Jel to konačna verzija??????????
Treba ćekat 12 mjesec i onda će to biti to.
Baš me zanima do kada će ova RC verzija biti validna..
(ako ću negdje oko tog datuma kupiti novi hard, mogao bih se malo s tim i poigrati.. u suprotnom će instalacija Win7 morati pričekati neka bolja vremena..)
WTF???????
Vjerojatno je autor članka bil na ovom sajtu i videl sliku dolje pa pomislil evo RC-a! Samo taj link ne vodi nikud!!
A tu je i komentar kaj se dogodilo s linkom za skidanje RC-a!
Ima i nekih komentara oko numeracije buildova i koje su razlike ,pa ko hoće ,može i to pročitat.
@Mocni Skopac : onda znači imaš 7077 ,a jel to RC? Još uvijek nije ,jel kad izađe pisat će RC ,bez obzira iz kojeg builda će bit!!
Zato bez fantaziranja ,imaš isti build ko i većina ljudi ovdje!!
@Mocni Skopac : Šta se čeka? Gdi je screeshot? Ajde ,da vidimo kakav je to RC!!
A da još malo podmažemo pučanstvo može se reć da ipak ima RC u opticaju! Evo ovaj screenshot je iz "provjerenog" izvora ,a sad jel to "pravo" ili nije ,vidjet ćemo vrlo brzo!
A da nebi bilo dosadno - Download Windows 7 RC
Ovdje se zahvaljujem swarfegi sa Windows Seven Forums - link i crtić su njegovi!
Kao prvo želim reć da je Win7 zakon , iako je još u beta..
E sad jedino što me hebe je PUNKBUSTER, eh kad bi to rješili bio bi savršeni OS.
Trenutno sam na 7068, ima li kakvih velikih novosti i promjena na RC i isplati li se brisat i stavljat RC jer baš nebi brisao ..
pozz ljubiteljima WIN 7 !!
Hoće li nova RC verzija biti dostupna preko Microsoftovih servera ili preko torrenta?Nisam baš raspoložen za isprobavanje RC verzije preko torrenta.
A da još malo podmažemo pučanstvo može se reć da ipak ima RC u opticaju! Evo ovaj screenshot je iz "provjerenog" izvora ,a sad jel to "pravo" ili nije ,vidjet ćemo vrlo brzo!
A da nebi bilo dosadno - Download Windows 7 RC
Ovdje se zahvaljujem swarfegi sa Windows Seven Forums - link i crtić su njegovi!
Hoće li 5. svibnja biti i Windows 7 RC 64-bit ili će biti samo 32-bit?
Hoće li 5. svibnja biti i Windows 7 RC 64-bit ili će biti samo 32-bit?
Je, ali to je puno GB. Kod mene je ograničen download. Nema flat rate. Kad će to biti na HT Mostar, nitko ne zna.