenu:)

Old Insomniac
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Bera kaže...

Mozes slobodno instalirat Win8 na D disk, a kasnije kad ga zelis isbrisat samo se logiras u Win7 (jel ces imat dual boot, Win 7 & Win 8) i formatiras D disk+promjenis jednu stavr u msconfig.

koju stvar?

15 godina
Bera kaže...
djigibao kaže...
Bera kaže...

koju stvar?

upišeš u run msconfig, otvori ti se prozor kao na slici i tamo iz boota izbrišeš win 8

13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
hopa147 kaže...

Ne možeš instalirat os preko virtualnog pogona (osim na virtualnu mašinu) jer pogodi što bi se dogodilo nakon što te zatraži restart?

Ja sam sebi Windows 7 instalirao tako da sam .iso file mountao pomoću 

PowerISO, pokrenuo instalaciju i dovršio ju najnormalnije kao i

pomoću dvd-a ili usb-a. Radio sam tako jer mi netbook nema

optički pogon, a win7 usb tool mi nije htio napraviti bootabilni stick...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice