gdje se moze na ovo prijaviti i koja je lova u pitanju? jel se primaju samo poslovni "korisnici" ili se moze doci i solo u vlastitom aranzmanu? kolko traje? ajd raspalite sa nekim detaljima, moze i neka stranica da vidim imam li kinte za to sranjce.
gdje se moze na ovo prijaviti i koja je lova u pitanju? jel se primaju samo poslovni "korisnici" ili se moze doci i solo u vlastitom aranzmanu? kolko traje? ajd raspalite sa nekim detaljima, moze i neka stranica da vidim imam li kinte za to sranjce.
Ako sam plaćaš nikako se ne isplati. Trebaš iskustva u poznavanju poslovnih procesa, osnovnih računovodstvenih i financijskih pojmova, itd...
Uglavnom, ako pitaš "gdje se može na OVO prijaviti" onda nemaš kaj tamo raditi :)
možeš doći u solo aganžmanu ali ti trebaju:
1) materijali putem kojih češ učiti
2) sustav nad kojim češ steći praksu
3) 600 Eura , koliko će te koštati IZLAZAK na ispit. naravno, prolaz nije zagarantiran.
-inače je ispit dosta zajeb**, potrebno je puno učenja pogotovo ako si novi u tome, o kojem god da se području radilo.
-svaki modul ima svoje bisere , npr koliko pitanja u ispitu i duljina trajanja istoga. Treba odgovoriti sa minimalno 70 % točnih odgovora za prolaz.
-na internetu se nemogu naći nikakva pitanja sa ispita, dakle sve se mora dobro dobro naučiti .
-iskustvo je nužno (barem po meni) kako bi se ispit prošao.
SRETNO :-)