Steve Jobs podnio ostavku

poruka: 505
|
čitano: 52.886
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs podnio ostavku".
16 godina
neaktivan

Banalizirali ste osobu na osnovi nekoliko činjenica koje su se desile tijekom zadnjih 40tak godina. Da li je loš ili dobar, to mi na ovom forumu ne možemo niti znati niti dokazati. Možemo samo izraziti svoje mišljenje sviđa li nam se ili ne.

0 0 hvala 0
17 godina
Pa ja i izrazavam svoje misljenje. Eo pisem sa ipada i kenjam po stevi, ima li vece blasfemije?
I am creationist. I believe man created god.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Steve Jobs podnio ostavku
tnakir kaže...
McD kaže...

Iz ovog posta ti si pokušao reći šta?

I dalje je činjenica da je Steve Jobs lagao, varao, neuzdržavao vlatito dijete, stopirao humanitarne programe, iskoristio svoj utjecaj i novac da dobije jetru............

A njegova zena i donacije:

Filantropija = 0

Humanitarni rad = 0

Dakle ne samo da je on skrt i egocentrican, nego mu je takva i zena ;) Nasli se lonac i poklopac.

Steve Jobs - veliki biznismen, ali nikakav covjek.  LoL

Niti tvoje donacije na googlu ne daju baš puno bolji rezultat. ;) :)

Edit:

Nisam ni ja puno bolji! Da ne mislite da sudim. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 1:39 (Criss).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Pa ja i izrazavam svoje misljenje. Eo pisem sa ipada i kenjam po stevi, ima li vece blasfemije?

I tvoje mišljenje kakvo god bilo treba uvažavati.

Kao i mišljenje onih koji misle drukčije.

14 godina
neaktivan
http://dealbook.nytimes.com/2011/08/29/the-mystery-of-steve-jobss-public-giving/ tesko da sjedi u pustim charity fondacijama jer joj je dosadno ... svejedno, i ja kazem sto i autor. darivati je ljudski, anonimno je po meni puno vrijednije al dozvoljavam da SJ misli da svojim zalaganjem stvara vecu korist u drustvu otvaranjem poslova ili mjenjanjem zivota nego sto bi napravio darivanjem, dolar za dolar. U tom smislu i citam njegov pogled na filantropiju iz Playboy interviewa pred preko dvadeset god koji sam linkao i koji je kao i Sculleyev jako zanimljiv.
17 godina
Ne, ali google ne pise o meni da sam tiranin i da sam odebao rodjenog sina te pokrao kolegu. Btw sto je tvoje misljenje vaznije od moga? Vezano za ovo o misljenju, krivo sam procitao tvoju poruku, zanemari moju recenicu. Btw i Jaca je filantrop, zaposlila je rodjaka i rodjaka po drzavnim sluzbama. Ona je zapravo dobra. Mos mislit
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 1:45 (tnakir).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Ne, ali google ne pise o meni da sam tiranin i da sam odebao rodjenog sina te pokrao kolegu. Btw sto je tvoje misljenje vaznije od moga? Vezano za ovo o misljenju, krivo sam procitao tvoju poruku, zanemari moju recenicu. Btw i Jaca je filantrop, zaposlila je rodjaka i rodjaka po drzavnim sluzbama. Ona je zapravo dobra. Mos mislit

to se zove proteziranje i uzimanje radnih mjesta zasluznima da bi ih se dalo podobnima. Da u hr imas nekog nalik Jobsu tko bi bio u stanju kreirati nova trzista, motivirati ljude i pokrenuti industriju i trgovinu dobrobit bi bila neusporedivo veca nego da nam netko pokloni milijarde dolara. zatajio je bonus kolegi dok jos nije bio niti punoljetan, kojem je kasnije omogucio miljune i s kojim je davno rjesio svoje nesuglasice. Dokle se netko moze hvatati takve banalnosti? Jobs je superstar. Obzirom na svoj status zapravo ima nevjerojatno malo negativnih natpisa u medijima.
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...
 Jobs je superstar.

Daj malo pojasni.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kćerku, ne sina! ;) :) Koju je btw dvije godine kasnije priznao. To je sve što se o tome javno zna.

Što se krađe tiče, čak i Wozniak na to gleda kao na nešto što nije vrijedno spomena. Ukrao je, bio je pi*da, pokajao se, još uvijek su prijatelji koji jedan o drugom imaju samo riječi hvale.

Ako je to sve što argumentira da je loš čovjek, onda se mogu samo nasmijat i konstatirat da sam ja daleko veći negativac od njega. A nemam baš niti neku karijeru iza sebe koja bi mogla sve to pokrit. :)

Da je egocentrik, egoist i pomalo "tiranin", sa time bi se složio. To je ono što on je i što ga je dovelo tamo gdje je.

14 godina
neaktivan
Criss kaže...

Kćerku, ne sina! ;) :) Koju je btw dvije godine kasnije priznao. To je sve što se o tome javno zna.

Što se krađe tiče, čak i Wozniak na to gleda kao na nešto što nije vrijedno spomena. Ukrao je, bio je pi*da, pokajao se, još uvijek su prijatelji koji jedan o drugom imaju samo riječi hvale.

Ako je to sve što argumentira da je loš čovjek, onda se mogu samo nasmijat i konstatirat da sam ja daleko veći negativac od njega. A nemam baš niti neku karijeru iza sebe koja bi mogla sve to pokrit. :)

Da je egocentrik, egoist i pomalo "tiranin", sa time bi se složio. To je ono što on je i što ga je dovelo tamo gdje je.

Znači prevariš nekog, pokaješ se i onda si ok?

Iskoristiš utjecaj i novac da dobiješ jetru preko reda, pokaješ se i opet si ok i dobar čovjek?

16 godina
neaktivan
Koliko mi je poznato to je jedna od osnovnih ideja skoro svih filozofija i religija. Što se jetre tiče, ne znam bi li se netko od nas ustručavao napravit isto. Kao da pričamo o nekom koji kandidira za sveca i brojimo mu sve propuste koji se na netu mogu nać ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 2:35 (Criss).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Criss kaže...
Koliko mi je poznato to je jedna od osnovnih ideja skoro svih filozofija i religija.

Bilo bi dobro da pročitaš cijeli text, ovako samo ispadaš glup.

16 godina
neaktivan
Malo kulture prema sugovornicima ne bi škodilo.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

daj baci to smeće & come to the dark side.............we have cookies

tnakir kaže...

poruka dana{#}............a barba luka po broju ljudi kojima je pomogao je negdi između gandhija i majke tereze

McD kaže...
grzzi kaže...
 Jobs je superstar.

Daj malo pojasni.

možda analogija s mjuziklom koji završava na superstar?

McD kaže...

Znači prevariš nekog, pokaješ se i onda si ok?

Iskoristiš utjecaj i novac da dobiješ jetru preko reda, pokaješ se i opet si ok i dobar čovjek?

Ivo, Damire pokajte se i možete doma{#}

kod mene normalno radi.....
17 godina
Criss kaže...
Koliko mi je poznato to je jedna od osnovnih ideja skoro svih filozofija i religija.

Pa i ne bas. Poanta je to ne napraviti. Ali ako si vec to napravio postoji nacin da to popravis. Naravno, ako se iskreno kajes.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Criss kaže...

Pa i ne bas. Poanta je to ne napraviti. Ali ako si vec to napravio postoji nacin da to popravis. Naravno, ako se iskreno kajes.

U potpunosti se slažem. Ali svi mi radimo neke stvari za koje znamo da ne valjaju, ja na prvom mjestu. A za medijsko eksponiranu osobu kao što je Jobs, da je smeće od osobe, bile bi ga pune naslovnice u negativnim konotacijama. Čovjek je ekscentrik i općenito malo čudan. Šta očekujete od njega, da će živjet životom Majke Terezije? :)

17 godina
Criss kaže...
tnakir kaže...
Criss kaže...

U potpunosti se slažem. Ali svi mi radimo neke stvari za koje znamo da ne valjaju, ja na prvom mjestu. A za medijsko eksponiranu osobu kao što je Jobs, da je smeće od osobe, bile bi ga pune naslovnice u negativnim konotacijama. Čovjek je ekscentrik i općenito malo čudan. Šta očekujete od njega, da će živjet životom Majke Terezije? :)

O njemu se privatno jako malo zna. Medijski je eksponiran jedino kada laje o novim proizvodima, i to dobijes informacije koje su strogo kontrolirane.

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Criss kaže...

Ukidanje humanitarnih donacija je dobar nacin.

15 godina
tnakir kaže...
Ne, ali google ne pise o meni da sam tiranin i da sam odebao rodjenog sina te pokrao kolegu. 

btw otkantao ju je zato što je sumnjao da dijete nije njegovo. no fakat ne vidim razloga tolikom tračersko bapskom upetljavanju u privatni život. daj mi pokaži nekog tko bi mirne duše prihvatio dijete a siguran je da ga je cura varala sa desetoricom u nekoj komuni djece cvijeća. no kad je jobs u pitanju onda je to dokaz da je sotona?

ovo je kao da čitam story ili neki drugi magazin za babe.

17 godina
Ezio kaže...
tnakir kaže...
Ne, ali google ne pise o meni da sam tiranin i da sam odebao rodjenog sina te pokrao kolegu. 

btw otkantao ju je zato što je sumnjao da dijete nije njegovo. no fakat ne vidim razloga tolikom tračersko bapskom upetljavanju u privatni život. daj mi pokaži nekog tko bi mirne duše prihvatio dijete a siguran je da ga je cura varala sa desetoricom u nekoj komuni djece cvijeća. no kad je jobs u pitanju onda je to dokaz da je sotona?

Znaci ako je nesto pozitivno, onda to smijemo pisat, ako je negativno onda to nemozemo pisat?

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
tnakir kaže...
Criss kaže...

Ukidanje humanitarnih donacija je dobar nacin.

Ili možda prihvaćanje djeteta? Koje usput budi rečeno nosi i njegovo prezime. Ah, šta pričam? To je vjerojatno iskoristio svoj utjecaj i novac, pa je prisilio na to.

15 godina
tnakir kaže...
Ezio kaže...
tnakir kaže...

Znaci ako je nesto pozitivno, onda to smijemo pisat, ako je negativno onda to nemozemo pisat?

ma piši šta hoćeš . ja samo kažem da se baviš bapskim glupostima i privatnim stvarima. dosadno je i konstantno navođenje kako je pokrao sirotog kolegu. mislim da bi svatko bio presretan da je tako pokraden a postao milijarder kasnije.

isto tako svatko tko ima kvalifikacije za rad u appleu bio bi sretan da se tamo zaposli. kakva vražja tiranija? bla bla truć.

14 godina
neaktivan

Jel to hoces reci kako je prihvacanje djeteta neka vrlina? koja izvrnuta mjerila. 

1 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...
tnakir kaže...

ma piši šta hoćeš . ja samo kažem da se baviš bapskim glupostima i privatnim stvarima. dosadno je i konstantno navođenje kako je pokrao sirotog kolegu. mislim da bi svatko bio presretan da je tako pokraden a postao milijarder kasnije.

isto tako svatko tko ima kvalifikacije za rad u appleu bio bi sretan da se tamo zaposli. kakva vražja tiranija? bla bla truć.

Ja samo hocu reci da covjek ima i svoju mracnu stranu (koja je zapravo, poprilicno mracna). Vi ste ti koji isticete samo vrline. A mana ima i previse. Vi ste ti koji niste realni.

Ja sam se ukljucio u ovu raspravu iz dosade i zaebancije jer me taj covjek niti malo ne interesira, pa eto, rekoh sebi, da malo zatrolam. Ali kad sam vidio grzzog kako ga brani ko da mu je vlastiti otac, mora sam se malo vise angazirat :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 9:24 (tnakir).
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

boldano - glupost. Znaci ako ja sutra postanem bogat onaj ko mi je jucer ukrao 5000$ vise nije lopov?

neboldano: 

http://www.ezadar.hr/clanak/apple-priznao-koristenje-djecje-radne-snage

http://ihrvatska.net/vijesti/apple/177-apple-priznao-izlaganje-radnika-stetnim-kemikalijama

http://www.onlinetrziste.com/2010/05/deveto-samoubojstvo-u-tajvanskoj-tvrtki-foxconn-koja-izraduje-apple-uredaje/

dakle ako je Jobs bio alfa i omega Applea sve ovo ide na njegovu dusu.

15 godina
tnakir kaže...

Ja samo hocu reci da covjek ima i svoju mracnu stranu (koja je zapravo, poprilicno mracna). Vi ste ti koji isticete samo vrline. A mana ima i previse. Vi ste ti koji niste realni.

Ja sam se ukljucio u ovu raspravu iz dosade i zaebancije jer me taj covjek niti malo ne interesira, pa eto, rekoh sebi, da malo zatrolam. Ali kad sam vidio grzzog kako ga brani ko da mu je vlastiti otac, mora sam se malo vise angazirat :)

pa si se angažirao oko navođenja tračerskih gluposti. ma samo naprijed. možda netko iz storya prati ovaj forum pa ti da šansu da pišeš kakvu chick lit kolumnu:P

edit: ovdje je sve puno ljudi koji guglaju po cijele dane da bi pronašli kakvu lošu vijest o appleu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 9:29 (Ezio).
17 godina
Ezio kaže...
tnakir kaže...

pa si se angažirao oko navođenja tračerskih gluposti. ma samo naprijed. možda netko iz storya prati ovaj forum pa ti da šansu da pišeš kakvu chick lit kolumnu:P

Ti kazes da su tracevi, ja kazem da su cinjenice. I da, volio bih pisati chick lit kolumnu, pogotovo intervjue sa V.S. angelima :) Dosta mi je IT-a :)

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Ezio kaže...
tnakir kaže...

Ma piši brate, ko ti brani! :)

Momak napumpao (oprostite na izrazu) curu sa 23 godine, baš kad mu je na poslu fino krenulo, ukenjao se (opet oprostite na izrazu), podvio rep i pokušavao nešto izmuvat da je kao sterilan. :)

Ali priznaje je nakon 2 godine.

BTW, ja se ne bih žalio da sam mu zet. :)

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Jel to hoces reci kako je prihvacanje djeteta neka vrlina? koja izvrnuta mjerila. 

Ne, ne želim to reći. Nemoj mi stavljat riječi u usta i onda u istom postu sudit na osnovu toga.

Želim reći da je čovjek napravio veliku pogrešku ne priznajući svoju kćerku. Barem po mojem mišljenju i na osnovi podataka koji su mi na volju, a tih nema baš puno. Ali isto tako je naknadno priznaje. Je li došao do spoznaje da je pogriješio ili je to napravio iz nekih drugih razloga, ne znam. Volim misliti da je to napravio iz nekih ljudskih razloga i iz pokajanja jer vjerujem da su ljudi u osnovi dobri. Isto tako netko voli mislit da je to napravio jer je morao. Ali u biti nitko od nas ne zna šta je posrijedi.

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
tnakir kaže...
Ezio kaže...
tnakir kaže...

Da ja imam kvalifikacije za rad u Appleu otišao bih u Google zbog boljih radnih uvjeta.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice