Svježi <i>driveri </i>za grafičke

poruka: 10
|
čitano: 1.343
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Svježi <i>driveri </i>za grafičke".
17 godina

eh kada bi još i HP pratio taj ritam pa da imam svjeze drajvere

0 0 hvala 0
17 godina

Pročitavši ono za namještanje brzine ventilatora odmah sam išao isprobati da vidim dali radi, istina nemam ATI seriju 4***, ali bitno da probam.

I naravno radi i na mojoj Radeon 3870, odmah sam stavio brzinu okretaja na ventilatoru na 100%, istina čuje se kao usisavač, ali jako dobro odrađuje

svoj posao. Malo naštimavanja i zaključio sam da je najbolje držati ventilator na 50% jer solidno hladi uz minimalno buke.

Evo dvije slikice: prva je ventilator na 100%, druga na 50%.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 12:37 (Branimir2412).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam Leadtek-ovu Geforce 6600 128 MB i čitao sam malo Release Notes. Vidim da postoje neka poboljšanja vezana za reprodukciju video sadržaja, ali koliko vidim za tu moju karticu nema nekih poboljšanja vezana za 3D performanse. Da li se meni uopće isplati istalirati taj driver? Šta mislite? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Svježi <i>driveri </i>za grafičke
Whalter vT kaže...

Ja imam Leadtek-ovu Geforce 6600 128 MB i čitao sam malo Release Notes. Vidim da postoje neka poboljšanja vezana za reprodukciju video sadržaja, ali koliko vidim za tu moju karticu nema nekih poboljšanja vezana za 3D performanse. Da li se meni uopće isplati istalirati taj driver? Šta mislite? 

naravno. novi driveri su uvijek dobrodošli
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

nemora znacit da su novi driveri uvjek dobrodosli!

Stavljanjem novih drivera moze doci do pucanja piksela,izbacivanjem iz igrica,nemogucnosti pokretanja control centra....

Zato se koriste driveri koji su sto noviji ,ali da se nema problema s njima. I kada se mjenjaju driveri npr. svaki mjesec jedanput poželjno je koristiti driver sweeper ili driver cleaner za čišćenje ostataka drivera da nedode do konflikta sa novim driverima.

Kada se prelazi sa ati->nvidia i nvidia->ati onda bi bilo poželjno koristiti driver cleaner i driver sweeper ili NAJBOLJE I NAJSIGURNIJE REINTSTALL WINDOWSA!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skidam za nVidiu pa javim.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina

eto i ja sam pregazio catly 8,9 verziju sa 8,10 i nemam opciju za ventilatore na ati 3870 grafi koja je u crossfire spojena sa jos jednom takvom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vidim pomake na bolje u nvidiji samo što sam uočio daim opet digital vibrance ne radi tako da se vraćam na starije tako da vrijedi ona stara ako je novije ne mora biti i bolje

0 0 hvala 0
17 godina

jel netko jos isprobao na atio 3870 nove drivere i te opcije za ventilatore

pa da vidimo kako aktivirat dodatno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Svježi <i>driveri </i>za grafičke
dadoremix kaže...

jel netko jos isprobao na atio 3870 nove drivere i te opcije za ventilatore

pa da vidimo kako aktivirat dodatno

na forumu ti mnogi ljudi kaže da normalno funkcionira ali opet neki se žale da ne radi... malo pretraži po dorumu pa sam odluči.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice