Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.435
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
17 godina
neaktivan
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
bistri kaže...
logic kaže...

Vjerujem da ce ovo biti otkrovenje za tebe. Napravljeno je davno. Video pozivi preko megabitnih mreza rade odlicno. Ne vidim sta zelis reci. S tim da kod drugih rade video pozivi i preko GSM-a. Welcome to the Earth ;)

P.S. Dam ti ja svoj skype pa me nazovi ;)

Naravno preko GSM-a na moj mob ;)

A nemam iphone mos mislit.

moze nema beda, prvo moram napravit skype account, instalirat skype and im good to go, kad bi bar to moglo nekako jednostavnije ici tipa da upisem broj a da mobitel sam skuzi da ti sa druge strane podrzavas video over wifi...jbt pa to bi mi cak i logicno zvucalo..

imala je i moja nokija n70 video call, mislim da cijelih 25 sekundi isprobano.

Asad ce svi koristiti video pozive. ALi je lakse napraviti skype account (koji btw radis jednom u zivotu i traje cijelih pola minute) nego sto ces naci nekoga ko ima Iphone4. Jebote branite tu uslugu kao da ste svi na tome a samo ste vidjeli prezentaciju na kojoj to i niej radilo bas.

17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Nevidim čemu negativne emocije. Apple je napravio i objavio jednostavan no setup video call koji radi za sad preko wi fi ja a preko 3G a će raditi kad operateri budu spremni i kad se s nima dogovore. facetime je open standard pa tko bude želio moći će ga implementirati. Možda će dovoljno biti i aplikacija za android, win7 etc i raditi će cross platform video pozivi možda već za par mjeseci? ... jel to loše?

NEma negativnih emocija samo je glupo govoriti da to do sada nije postojalo i da su video pozivi izmisljeni juce sa predstavljanejm Iphone 4G. Pozdravljam svako poboljsanje usluge bilo koje vrste al ovo odusevljenje necim sto postoji godina je malo blesav moras priznati.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

A kada bi barem moglo nekako jednostavnije a ne aktivirati mobitel preko iTunes-a. Isto bi bilo lijepo da ti se mobitel automatski spoji na PC i podržava drag-n-drop prijenos podataka...

Isto sranje - drugo pakovanje. Jedna stvar olakšana, a zato druga napravljena 10 puta gore. Neovisno o proizvođaču i tehnologiji

Vidi neko nevoli iTunese, koji su multifunkcionalan komad softwarea, i rade puno vise od spajanja iPhonea na njega, neko nevoli PCStudio neko nevoli Pcsuite ja bez mass storagea na smartphoneu mogu, nit ce mi ikad zatrebati, bitnija mi je kvaliteta izrade na takvom uredjaju, bitnije mi je da mi sve radi out of the box, bitniji mi je user experience, fluidnost uredjaja, i kolicina aplikacija za njega (kad smo kod toga, osim aktivacije i mp3 library iTunes koristim samo za backup uredjaja). Mass storage + bluetooth mi nikad nije falio.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
logic kaže...
artfull kaže...

Nevidim čemu negativne emocije. Apple je napravio i objavio jednostavan no setup video call koji radi za sad preko wi fi ja a preko 3G a će raditi kad operateri budu spremni i kad se s nima dogovore. facetime je open standard pa tko bude želio moći će ga implementirati. Možda će dovoljno biti i aplikacija za android, win7 etc i raditi će cross platform video pozivi možda već za par mjeseci? ... jel to loše?

NEma negativnih emocija samo je glupo govoriti da to do sada nije postojalo i da su video pozivi izmisljeni juce sa predstavljanejm Iphone 4G. Pozdravljam svako poboljsanje usluge bilo koje vrste al ovo odusevljenje necim sto postoji godina je malo blesav moras priznati.

pa nije nitko ni rekao da su izmišljeni, ja nisam čuo nigdje takvu tvrdnju? ... samo vi to tako doživljavate entuzijazam da je to sad baš jednostavno i fluidno na iPhone četvorci Smijeh

A.
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Pozdravljam svako poboljsanje usluge bilo koje vrste al ovo odusevljenje necim sto postoji godina je malo blesav moras priznati.

Da dodam, oduševljenje nečime što još ne funkcionira kako spada, kod nas dolazi tek u 9/10 mjesecu a možda neće ni zaživiti, ako i zaživi moći ćemo to koristiti jedino ako i frend ima iphone.

Previše toga je AKO u toj tehnologiji.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
logic kaže...
artfull kaže...

pa nije nitko ni rekao da su izmišljeni, ja nisam čuo nigdje takvu tvrdnju? ... samo vi to tako doživljavate entuzijazam da je to sad baš jednostavno i fluidno na iPhone četvorci Smijeh

Ajd en zezaj. I ti si gledao onaj video na appleovoj stranici kao i ja. Onaj zaneseni izraz lica i sve ostalo glumatanje al ok oni su placeni za to ;)

Znas da sam mislio na neke forumase ovdje ;)

17 godina
neaktivan
bistri kaže...

ja bez mass storagea na smartphoneu mogu, nit ce mi ikad zatrebati,

bitnija mi je kvaliteta izrade na takvom uredjaju,

bitnije mi je da mi sve radi out of the box

Ja ne znam onda kakva je poanta smartphonea ako na njega ne mogu prebaciti bilo koji dokument s bilo kojeg uređaja.

HTC radi uređaje od drveta i smole pa su jako nekvalitetni.

da sve radi out of the box ne bi se ovdje neki kleli u jailbreak, niti bi uopće taj jailbreak bio napravljen.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan

Bože što su neki zapeli za te video-pozive da je to nevjerovatno.

Uzmite mobitel i držite ga u ravnini lica (kao da razgovarate preko video poziva) i držite taj mobitel tako 2 minute dok hodate ili sjedite. I sada se zamislite kako hodate tako gradom i tako obavljate 10-15 poziva dnevno.

Prije bi rekao čisti napor, a ne čista revolucija.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bistri kaže...
Paolo2612 kaže...

A kada bi barem moglo nekako jednostavnije a ne aktivirati mobitel preko iTunes-a. Isto bi bilo lijepo da ti se mobitel automatski spoji na PC i podržava drag-n-drop prijenos podataka...

Isto sranje - drugo pakovanje. Jedna stvar olakšana, a zato druga napravljena 10 puta gore. Neovisno o proizvođaču i tehnologiji

Vidi neko nevoli iTunese, koji su multifunkcionalan komad softwarea, i rade puno vise od spajanja iPhonea na njega, neko nevoli PCStudio neko nevoli Pcsuite ja bez mass storagea na smartphoneu mogu, nit ce mi ikad zatrebati, bitnija mi je kvaliteta izrade na takvom uredjaju, bitnije mi je da mi sve radi out of the box, bitniji mi je user experience, fluidnost uredjaja, i kolicina aplikacija za njega (kad smo kod toga, osim aktivacije i mp3 library iTunes koristim samo za backup uredjaja). Mass storage + bluetooth mi nikad nije falio.

Trebam li ti reci da za bluetooth ili cable USB masstorage device ne treba nikakav software i radi na svom racunarima out the box. I kako znas da ti nesto nece nikad zatrebati. I mog i j abez multitoucha ali mom X10 zamjeram i to poprilicno sto ga nema. A i prije ce ti zatrebati masstorage nego sto ce ti zatrebati tijelo iphonea od nehrdjajuceg celika. Mislim stvarno da ti je objektivnost na nuli. SVe sto iphone nema tebi ne treba.

16 godina

Ali pusti to za nehrđajuči čelik, već sad znam par ljudi koji imaju iphone da će uzeti novoga zbog toga. Da vidiš samo našto ti mobiteli liče, pa ja stvarno neznam što oni rade snjim to je bilo toliko izguljeno, na stražnjem dijelu urezi po par milimetara duboki i par centimetara dugi, ekran se koliko-toliko držao ali je imao crtica ko u priči. A imali ga nekoliko mjeseci. Pa moj SE w810 star 3 godine izgleda u boljem stanju od tih mobovaNeodlučan Od sljedećeg iphona očekujem da bude od titanija ili nećeg što je još kvalitetnije nego ovo, još malo pa će biti i buletproof modeli iphonaBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cuj nisam ja nista protiv toga rekao. Dapace meni se iphone 4 jako svidja. Al nije bas da vecini ljudi TREBA tijelo od nehrdjajuceg celika. Lijepo jest al da je bas neophodno nije ;)

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ali pusti to za nehrđajuči čelik, već sad znam par ljudi koji imaju iphone da će uzeti novoga zbog toga. Da vidiš samo našto ti mobiteli liče, pa ja stvarno neznam što oni rade snjim to je bilo toliko izguljeno, na stražnjem dijelu urezi po par milimetara duboki i par centimetara dugi, ekran se koliko-toliko držao ali je imao crtica ko u priči. A imali ga nekoliko mjeseci. Pa moj SE w810 star 3 godine izgleda u boljem stanju od tih mobovaNeodlučan Od sljedećeg iphona očekujem da bude od titanija ili nećeg što je još kvalitetnije nego ovo, još malo pa će biti i buletproof modeli iphonaBelji se

Ključevi i mobitel u istom džepu + stalno vađenje= šmigrlanje mobitela.

16 godina
wyks kaže...

Jednom je to bio slučaj mislim ali ovom drugom nije, taj je još imao zaštitnu navlaku za njega i držao ga uvijek na sigurnom mjestu. Ali kad bio vani, on je letio po svukuda...

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
wyks kaže...

Jednom je to bio slučaj mislim ali ovom drugom nije, taj je još imao zaštitnu navlaku za njega i držao ga uvijek na sigurnom mjestu. Ali kad bio vani, on je letio po svukuda...

iPhone 3G i 3Gs su jako losi po tom pitanju, prakticki nema iPhona koji nema mali milijon ogrebotina odozada, nadam se da su to rijesili kako spada.

Full HD Addict :)
15 godina
protjeran
benko kaže...
Stoja kaže...
wyks kaže...

iPhone 3G i 3Gs su jako losi po tom pitanju, prakticki nema iPhona koji nema mali milijon ogrebotina odozada, nadam se da su to rijesili kako spada.

Ja sam svog drzao u zaštiti i nakon 3 mjeseca je kao nov!

Normalno da ce se izgrebati ako je nezaštićen.

15 godina
neaktivan

Ja ga kupujem čim se pojavi u t-mobilu... ako če bit ko 3gs onda super za 300 kn u i500 i moj je.. a onda se kasnije nakon 4 mjeseca prebacim na i150..i ako još bude neka 50% popusta na pretplatu ... supeeeer

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovo je stvarno super... napokon je sve rjeseno i apple hateri nemaju vise sta za reci na to... cak je i moj frend koji ne podnosi apple reko da bi ga kupio ali pod uvijetom da na njemu ne pise apple xD nije imao nista za nadodat, ni jednu glupost na koje se dosad izvlacio (led, moultitasking, itd..) jos je i plakao kad je vidio kako snima u hd-u :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Check kaže...

ovo je stvarno super... napokon je sve rjeseno i apple hateri nemaju vise sta za reci na to... cak je i moj frend koji ne podnosi apple reko da bi ga kupio ali pod uvijetom da na njemu ne pise apple xD nije imao nista za nadodat, ni jednu glupost na koje se dosad izvlacio (led, moultitasking, itd..) jos je i plakao kad je vidio kako snima u hd-u :D

Kako nemaju šta reći? Ima još dosta zamjeraka na njegov račun

17 godina
Check kaže...

Kad kazes "apple hateri", mislis na osobe koje mogu racionalno razmisljati, ili...?

- Psiho246
15 godina

osim što je apple i što košta koliko košta, koja je još zamjerka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Check kaže...

Nema Mini-USB konektor, ne podržava USB Mass Storage, kao ni FLAC (to mi je bitno osobno, iako većini možda nije), Flash, 3G videopozive, vjerojatno neće povećat kvalitetu A2DP-a (opet većini nebitno, ali ima nas koji to koristimo), nema HDMI izlaz za spojit na TV. Dalo bi se nać još par stvari.

15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Check kaže...

Nema Mini-USB konektor, ne podržava USB Mass Storage, kao ni FLAC (to mi je bitno osobno, iako većini možda nije), Flash, 3G videopozive, vjerojatno neće povećat kvalitetu A2DP-a (opet većini nebitno, ali ima nas koji to koristimo), nema HDMI izlaz za spojit na TV. Dalo bi se nać još par stvari.

Kolko koristiš videopoziv?

15 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Ne koristim ga jer ga moja mreža ne podržava.

15 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
RoTT kaže...

Znaci videopoziv mozes odma maknuti sa liste "Sto Iphone nema".

15 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Znaci videopoziv mozes odma maknuti sa liste "Sto Iphone nema".

Mogu ga maknut s liste "Što iPhone nema a meni je ionako nedostupno zbog drugih faktora", no on je i dalje na listi "Što iPhone nema"

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
RoTT kaže...

Apple Facetime - rješenje za sve tvoje probleme - kad ga ostali proizvođači implementiraju (što imam osjećaj da će biti jako brzo) bit će poziva između mobitela, bez ikakvog setupa, samo klikneš Facetime...

Da, bit će omogućeni i preko 3G mreže - u USA sad trenutno samo preko WiFi ide, mislim da će kod nas odmah ići preko 3G mreže, zato jer je AT&T ima problema s mrežom pa ne bi mogli izdržati takav pritisak (iz tog razloga je također nama dostupan tethering, a njima ne)

Potpis ;)
16 godina
protjeran
Danijel kaže...
Mirko935 kaže...
RoTT kaže...

Apple Facetime - rješenje za sve tvoje probleme - kad ga ostali proizvođači implementiraju (što imam osjećaj da će biti jako brzo) bit će poziva između mobitela, bez ikakvog setupa, samo klikneš Facetime...

Da, bit će omogućeni i preko 3G mreže - u USA sad trenutno samo preko WiFi ide, mislim da će kod nas odmah ići preko 3G mreže, zato jer je AT&T ima problema s mrežom pa ne bi mogli izdržati takav pritisak (iz tog razloga je također nama dostupan tethering, a njima ne)

facetime je jos manje koristan od videopoziva jer ga trenutno ne podrzava nitko, a to sta ti predosjecas ne vrjedi i ne znaci ama bas nista

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
Danijel kaže...
Mirko935 kaže...
RoTT kaže...

Ne vjerujem da će to biti tako jednostavno. Ako se desi to što ti imaš osjećaj da će se desit, imat ćemo dva standarda i povećanu zbunjenost korisnika i zasigurno dio uređaja koji podržavaju jedan standard a drugi ne i nekompatibilni su čisto zbog Appleove želje da uvede novi standard.

edit: btw, istina je da će bit rješeni moji problemi (polovično, doduše, no ajde), ali oni su trebali bit rješeni od strane mog priglupog operatera a nikako od strane proizvođača mobitela, softvera ili koga već koji će sad morat implementirat nekakav novi standard koji je više-manje nepotreban

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 18:23 (Mirko935).
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

facetime je jos manje koristan od videopoziva jer ga trenutno ne podrzava nitko, a to sta ti predosjecas ne vrjedi i ne znaci ama bas nista

Skype je već najavio da postoji mogućnost da će to implementirati...

Ubrzo će i ostali... Stvarno ne vidim razlog zašto netko ne bi implementirao otvoreni standard...

Ako ti toliko smetaju Appleovi open source projekti i otvoreni standardi, nemoj instalirati Chrome, nemoj koristiti Android - jer ima ih i tamo...

Ali OK, i da ga nitko ne implementira, i da Facetime propadne (što neće) - iPhone 4 je svejedno postavio neke nove standarde koje će drugi početi pokušavati sustizati...

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

podrzava ga apple u svojem iPhone 4 :)))))

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice