Strojnica iz XFX-a

poruka: 22
|
čitano: 2.948
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Strojnica iz XFX-a".
17 godina
Strojnica iz XFX-a

Još jedna od onih kartica samo za one ekstremno dubokog džepa.

We are nothing but the stones to pave the way...

11 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Strojnica iz XFX-a

PREMOĆNO!!!

We can't change the past we can only affect the future

7 2 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Strojnica iz XFX-a
Ad4pt3r kaže...

pa nije uopće skupa s ozbirom šta nudi

We can't change the past we can only affect the future
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:09 (delmatdelmati).
17 godina
delmatdelmati kaže...
Ad4pt3r kaže...

pa nije uopće skupa s ozbirom šta nudi

Za 1000$ kupiš dvije HD 5870 koje su jače od te kartice ovdje. U Americi za te pare kupiš i dvije GTX 480, a tu nemam kaj više pričati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:26 (Ad4pt3r).
17 godina
Strojnica iz XFX-a

Da... dati 1000$ za grafičku... Samo za preseravanje. Nikada nisam dao više od 1500 kuna za grafičku (jesam sada 50 kuna više)... Toliko štancaju te grafičke da nisi ni kupio, staviš je u komp upališ i na netu već vidiš da je najavljena nova, brža, jača, tiša, hladnija, štedljivija bla bla....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Da... dati 1000$ za grafičku... Samo za preseravanje. Nikada nisam dao više od 1500 kuna za grafičku (jesam sada 50 kuna više)... Toliko štancaju te grafičke da nisi ni kupio, staviš je u komp upališ i na netu već vidiš da je najavljena nova, brža, jača, tiša, hladnija, štedljivija bla bla....

Ma to je čisti marketing. Kupiš mainstream grafu i mjenjaš je svake 2 godine ( možda i kasnije ) jer će bez frke sve ići na njoj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:33 (Ad4pt3r).
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...

I daje 3,5 % bolje performanse za SAMO 45% veću cijenu :D .

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
16 godina
doxy kaže...

I daje 3,5 % bolje performanse za SAMO 45% veću cijenu :D .

Očigledno Best buyCool

Stoja
15 godina
neaktivan

sta fali obicnoj 5970...uzet nju, i onaj AC cooler sa 3 venta, jace od ovog (vjerovatno, ako se clocka), i isplatnije..

17 godina
ismar89 kaže...

sta fali obicnoj 5970...uzet nju, i onaj AC cooler sa 3 venta, jace od ovog (vjerovatno, ako se clocka), i isplatnije..

Nećeš je nikad moći clockat kao onu, zbog drukčijeg vjerovatno boljeg dizajna sa više faza nego na referentnoj.

Ali i ja sam za to, stock + aftermarket cooler i vozi, tako ja i radim. Moja HD5850 sa musašom je tiša od svakog vapor-x coolera.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
Hyperion kaže...

Ali i ja sam za to, stock + aftermarket cooler i vozi, tako ja i radim. Moja HD5850 sa musašom je tiša od svakog vapor-x coolera.

Što scythe musashi? Daj mi samo reci kakve su temperature snjim? Znam da je tih(imam ga i ja) samo me zanima koliko dobro hladi jače čipove...

Stoja
17 godina
neaktivan
Strojnica iz XFX-a

Super, izaci ce 3 dana prije 6 serije. :D

Nadam se da nisu napravili vise od 4 kartice inace ce imati problema sa prodajom.

4 0 hvala 0
16 godina
Strojnica iz XFX-a

nije li to mozda ona grafa koju su "ukrali" it XFXovog skladista prije par mjeseci?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

6 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
Hyperion kaže...

Što scythe musashi? Daj mi samo reci kakve su temperature snjim? Znam da je tih(imam ga i ja) samo me zanima koliko dobro hladi jače čipove...

dobre, u igrama oko 50-55C jezgra. Vrm-ovi se više griju zato jer je to ipak aftermarket cooler.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
Bass kaže...

nije li to mozda ona grafa koju su "ukrali" it XFXovog skladista prije par mjeseci?

= )

17 godina
neaktivan
Strojnica iz XFX-a

E uparit takve 4 strojnice... ludilo...

Ili mozda upiknut u Dell PowerEdge C410x:

http://www.bug.hr/vijesti/dell-poweredge-c410x/103269.aspx

My Chi is stronger that yours
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strojnica iz XFX-a

To je sve pretjeravanje... umjeto da spuste cijene oni stalno izmišljaju neke nove gluposti!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

pa to je bilo nešto prije nego što je sad izašla na ebay-u da je prodaje.

17 godina
protjeran
Strojnica iz XFX-a

Ako ništa drugo redizajn PCB daje mogućnosti boljeg hlađenja chipova.Osmijeh

trash bin can:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strojnica iz XFX-a

Ne kuzim sta ce mi torba i kutija u obliku oruzja?! Samo zbog tog sranj*a kosta 50% vise.A i zamorni su vise s tim imenima.HD 5970 Turbo limač extended pro edition limited black eagle eye turbo bag extender m16 plastic pro turbo edition.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

hehe idu na fancy look malo da se i to prodaBogataš

trash bin can:S
15 godina
neaktivan
Strojnica iz XFX-a

To vise nisu komponente nego modni detalj u kompu.... dobijes kovceg niti da ces nosit graficku na poslovna putovanja ili na ljetovanjeIzlanuo se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice