Ajde, bas mi je drago. Sve te firme nas smatraju idiotima i prisiljavaju nas svakih godinu-dvije kupiti novu opremu. E pa nece! Ja vise nista ne kupujem, a ako kupim onda mora imati dugu garanciju.
Zasto jos nema BlueRay recordera sa HDDom? Moze se nabaviti od ljevih firmi, a pravi igraci cekaju da se prvo strosimo na BlueRay player, koji poprilicno kostaju, pa ce onda za godinu-dvije izbaciti i recordere. Ja nisam vise blesav! Doslovce sve sto sam kupio u zadnje dvije godine je tesko smece. Pogotovo sto se tice softwara. Das 5000kn za telefon kojem hrpa funkcija ne radi kak spada. Moras cekati 6 - 12 mjeseci da izbace fix, a nakon toga gotovo sa supportom. Kupi novi telefon!
Moj LCD TV ako stavim u sleep i rucno ugasim, kada istekne sleep vreme sam se upali! Kre....ni
Bas jucer u T-Comu slusam komada: "Joj znate, IPhone4 se zblesne i sve sto trebate je mali reset. Znate, to je zivi software i ima problema. Ljudi nam svakodnevno dolaze." Ma gonite se......
Ovo mi izgleda kao primjer prirodnog balansiranja. Balans se sastoji od dvije suprotnosti istog omjera. Disbalans je kreiran pretjeranim oduševljenjem tehnologijom, koji se popravlja sa pretjeranim razočarenjem, a krajnji rezultat bi trebao biti: ravnodušnost (kad se slegne prašina).
Ono što treba naučiti je u svemu gledati dobre i loše strane, to je izraz potpune svijesti koja ne zanemaruje informaciju kakve god da je prirode.