Tablet za 32 dolara

poruka: 7
|
čitano: 1.479
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tablet za 32 dolara".
15 godina
neaktivan
Tablet za 32 dolara

Nadajmo se da nebude promasaj kao jedan slican projekt olpc ...

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tablet za 32 dolara

I ako ikada dođe kod nas, uz sva davanja državi + nekom operateru, neće doći manje od 1500kn..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tablet za 32 dolara
Necrobutcher kaže...

pa nebih OLPC nazvao promašajem. Zašto to misliš ?

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
17 godina
neaktivan
Tablet za 32 dolara

Eh, na ebayu se već sad nađe tableta za pola te cijene?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Tablet za 32 dolara

Na eBayu ima za $50 (80 s brodanjem) 7" tableta s 256MB RAMA, VIA 800MHz procom i 2GB NAND-om (ajde, bar USB imaju).

Ne znam di ti vidiš jeftinije. Ako misliš na bidanje, onda imaš i kuće koje kreću od $1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 13:37 (Kuv).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
Necrobutcher kaže...

pa nebih OLPC nazvao promašajem. Zašto to misliš ?

Kao prvo laptop je izrazito skup ,posto cilja na trziste treceg svijeta bilo bi razumno da je cjena ostala ispod 100 dolara ali posto je to bilo nemoguce(skupa proizvodnja,non-profit organization,i ovistnost na donacije filantropa i sponzora) se cjena cak digla na 200 dolara .To je malo bogatsvo za jednu obitelj iz Ugadne kojoj je glavna misao kako da prezive iz dana u dan da prehrane cetveroglavu obitelj .Jasno da su UNICEF i druge organizacije djelile te olpc-ove besplatno u skolama treceg svijeta u cijelom svijetu ali ipak.... laptop kosta 200 dolara a za te novce u ono vrijeme a tek danas alternative takvom komadu hardwarea su enormne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 14:09 (Necrobutcher).
17 godina
neaktivan
ummm ne razumijem zasto bi ova vijest bila interesantna za ikoga na balkanu? Mislim da ipak necu skocit do Indije po jedan za sebe....
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice