Steve Jobs podnio ostavku

poruka: 505
|
čitano: 52.866
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs podnio ostavku".
16 godina
neaktivan
Re: Steve Jobs podnio ostavku
BlueMax kaže...
Ezio kaže...

ma piši šta hoćeš . ja samo kažem da se baviš bapskim glupostima i privatnim stvarima. dosadno je i konstantno navođenje kako je pokrao sirotog kolegu. mislim da bi svatko bio presretan da je tako pokraden a postao milijarder kasnije.

isto tako svatko tko ima kvalifikacije za rad u appleu bio bi sretan da se tamo zaposli. kakva vražja tiranija? bla bla truć.

boldano - glupost. Znaci ako ja sutra postanem bogat onaj ko mi je jucer ukrao 5000$ vise nije lopov?

neboldano: 

http://www.ezadar.hr/clanak/apple-priznao-koristenje-djecje-radne-snage

http://ihrvatska.net/vijesti/apple/177-apple-priznao-izlaganje-radnika-stetnim-kemikalijama

http://www.onlinetrziste.com/2010/05/deveto-samoubojstvo-u-tajvanskoj-tvrtki-foxconn-koja-izraduje-apple-uredaje/

dakle ako je Jobs bio alfa i omega Applea sve ovo ide na njegovu dusu.

A izgleda da su ga u mladosti na poslu premjestili u noćnu smjenu jer nije održavao higijenu (ili što bi naš narod rekao, smrdio je), a u zadnje vrijeme često parkira na parkingu za invalide.

http://teqnolog.wordpress.com/2010/06/14/100-things-you-didnt-know-about-apple-and-steve-jobs/

Ts, ts, ts!

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Da ja imam kvalifikacije za rad u Appleu otišao bih u Google zbog boljih radnih uvjeta.

Eh, kome je privatan život ispred posla, taj se ni u Appleu ni u Googleu neće usrećit ...

14 godina
neaktivan

hahahahaha uz ovoliko dezurnih paparazza izgleda da je čova anđel obzirom su mu nasli par grijeha iz rane mladosti, koje se ocito potrudio ispraviti, a prvi superstar CEO je uvijek pod prismotrom javnosti za razliku od nas.

Što se jetre tiče, nije napravio ništa što zdravstveni zakon u USA ne dozvoljava ... dušebrižnici ... dakle i ja sam negativac jer popravljam zube privatno ... kritizeri bi radije umrli nego iskoristili novac ... moš mislit lol.

Ako ja budem za par desetaka god imao takve grijehe kao najteze bit cu zadovoljan. Nazalost ne mogu se nadati da cu promijeniti toliko zivota na bolje ili utjecati na nacin zivota kao SJ.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 10:40 (grzzi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
grzzi kaže...

promijeniti toliko zivota na bolje ili utjecati na nacin zivota kao SJ.

gimme a break and GAFL {#}

17 godina
neaktivan
grzzi kaže...

Nazalost ne mogu se nadati da cu promijeniti toliko zivota na bolje ili utjecati na nacin zivota kao SJ.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
Ne brini, klonim se sudenja drugima (ok mozda sa izuzetkom modela, glumaca i starleta :D ) i trudim se gledati svoja posla. Hejtanje po forumu nije neki lajf.

0 0 hvala 0
17 godina
M_dipl. kaže...
grzzi kaže...

Nazalost ne mogu se nadati da cu promijeniti toliko zivota na bolje ili utjecati na nacin zivota kao SJ.

Svi mi koji svoj život živimo bilo kako osim kao Steve Jobs trebali bismo ritualno izvršiti samoubojstvo, jer nismo vrijedni udisati isti zrak kao Njegovo Visočanstvo!

Daj stari ne seri, sad si fakat prešao sve granice i etablirao se kao totalni fanatik.

On se zapravo podcjenjuje.

Grzzi je na moj zivot utjecao.

Imao sam zastopani probavni trak, ali od kad sam poceo citati njegove postove, probava mi se otvorila!

- Psiho246
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
M_dipl. kaže...

Svi mi koji svoj život živimo bilo kako osim kao Steve Jobs trebali bismo ritualno izvršiti samoubojstvo...

Count me in.

Neki jednostavno ne znaju gdje su granice dobrok ukusa i "fanatizma", donekle je uredu branit određene stavove o appleu i slično ali ovo što grzzi radi nije normalno.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Grzzi je na moj zivot utjecao.

Imao sam zastopani probavni trak, ali od kad sam poceo citati njegove postove, probava mi se otvorila!

I na mene je isto utjecao.

Postao sam veliki zagovaratelj prava na abortus{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
g12356 kaže...

Da ja imam kvalifikacije za rad u Appleu otišao bih u Google zbog boljih radnih uvjeta.

a razlika googlea i applea je kao razlika švicarske i sjeverne koreje? ma dajte fanboji malo ohladite.

najbitnije u rečenici koju si gore napisao je činjenica da nemaš kvalifikacije ni za google ni za apple.

15 godina
M_dipl. kaže...
grzzi kaže...

Svi mi koji svoj život živimo bilo kako osim kao Steve Jobs trebali bismo ritualno izvršiti samoubojstvo, jer nismo vrijedni udisati isti zrak kao Njegovo Visočanstvo!

Daj stari ne seri, sad si fakat prešao sve granice i etablirao se kao totalni fanatik.

jedini fanatici ovdje ste vi koji njegov komentar tumačite na najekstremniji mogući način.

jel možda nije istina da jobs nije utjecao na mnoge ljude?

jel možda grzzi napisao da nitko drugi ne valja i da bi se trebali ubiti?

fanatični ste preko krajnjih granica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ah, ništa se nije promijenilo na ovom forumu od kad me nije bilo ...

Steve je legenda u pravom i u svakom smislu te riječi. Ove mušice koje misle da su dostojne uopće kritizirati njegov lik i djelo su primjer ljudskog jada. 

Velika većina ljudi koji mijenjaju svijet su iz perspektive crva koji nastanjuju IT forume "egocentrici" i "eksentrične osobe". Da se itko od vas potrudio pročitati nešto od razgovora sa Jobsom koje su postali grzi i drugi možda bi makar podsvjesno upili nešto od Jobsove mudrosti ... 

Nedoknadiva šteta za svakog pravog ljubitelja tehnologije i umjetnosti ... pitamo se tko će nas spasiti od jeftine plastike i neukusnog kiča koji dolazi iz ostatka industrije ... 

A.

5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
hateri su van kontrole, :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}artfull se vratio{#}

fala bogu, ovi amaterski fanboysi u već postali lame

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
grzzi kaže...

Sasvim izvjesno je da je Jobs mijenjao naš svijet, tj naše ponašanje, način rada i puno toga ... osim ako ti nisi ljudsko biće u kom slučaju se ispričavam jer onda za tebe to ne vrijedi ... isto kao što je umjesto da pošalje par desetaka tisuća ljudi na vjerojatno mahom lošija radna mjesta zaposlio i omogućio da se bave onim što vole i budu preplaćeni za taj posao dodatnih 50 tisuća ... barem utoliko je konstatacija sasvim točna.

Neću sad o tome da zahvaljujući appleu imamo ubrzano kretanje industrije i samim tim povezanih proizvoda, koja je kad je sony stao u osamdesetima usporila a koja bi bez Jobsa bila nekoliko godina iza, možda i više ... tak da čika diplomirani balkanac sorry

A.

2 4 hvala 1
15 godina

I dr.Sanader se povukao zbog bolesti.{#}

Zagorje u srcu
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:03 (crni pauk).
15 godina
neaktivan
Criss kaže...
g12356 kaže...

Eh, kome je privatan život ispred posla, taj se ni u Appleu ni u Googleu neće usrećit ...

Tko takve prioritete ima neće se obogatit.

Ezio kaže...
g12356 kaže...

a razlika googlea i applea je kao razlika švicarske i sjeverne koreje? ma dajte fanboji malo ohladite.

najbitnije u rečenici koju si gore napisao je činjenica da nemaš kvalifikacije ni za google ni za apple.

U radnim uvjetima je baš takva razlika.U appleu radnici imaju 0% kreativne slobode a u googleu 99.9%,isto tako googleovi uredi izgledaju više kao velike dnevne sobe.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
artfull kaže...

Ove mušice koje misle da su dostojne uopće kritizirati njegov lik i djelo su primjer ljudskog jada.

Svatko je dostojan komentirati lik i djelo svakog drugog! Ne postoji nitko toliko uzvišen da je nedostupan za kritiku, a kamoli toliko uzvišen da se svaki njegov kritičar, samim time što ga kritizira, automatski svrstava u skupinu "ljudskog jada".

Vi ljudi ste psihički bolesne osobe, bez ikakve zezancije, ovo je debelo prešlo one patološke granice. Ovo je fanatizam!

ma da, tako je i budalama dozvoljeno glasovanje pa smo tu gdje jesmo. I za Isusa Krista ih se lako naslo par tisuca navijaca za pribijanje na kriz. Prouci malo temu ako te zanima, Jobs ne preza svakom u lice reci sto misli, direktan lik, zahtjevan ... vjerojatno neugodan za neke. Ja cijenim takve tipove ako imaju pokrice, bar znas na cemu si razliku od ljigavaca. Al prcanje je pocelo sa ignorantskim izjavama tipa: "zasluzio je" tako da je "fanatizam" zapravo odbijanje da se balavcima i nitko/nista tipovima da za pravo da pljucaju po u najgorem slucaju covjeku koji je zasukao rukave, imao viziju i iz nicega napravio nesto.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad malo bolje razmislim.. kao što je artfull rekao, sasvim je izvjesno da je Jobs utjecao na mnoge ljude.

ja ne znam dali su to subliminarne poruke u njegovim govorima, uređajima ili pak nešto sasvim treće, ali neki zahebani mind control je zasigurno u pitanju {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...
M_dipl. kaže...
artfull kaže...

Ove mušice koje misle da su dostojne uopće kritizirati njegov lik i djelo su primjer ljudskog jada.

Svatko je dostojan komentirati lik i djelo svakog drugog! Ne postoji nitko toliko uzvišen da je nedostupan za kritiku, a kamoli toliko uzvišen da se svaki njegov kritičar, samim time što ga kritizira, automatski svrstava u skupinu "ljudskog jada".

Vi ljudi ste psihički bolesne osobe, bez ikakve zezancije, ovo je debelo prešlo one patološke granice. Ovo je fanatizam!

ma da, tako je i budalama dozvoljeno glasovanje pa smo tu gdje jesmo. I za Isusa Krista ih se lako naslo par tisuca navijaca za pribijanje na kriz. Prouci malo temu ako te zanima, Jobs ne preza svakom u lice reci sto misli, direktan lik, zahtjevan ... vjerojatno neugodan za neke. Ja cijenim takve tipove ako imaju pokrice, bar znas na cemu si razliku od ljigavaca. Al prcanje je pocelo sa ignorantskim izjavama tipa: "zasluzio je" tako da je "fanatizam" zapravo odbijanje da se balavcima i nitko/nista tipovima da za pravo da pljucaju po u najgorem slucaju covjeku koji je zasukao rukave, imao viziju i iz nicega napravio nesto.

Vidis kakva ironija.

Hvalis Jobsa kako je direktan i kako uvijek kaze nekome sto ga ide i ne boji se reci nekome kakav je.

A sta mi radimo u ovoj temi nego isto to, samo usmjereno prema Jobsu?

Druga stvar je sto to tebe smeta na osobnom nivou. M_dipl. vam je dobro rekao, a i neki doktori su tako rekli.

- Psiho246
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...

hahahahaha uz ovoliko dezurnih paparazza izgleda da je čova anđel obzirom su mu nasli par grijeha iz rane mladosti, koje se ocito potrudio ispraviti, a prvi superstar CEO je uvijek pod prismotrom javnosti za razliku od nas.

Što se jetre tiče, nije napravio ništa što zdravstveni zakon u USA ne dozvoljava ... dušebrižnici ... dakle i ja sam negativac jer popravljam zube privatno ... kritizeri bi radije umrli nego iskoristili novac ... moš mislit lol.

Ako ja budem za par desetaka god imao takve grijehe kao najteze bit cu zadovoljan. Nazalost ne mogu se nadati da cu promijeniti toliko zivota na bolje ili utjecati na nacin zivota kao SJ.

privatno u americi i nemožeš dobiti organ mimo liste za transplantaciju, ilegalno je

14 godina
neaktivan
Ne govoris ti nista Jobsu u lice. Blatiti nekog na forumu skriven iza avatara ... i onda pricamo o poremecajima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
McD, jel SJ ilegalno dosao do jetre?

0 0 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...
Ne govoris ti nista Jobsu u lice. Blatiti nekog na forumu skriven iza avatara ... i onda pricamo o poremecajima?

Nevjerojatan si.

Nevjerojatan...

- Psiho246
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...

Sudeći po komentarima doktora možda i je.

Pacijentu sa rakom gušterače koji je metastazirao na jetru dati novi organ je zapravo bačen organ.

14 godina
neaktivan
McD kaže...
grzzi kaže...

Pacijentu sa rakom gušterače koji je metastazirao na jetru dati novi organ je zapravo bačen organ.

Ok, vidim da nema smisla dalje. Po tebi nema smisla niti lijeciti duzu listu bolesti. Uostalom osim Jobsovog privatnog zivota vidim da su ti poznati i detalji iz njegovog zdravstvenog kartona. Happy hating.
14 godina
neaktivan

@grzzi

Happy Fanatic Vosrshiping {#}

15 godina
neaktivan

Hateri vs fanatici,tko će pobijediti,samo jedno je sigurno razum će izgubiti!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
McD kaže...
grzzi kaže...

ne da nemas veze sa medicinom pa da uopce imas pokrice za izjaviti nesto ovako nego nemas veze sa apsolutno nicim osim sa velikom kolicinom infantilne zatucane mrznje prema kompjuterima, mobitelima i tabletima jednog proizvodjaca kad ides pisati ovakve odvratne ignorantske gluposti. Ovo sto si napisao je sramota ne za covjeka koji zna upaliti komp i logirati se na forum nego za jednostanicne organizme. Jad i bijeda mcd, to si ti.
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
McD kaže...
grzzi kaže...

ne da nemas veze sa medicinom pa da uopce imas pokrice za izjaviti nesto ovako nego nemas veze sa apsolutno nicim osim sa velikom kolicinom infantilne zatucane mrznje prema kompjuterima, mobitelima i tabletima jednog proizvodjaca kad ides pisati ovakve odvratne ignorantske gluposti. Ovo sto si napisao je sramota ne za covjeka koji zna upaliti komp i logirati se na forum nego za jednostanicne organizme. Jad i bijeda mcd, to si ti.

Hahahaha Ezio baš si car, tvoj fanboyski fanatizam nema granica, a o nerdrageu da ne govorim

podebljano nisu moja razmišljanja nego komentari doktora

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 21:32 (McD).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice