Windows 7 RC u svibnju

poruka: 44
|
čitano: 10.087
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 RC u svibnju".
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 RC u svibnju
alaa kaže...

Jel to konačna verzija??????????

nije, piše ti nekoliko postova iznad. imaš RC i RTM... a di je još RTM i final....
Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
17 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

Treba ćekat 12 mjesec i onda će to biti to.

Kiko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

Baš me zanima do kada će ova RC verzija biti validna..

(ako ću negdje oko tog datuma kupiti novi hard, mogao bih se malo s tim i poigrati..  u suprotnom će instalacija Win7 morati pričekati neka bolja vremena..) 

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WTF???????

16 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

Vjerojatno je autor članka bil na ovom sajtu i videl sliku dolje pa pomislil evo RC-a! Samo taj link ne vodi nikud!!

A tu je i komentar kaj se dogodilo s linkom za skidanje RC-a!

Ima i nekih komentara oko numeracije buildova i koje su razlike ,pa ko hoće ,može i to pročitat.

@Mocni Skopac : onda znači imaš 7077 ,a jel to RC? Još uvijek nije ,jel kad izađe pisat će RC ,bez obzira iz kojeg builda će bit!!

Zato bez fantaziranja ,imaš isti build ko i većina ljudi ovdje!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 19:34 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

@Mocni Skopac : Šta se čeka? Gdi je screeshot? Ajde ,da vidimo kakav je to RC!!

pa ja imam 7077, koji je već dosta dostupan po Torrentima.
7077 može postati RC1, ako se ne pronađu daljnji bugovi u ovom buildu.
Tako da u sadašnjosti 7077 jest RC1, kasnije će biti samo preimenovan u službeni RC1 (7100 ili 7200)
http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
16 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

A da još malo podmažemo pučanstvo može se reć da ipak ima RC u opticaju! Evo ovaj screenshot je iz "provjerenog" izvora ,a sad jel to "pravo" ili nije ,vidjet ćemo vrlo brzo!

A da nebi bilo dosadno - Download Windows 7 RC

Ovdje se zahvaljujem swarfegi sa Windows Seven Forums - link i crtić su njegovi!

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 2:31 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 RC u svibnju

Kao prvo želim reć da je Win7 zakon , iako je još u beta..

E sad jedino što me hebe je PUNKBUSTER, eh kad bi to rješili bio bi savršeni OS.

Trenutno sam na 7068, ima li kakvih velikih novosti i promjena na RC i isplati li se brisat i stavljat RC jer baš nebi brisao ..

pozz ljubiteljima WIN 7 !! Cool

AMD Athlon 4200+ X2, Gigabyte MA770-UD3 2GB ram, 2x160GB xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd ,Win 7068b
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

Hoće li nova RC verzija biti dostupna preko Microsoftovih servera ili preko torrenta?Nisam baš raspoložen za isprobavanje RC verzije preko torrenta.

Failure is never an option I'm sorry, but if I want your advice on a gaming rig, I'll ask for it. I make a quarter-million in salary, I can afford the top of the line. Poor people should not be allowed to play this game, like the guy above me.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

A da još malo podmažemo pučanstvo može se reć da ipak ima RC u opticaju! Evo ovaj screenshot je iz "provjerenog" izvora ,a sad jel to "pravo" ili nije ,vidjet ćemo vrlo brzo!

A da nebi bilo dosadno - Download Windows 7 RC

Ovdje se zahvaljujem swarfegi sa Windows Seven Forums - link i crtić su njegovi!

Ma kakav screenshot, to je čisti fake. I da si čitao ispod što su pisali shvatio bi i ti da je riječ o fake-u. Netko je malo se igrao s photoshopom ali jako jako slabo. Pogledaj samo kako je loše napisano ono RC1 uz to u oznaci builda nema ni toga koja je verzija win x86 ili x64... Nema ni usera: kojem je registriran windows. Dakle nemože lošiji Fake.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Ma kakav screenshot, to je čisti fake. I da si čitao ispod što su pisali shvatio bi i ti da je riječ o fake-u. Netko je malo se igrao s photoshopom ali jako jako slabo. Pogledaj samo kako je loše napisano ono RC1 uz to u oznaci builda nema ni toga koja je verzija win x86 ili x64... Nema ni usera: kojem je registriran windows. Dakle nemože lošiji Fake.

Joj bože ,pa normalno da je fake!! Pratim cijeli thread i sve postove i znam o čemu se radi!
Pa biser koji je to stavil na post - "bowls" je trajno protjeran nakon četiri posta baš zbog toga!!
A Swarfega se samo zaj.. da malo potkuri nestrpljive!
Vidiš i sam da sam sve stavljal pod navodnike! Možemo se valjda i mi malo zezat!!
Uostalom ,prošvrljajte svi malo ovdje pa će vam bit jasno šta je!
A usput ,maloprije sam naletil i na ove screenshotove za koje svi vele da su također fake!
Probajte usporedit datum i numeraciju builda! Ispada da je isti dan završen!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 16:38 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

Hoće li 5. svibnja biti i Windows 7 RC 64-bit ili će biti samo 32-bit?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 16:21 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mandak kaže...

Hoće li 5. svibnja biti i Windows 7 RC 64-bit ili će biti samo 32-bit?

Ako će toga dana službeno pustiti download sa MS web-a onda idu paralalno obje verzije, pa tako je bilo kada se skidala Beta !! 
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
17 godina
neaktivan
Windows 7 RC u svibnju

Je, ali to je puno GB. Kod mene je ograničen download. Nema flat rate. Kad će to biti na HT Mostar, nitko ne zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice