Šok - kupci ne žele 3D televizore!

poruka: 127
|
čitano: 15.375
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šok - kupci ne žele 3D televizore!".
17 godina
neaktivan
RE: Šok - kupci ne žele 3D televizore!
Drazen kaže...

Ajde, bas mi je drago. Sve te firme nas smatraju idiotima i prisiljavaju nas svakih godinu-dvije kupiti novu opremu. E pa nece! Ja vise nista ne kupujem, a ako kupim onda mora imati dugu garanciju.

Zasto jos nema BlueRay recordera sa HDDom? Moze se nabaviti od ljevih firmi, a pravi igraci cekaju da se prvo strosimo na BlueRay player, koji poprilicno kostaju, pa ce onda za godinu-dvije izbaciti i recordere. Ja nisam vise blesav! Doslovce sve sto sam kupio u zadnje dvije godine je tesko smece. Pogotovo sto se tice softwara. Das 5000kn za telefon kojem hrpa funkcija ne radi kak spada. Moras cekati 6 - 12 mjeseci da izbace fix, a nakon toga gotovo sa supportom. Kupi novi telefon!

Moj LCD TV ako stavim u sleep i rucno ugasim, kada istekne sleep vreme sam se upali! Kre....ni

Bas jucer u T-Comu slusam komada: "Joj znate, IPhone4 se zblesne i sve sto trebate je mali reset. Znate, to je zivi software i ima problema. Ljudi nam svakodnevno dolaze." Ma gonite se......

Ovo mi izgleda kao primjer prirodnog balansiranja. Balans se sastoji od dvije suprotnosti istog omjera. Disbalans je kreiran pretjeranim oduševljenjem tehnologijom, koji se popravlja sa pretjeranim razočarenjem, a krajnji rezultat bi trebao biti: ravnodušnost (kad se slegne prašina).

Ono što treba naučiti je u svemu gledati dobre i loše strane, to je izraz potpune svijesti koja ne zanemaruje informaciju kakve god da je prirode.

15 godina
protjeran

Glasajte.

1 Posjedujem 3D HDTV
13 Želim 3D HDTV
79 Ne želim 3D HDTV
0 Što je to 3D HDTV?
2 Kupit ću 3D HDTV
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

fala majci božjoj!

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

nije ništa čudno ni šokantno

1. 3D - je još uvijek u povojima

Ako odete u neki dućan gdje će vam ponuditi demonstraciju uživo ili odete u film kaj vidite?

Cijela poanta je da je lik u fokusu kakti 3D, ali pozadina je još  uvijek 2D i to jako strši i jako umara oči (mozak) i neki ljudi zato ni ne mogu dugo gledati takvu sliku.

Sa dužnim poštovanjem wow 2D ima više 3D ugođaja nego ijedan 3D film do sad. IMHO.

2. Opako su preskupi.

Kad cijena 3D tv-a padne na cca 1000 US$ u mpc onda će se i prodavati.

Sjetite se prije 10 godina Panasonic plasma je koštala 10.000 eura komad, danas za 1000 eura imaš 2 bolje nego je onda bila.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 14:16 (Darky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za pravu pravicu, to vam je isto kao i fullHD u zemlji gdje fullhd programa neće biti do 2020. Ćemu i za koji goli.... kupiti još na to 3D kad će jedino biti moguće kupljeni sadržaj reproducirati.

gdje da potpišem

0 0 hvala 0
17 godina

Niš čudno... Pozoveš frendove da gledate tekmu, kad ono samo 2 naočala LOL. A i stalno imati naočale dok gledaš tv - bljak. Dok sam gledao u kinu Avatara, tih 3 sata su mi bila dosta za cijelu godinu nošenja onih naočala.

I'm just sayin'
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
1337Code_breaker kaže...
kako onda radi na ovom novom gameboyu?

kamera koja prati pokret glave te ovisno o njenom položaju mijenja kut gledanja.

scientia est potentia
15 godina

Tko bi već htio kupiti Sonyev ili Samsungov 3D TV kad još mora kupit naočale za 700 kn. Ionako se 3D ističe najbolje u crtićima {#}

ADD ME XFIRE-warriorxo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa ovo nije normalno, koji idiot diktira ove trendove, iz dana u dan nagovaraju me da kupujem nesto sto uopće ne želim...

ja sam vjerovatno jedan od najmlađih na ovoj temi i vjerovatno bi trebao biti oduševljen 3D-om jer su mladi obično ludi za svim novim i fora, ali ja se nemogu oteti dojmu da je 3D kao i dosta trendova u zadnje vrijeme bezveze. 3D uopće nije fenomenalan niti nešto extra, u kinu još može proči, ali doma- NE. možda će se to promijeniti s vremenom, ali sve u vezi tog 3D-a nekako ne drži vodu: trebaju naočale koje su užas osobito onima koji imaju dioptriju, slika često nije tako živa, televizori su prokleto skupi, a i da bi gledao nešto 3D na njemu treba i popratna oprema (3D blue-ray player) koja opet košta... a niti prikaz me nije očarao, spletom okolnosti bio sam na sajmu elektronike na kojem sam isprobao jedne od NAJBOLJIH 3D prikaza koji su do sada napravljeni i pogodite što- uopće nisam očaran, zapravo dosta sam razočaran.

mislim da 3D nije sazrio i da za sada nema smisla da ga bilo tko kupuje, osim ako nema brdo para i ako će ga zadovoljiti polovična kvaliteta.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dok ne dođu prave hologramske matrice na televizorima od "3D" tehnologije neće biti ništa.

http://singularityhub.com/2010/12/16/3d-hologram-prints-invade-military-commercial-design-videos/

1 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...
ne kuzim, dal je tako komplicirano to sto je u naocalama nanesti preko ekrana, i to je vise manje to....

pa nije komplicirano, osim sto bi onda morao zmirkati ocima 60 puta u sekundi, i to sikronizirano sa slikama na tv-u ... :)

17 godina
Ziga kaže...

Kupci i ne žele bluray playere, tko kupuje to? nitko, koliko su filmovi dostupni prosječnom korisniku?

to što filmovi nisu dostupni prosječnom korisniku, ne znači da ih ljudi ne žele..

tipičan balkanizam vidim ovdje, čim je nešto skupo i nedostupno odmah pljuj po tome..

da,

imam blu-ray player i ponosan sam vlasnik istoga,

volio bih da imam i 3D televizor

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 16:07 (PaleRider).
16 godina
tihomir(3) kaže...

Za pravu pravicu, to vam je isto kao i fullHD u zemlji gdje fullhd programa neće biti do 2020. Ćemu i za koji goli.... kupiti još na to 3D kad će jedino biti moguće kupljeni sadržaj reproducirati.

Ajde ne pretjeruj !

Ako ti se jedino gledanje tv-a svodi an gledalje tv programa onda zali boze tv-a s obzirom na ponudu.

Pa ima ljudi koji koriste bl, puno ih koristi kojekakve media playere koji su skroz prihvatljivi cijenom, a kao sto je vecina skidala divix s neta, sada se skida bl rip i imas hd.

Slika je i vise nego zadovoljavajuca, pogotovo kad se usporedi s dvd-om i divix-om.

17 godina
Ziga kaže...

Također jesu li oni radili statistiku? Koliko milijuna japanaca i kineza nosi naočale, a koliko ostatka

populacije u svijetu također? ja nosim naočale - dioptrije. I moram skinuti svoje da bi stavio onaj

komad plastike kako bi gledao 3D i što onda vidim?

jedno veliko NIŠTA

nisi dobro informiran, postoje rješenja i za to,

a u krajnjem slučaju možeš 3D naočale staviti preko ovih običnih

16 godina
neaktivan

lol kad ni ameri nisu toiliko naivni da kupe onda stvarno...

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lrx kaže...

Glasajte.

Ovo samo pokazuje koliko su ljudi zatucani, ja sam mislio da na ovom forumu ima dosta tih -naprednih.

16 godina
protjeran
mack33 kaže...

3D TV? Ne hvala.... sve dok su potrebne posebne naočale. Glava me počne boliti već nakon pola sata gledanja... Nema šanse da uložim novce u takvu glupost.

hoces rec da si gledao sa onim pravim naocalama,a ne sa onim sranjem iz 24 sata na obicnom crt televizoru

15 godina

Osobno smatram da je 3DTV veliko smeće, vidim da i većina na ovom forumu ima isto mišljenje.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
mack33 kaže...

3D TV? Ne hvala.... sve dok su potrebne posebne naočale. Glava me počne boliti već nakon pola sata gledanja... Nema šanse da uložim novce u takvu glupost.

hoces rec da si gledao sa onim pravim naocalama,a ne sa onim sranjem iz 24 sata na obicnom crt televizoru

Nema sanse da ga je bolila glava, testirao sam.

Procitao tip negdje u novinama, i...

16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
mack33 kaže...

pa da zato bas i pisem 

jer stalno netko takav komentar napise kada je u pitanju 3D 

istina ni mene ne zanima 3D,ali nevolim takve komentare

15 godina
protjeran

da mi netko da 3dhd tv i bp ne bih odbio al kad moram dati 10000+ za osnovnu opremu a dobijem proizvod koji niti je razvijen do kraja,a niti nesto spektakularno izgled samo prikazivanja onda naravno da necu uzet.

zelja mi je kupit ovo al za koju godinu kad se trziste stabilizira i kad sve dode na svoje

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
mack33 kaže...

gle ja imam problema sa vidom i ovaj usrani 3d mi ne funkcionira, oces rec da ja lazem zato jer si ti testirao i tebi je dobar?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Super je sve to bajno i krasno. 3D u kinu mi je super, 3D na tv u dučanu mi je super ali kam da stavim sve te silne televizore?
Doma imamo dvije plazme, tri LCD-a i dva obična TV-a.
Kad budu za badava uzel budem dva a do onda budem hodal u kino.
15 godina

Ja sam isto testirao i nakon jedno sat vremena glava me lagano pocne bolit al ajde recimo zavrsi film skinem naocale nemogu gledat normalno bar 15ak minuta! to sigurno nije dobro...

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ja sam isto testirao i nakon jedno sat vremena glava me lagano pocne bolit al ajde recimo zavrsi film skinem naocale nemogu gledat normalno bar 15ak minuta! to sigurno nije dobro...

ALI SA KOJIM NAOCALAMA ? 

nemojte mi one papirnate spominjat uopce,a ako nisi sa papirnatima mozes rec gdje se moze isprobat tak da se moze cjeli film pogledat

16 godina
protjeran
grimyHR kaže...

gle ja imam problema sa vidom i ovaj usrani 3d mi ne funkcionira, oces rec da ja lazem zato jer si ti testirao i tebi je dobar?

Ja nemam nogu, ali opet ne govorim da su auta losa jer ih ne mogu voziti...

15 godina

Kod rodbine u italiji(nemaju tv nego recimo jedan od njih ima trgovinu sa elektronikom i slicnim) pa smo testirali sa pravim naocalama ne sa papirnatima naravno! cudno mi je sto recimo kad sam gledao u cinestaru ili nekom drugom kinu nije bilo takvih efekata! ni drugima isto samo meni! ne nosim naocale niti ista slicno(mozda bih trebao)

Zaboravih tv je sony bravia 102cm dijagonala i naocale su isto sony niti od jednog neznam tocan model!

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 17:49 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

Greska {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 5:59 (mapir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ono sto je ok kod tih 3D televizora je bolja obrada 2D signala zbog koristenja naprednih panela sa vecom brzinom osvjezavanja (LCD), vecom pokretnom rezolucijom (pogotovo plazme) i boljom popratnom elektronikom. No sve je to jos vrlo skupo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 6:10 (mapir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
grimyHR kaže...

Ja nemam nogu, ali opet ne govorim da su auta losa jer ih ne mogu voziti...

problem je sto vecina ljudi ima problema sa ovakvim 3d-om, tak da je tvoja usporedba s nogom glupa(posto velika vecina ljudi ima obje noge, plus postoje automobili za invalidne osobe), jer nema smisla radit nesto sta vecini ne pase osim da svaki televizor ne naplate 100000$

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice