eh kada bi još i HP pratio taj ritam pa da imam svjeze drajvere
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pročitavši ono za namještanje brzine ventilatora odmah sam išao isprobati da vidim dali radi, istina nemam ATI seriju 4***, ali bitno da probam.
I naravno radi i na mojoj Radeon 3870, odmah sam stavio brzinu okretaja na ventilatoru na 100%, istina čuje se kao usisavač, ali jako dobro odrađuje
svoj posao. Malo naštimavanja i zaključio sam da je najbolje držati ventilator na 50% jer solidno hladi uz minimalno buke.
Evo dvije slikice: prva je ventilator na 100%, druga na 50%.
Ja imam Leadtek-ovu Geforce 6600 128 MB i čitao sam malo Release Notes. Vidim da postoje neka poboljšanja vezana za reprodukciju video sadržaja, ali koliko vidim za tu moju karticu nema nekih poboljšanja vezana za 3D performanse. Da li se meni uopće isplati istalirati taj driver? Šta mislite?
Ja imam Leadtek-ovu Geforce 6600 128 MB i čitao sam malo Release Notes. Vidim da postoje neka poboljšanja vezana za reprodukciju video sadržaja, ali koliko vidim za tu moju karticu nema nekih poboljšanja vezana za 3D performanse. Da li se meni uopće isplati istalirati taj driver? Šta mislite?
nemora znacit da su novi driveri uvjek dobrodosli!
Stavljanjem novih drivera moze doci do pucanja piksela,izbacivanjem iz igrica,nemogucnosti pokretanja control centra....
Zato se koriste driveri koji su sto noviji ,ali da se nema problema s njima. I kada se mjenjaju driveri npr. svaki mjesec jedanput poželjno je koristiti driver sweeper ili driver cleaner za čišćenje ostataka drivera da nedode do konflikta sa novim driverima.
Kada se prelazi sa ati->nvidia i nvidia->ati onda bi bilo poželjno koristiti driver cleaner i driver sweeper ili NAJBOLJE I NAJSIGURNIJE REINTSTALL WINDOWSA!!
Skidam za nVidiu pa javim.
eto i ja sam pregazio catly 8,9 verziju sa 8,10 i nemam opciju za ventilatore na ati 3870 grafi koja je u crossfire spojena sa jos jednom takvom
Ne vidim pomake na bolje u nvidiji samo što sam uočio daim opet digital vibrance ne radi tako da se vraćam na starije tako da vrijedi ona stara ako je novije ne mora biti i bolje
jel netko jos isprobao na atio 3870 nove drivere i te opcije za ventilatore
pa da vidimo kako aktivirat dodatno
jel netko jos isprobao na atio 3870 nove drivere i te opcije za ventilatore
pa da vidimo kako aktivirat dodatno