Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.491
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
15 godina
neaktivan
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
Danijel kaže...
Evo da ponovim po stoti put - Facetime je Appleov otvoreni standard - može ga implementirati bilo
koji proizvođač i onda će postati korisniji s vremenom... Čini mi se da već Skype počinje s implementacijom tog standarda, a ubrzo će uslijediti i drugi proizvođači mobitela...

Ako ga svi prihvate, Apple Facetime postat će standard za video pozive...

Sent from my iPhone. :P

I kako ti to namjeravaš implementirat u one silne dummyje koji podržavaju obične videopozive? Čak i ako se može preko Jave implementirat, neće nitko to radit nit će to itko koristit. Zašto iPhone nije kompatibilan sa ostatkom svijeta?

15 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Bigkix kaže...
NEW_MAN kaže...

Btw je Jobs ozdravili ili kaj? Izgleda ko da je iz konc logora pobegel.

Koji si ti idiot! Čovjek je mršav jer je teško bolestan, dobro da je živ, a ti glupane komentiraš kako izgleda kao da je iz konc logora. Dabogda bio tako bolestan pa ti se drugi iščuđavali da što si tako mršav... Konjino!

Pa to je bilo moje pitanje. Čovjek je mršav ko da je iz konc logora pobegel i pital sam ako je ozdravil ili ne?

Kaj ti je tata pa si zabrinut za njega ili kaj? Zaboli me za njega i da sad ovaj tren umre nebi me pogodilo ni sekundu.

Tebe ko bog idiot napravil kad si tolko stupidan da ne kužiš kad neko postavi pitanje s čuđenjem pošto lik izgleda ko živa smrt.

Kaj sam trebal napisat? Gle sirotog Jobsa kak je mršavi zna možda ako je bolestan?

Zadovoljan?

ma briga me jel u pitanju Jobs, Pero Ždero ili bilo tko treći. Čovjek je teško bolestan, to što ima nije nimalo lako, stalno te izjeda i sreća da je uopće živ! Daj pokaži malo poštovanja prema ljudskoj osobi i bolesti s kojom se bori. Drugačije bi ti svirao da si bolestan i život ti visi o koncu. Možeš komentirati kako je mršav i sve, ali koncentracioni logor?! Ti znaš kakve su patnje prolazili ljudi tamo. Ti znaš što on prolazi? Daj malo ljudskosti. Ako nešto mrzim onda su to ljudi kojima sve tako glatko u životu ide, najgore s čim su se sreli je vađenje umnjaka i sad bezdušno drobuljaju okolo.  Kad tad i takve stisne nešto, a onda su najjadniji i očekuju da se plače oko njih... Dakle, u pitanju bio on ili tko sedmi, svejedno, daj malo poštovanja prema čovjeku i jako teškoj bolesti, nije nikome lako tko je u takvoj situaciji.

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
17 godina
neaktivan
A joj da, zaboravio sam da se ovdje mrzi i pomisao na Apple...

Što je krivo u otvorenom standardu? Svatko ga može implementirati, besplatno i bez obaveza prema Appleu.

Nije da je Apple patentirao zehnologiju i ne da je nikome - već suprotno - otvorena je...

Isto kao i Webkit, koji se nalazi i u Safariju i u Chromeu, Androidu, WebOSu i još svuda...

Ako je ovo što je Apple napravio krivo onda je i kompletna politika otvorenog, uključujući i Linux krivo.

Dokad će ta mržnja trajati?
Potpis ;)
15 godina
neaktivan
Danijel kaže...

Što je krivo u otvorenom standardu? Svatko ga može implementirati, besplatno i bez obaveza prema Appleu.

Nije da je Apple patentirao zehnologiju i ne da je nikome - već suprotno - otvorena je...

Isto kao i Webkit, koji se nalazi i u Safariju i u Chromeu, Androidu, WebOSu i još svuda...

Ako je ovo što je Apple napravio krivo onda je i kompletna politika otvorenog, uključujući i Linux krivo.

Jesam ja rekao nešto protiv te tehnologije? Neka bude ako oni misle da nekome to treba. Ja sam lijepo pitao na kraju zašto nije kompatibilan s ostatkom svijeta? Zašto ja, da, recimo, imam K800, ne mogu videopoziv ostvariti prema frendu s iPhoneom 4 unatoč tome što on ima prednju kameru i "podržava" videopozive? Mogli su staviti i jedno i drugo, kao što bi bilo koja druga kompanija napravila da idu izmišljat novi standard.

16 godina
protjeran
Danijel kaže...

ma koja mrznja, uz postojece rjesenje koje svi podrzavaju oni guraju neko svoje sranje

a za webkit nije zasluzan apple nego prvenstveno tvorci khtml-a, koji je pod gnu licencom i zato je webkit open source i besplatan

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 11:21 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Danijel kaže...

ma koja mrznja, uz postojece rjesenje koje svi podrzavaju oni guraju neko svoje sranje

a za webkit nije zasluzan apple nego prvenstveno tvorci khtml-a, koji je pod gnu licencom i zato je webkit open source i besplatan

od webkita nebi bilo ništa da ga apple nije uzeo i uložio u njega. Tko ga je koristio? Konqueror? Pada mi na pamet i grand central i još neke open source tehnologije koje apple vraća u zajednicu kao i sad taj facetime. Pričaj što hoćeš,  al tek sad eć se dogoditi boom video poziva... all over again, indeed.

A.
15 godina
neaktivan
artfull kaže...

al tek sad eć se dogoditi boom video poziva... all over again, indeed.

Živi bili pa vidjeli. Iskreno, ne vjerujem baš. Treba napravit anketu koliko je ljudi zainteresirano za video pozive. Ja baš i nisam, šta će mi to?

17 godina
neaktivan

U prvih 30 dana ce se obavit vise videopoziva sa iPhone 4 nego kolko se u zadnjih 3 godine sveukupno obavilo mobitelima.

Opet nije apple izmislio nista, ali ce priblizit tehnologiju krajnjem korisniku na najlaksi moguci nacin.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bistri kaže...

U prvih 30 dana ce se obavit vise videopoziva sa iPhone 4 nego kolko se u zadnjih 3 godine sveukupno obavilo mobitelima.

Opet nije apple izmislio nista, ali ce priblizit tehnologiju krajnjem korisniku na najlaksi moguci nacin.

tako nekako ... ne kažem da je tehnologja zgodna za svaki dan, ne bih želio uvijek da me gledaju, međutim ima masa ljudi koji se žele gledati dok pričaju :D

A.
17 godina
neaktivan
movie kaže...
RoTT kaže...
pasko kaže...

opet mali ekran

jebo ih 3,5''

jednom kad se naviknes na veliko (HD2)

sve drugo je klinac

tako da nista od ovog

cekam HTC EVO 4G koji pojede za dorucak iphone 4

Istina,od kad ima HD2 Iphone zbog ekrana pada u zaborav...

Imaš ipad s nešto većim ekranom pa uživaj.

http://techcrunch.com/2010/06/09/dont-buy-the-android-evo-it-is-a-seriously-flawed-device/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Techcrunch+%28TechCrunch%29&utm_content=FaceBook

ouch.

A.
17 godina
neaktivan
bistri kaže...

Ali sam iphone4-iphone4.

15 godina
neaktivan
logic kaže...
bistri kaže...

Ali sam iphone4-iphone4.

I samo preko Wi-Fi. Jesam li ja lud ili je postojece rjesenje daleko jednostavnije i dostupnije?
17 godina
neaktivan
Postojeće riješenje koje moj operater ne podržava mi je definitivno jednostavnije i dostupnije!
17 godina
neaktivan

Pa i do sada si mogao koristiti skype video pozive preko wifi. Nije to nista novo i ne zavisi od operatera.

16 godina

A ovo kako mi se čini kad prodaja krene, mislim da će ljudi i potpune neznance zvati samo da vide kako funkcija radi, jer nešto kako engadget govori, po dućanu će biti 45 iphona u skladištu(30 komada od 32GB i 15 komada po 16GB) tako da ne vjerujem da bi mogli svi prijatelji/rodbina u prvom valu kupiti iphone da mogu koristiti videopoziv. Ali ajde glavno da se kotačić počne okretati, brzo nakon toga može krenut lavina i da se taj njihov program implementira u ostale mobove preko skypa ili nečeg drugog, a možda apple bude opet dao ultimatum operaterima u vezi naplačivanja videopoziva, pa možda i cijene preko 3G-a budu razumne(ili budu dio pretplatničkih tarifa) Jer očito samo apple je taj koji može diktirati operaterima šta rade, pa nek ih onda stisnu da i mi ostali profitiramo od togaOsmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Službeno stajalište T-Mobile je da se sa Skype-om ne može zvati sa mobitela (iPhone) osim preko Wi-Fi.
Naravno, svatko tko je napravio JB može ostvariti Skype pozive i pomoću EDGE i pomoću 3G.
Isprobao sam i radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ogranicenje na wifi je zbog ATT i isto ne mora biti u drugim drzavama. Kod nas npr. tethering radi dok u US ne radi jer je ATT mreza u banani zbog prevelikog opterecenja i zele taj tethering dodatno naplacivati. Isto bi moglo biti i sa FaceTime.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ah, jedva čekam predstavljanje, da vidimo što je novo Apple izmislio... Stevo opet toplu vodu izmišlja... :)

Nije izmislio toplu vodu vec je "izmislio" (pazi sad) prednju i zadnju kameru sa ..ta-daaamm...led lampom i 5 mpx. Sa ovim vanvremenskim izumom mozete obavljati video povike. Pa gde to ima ljudi moji....osim kod SE, Nokia, Samsung, LG...[neka_druga_marka] telefona?

Telefon je okay i tu prestaju svi "okay-i" za iPhone. Telka je bezobrazno skupa, Jobsov nivo egoizma je na rangu cijene ovog mobitela koji osim designom u nista nije napredniji od ostatka brace po GSM-u...dapace.

To sto korisnici ostalih marki uzimaju zdravo za gotovo ovde je "revolucija". Ma dajte molim vas, prednju video kameru imaju SE K800/810 jos od pre 5 godina. Xenon blic? Normalni SIM? Baterija (promenjiva) koja traje vise od 48 sati?

Bezobrazno skup uredaj kao sto je skupa i ostala gama prozivoda kod Applea.

Samo za snobove

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
Lazarus Long kaže...
Šef kaže...
Ah, jedva čekam predstavljanje, da vidimo što je novo Apple izmislio... Stevo opet toplu vodu izmišlja... :)

Nije izmislio toplu vodu vec je "izmislio" (pazi sad) prednju i zadnju kameru sa ..ta-daaamm...led lampom i 5 mpx. Sa ovim vanvremenskim izumom mozete obavljati video povike. Pa gde to ima ljudi moji....osim kod SE, Nokia, Samsung, LG...[neka_druga_marka] telefona?

Telefon je okay i tu prestaju svi "okay-i" za iPhone. Telka je bezobrazno skupa, Jobsov nivo egoizma je na rangu cijene ovog mobitela koji osim designom u nista nije napredniji od ostatka brace po GSM-u...dapace.

To sto korisnici ostalih marki uzimaju zdravo za gotovo ovde je "revolucija". Ma dajte molim vas, prednju video kameru imaju SE K800/810 jos od pre 5 godina. Xenon blic? Normalni SIM? Baterija (promenjiva) koja traje vise od 48 sati?

Bezobrazno skup uredaj kao sto je skupa i ostala gama prozivoda kod Applea.

Samo za snobove

Sta k800? Pa to je jos uvijek zvijer od mobitela!

Prednju kameru je imao moj prastari Samsung x600, hahah!

Taj mobitel je valda vec 10 godina star.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 14:27 (Psiho246).
17 godina
i mora da si se napricao i nagledao sa video pozivima :) pa to nikad nitko nije sustavno koristio molim vas! ovo vec sad moze raditi na 3Gu sa JB iPhonom, i placas jedino podatkovni promet, pa ako imate neku pristojnu tarifu, barem nekih 500 mb/mj, deri! a preko 3G sad ne radi jer mreze ne mogu samljeti sav ovaj promet! barem u USA! u hr sreca ljudi malo koriste mobilni net, pa nece biti velikih trzanja u jakom 3G signalu! i eto, ako imam tih 500 mb/mj, fakticki besplato zovem, pricam i gledam curu, frenda, sat kojeg sestra kupje decku pa mi ga zeli pokazati prije neo li ga kupi :) itd... k800 je samo imao prednju kameru sa kojom se na kraju nije radilo nista! to je realnost! a kamera je dostupna developerima tako da je tko god zna, moze integrirati u svoj IM servis, i brzo ce se moci koristiti skype - iPhone pozivi, i sl!
velicina ekrana je bitna jer kad se na vecem ekranu skalraju elementi UIa stvar moze izgledati drugacije od zamisljenog!
17 godina
kinsif kaže...
i mora da si se napricao i nagledao sa video pozivima :) pa to nikad nitko nije sustavno koristio molim vas! ovo vec sad moze raditi na 3Gu sa JB iPhonom, i placas jedino podatkovni promet, pa ako imate neku pristojnu tarifu, barem nekih 500 mb/mj, deri! a preko 3G sad ne radi jer mreze ne mogu samljeti sav ovaj promet! barem u USA! u hr sreca ljudi malo koriste mobilni net, pa nece biti velikih trzanja u jakom 3G signalu! i eto, ako imam tih 500 mb/mj, fakticki besplato zovem, pricam i gledam curu, frenda, sat kojeg sestra kupje decku pa mi ga zeli pokazati prije neo li ga kupi :) itd... k800 je samo imao prednju kameru sa kojom se na kraju nije radilo nista! to je realnost! a kamera je dostupna developerima tako da je tko god zna, moze integrirati u svoj IM servis, i brzo ce se moci koristiti skype - iPhone pozivi, i sl!
velicina ekrana je bitna jer kad se na vecem ekranu skalraju elementi UIa stvar moze izgledati drugacije od zamisljenog!

To sve vec postoji godinama.

Skype.

Apple to nije izmislio. EOD.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Psiho gledas iz pogresne persepktive. U iphone svijetu nije postojalo i sad postoji. Mi van tog svijeta smo sve to vidjeli godinama prije.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Psiho gledas iz pogresne persepktive. U iphone svijetu nije postojalo i sad postoji. Mi van tog svijeta smo sve to vidjeli godinama prije.

da postoji sve, ali nije bilo tolko funkcionalno i dobro implementirano, da je iko bio sposoban ranije to napravit napravio bi.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan

Vjerujem da ce ovo biti otkrovenje za tebe. Napravljeno je davno. Video pozivi preko megabitnih mreza rade odlicno. Ne vidim sta zelis reci. S tim da kod drugih rade video pozivi i preko GSM-a. Welcome to the Earth ;)

P.S. Dam ti ja svoj skype pa me nazovi ;)

Naravno preko GSM-a na moj mob ;)

A nemam iphone mos mislit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 15:16 (logic).
17 godina
neaktivan

Izbrisano.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 15:22 (Septah).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Vjerujem da ce ovo biti otkrovenje za tebe. Napravljeno je davno. Video pozivi preko megabitnih mreza rade odlicno. Ne vidim sta zelis reci. S tim da kod drugih rade video pozivi i preko GSM-a. Welcome to the Earth ;)

P.S. Dam ti ja svoj skype pa me nazovi ;)

Naravno preko GSM-a na moj mob ;)

A nemam iphone mos mislit.

moze nema beda, prvo moram napravit skype account, instalirat skype and im good to go, kad bi bar to moglo nekako jednostavnije ici tipa da upisem broj a da mobitel sam skuzi da ti sa druge strane podrzavas video over wifi...jbt pa to bi mi cak i logicno zvucalo..

imala je i moja nokija n70 video call, mislim da cijelih 25 sekundi isprobano.

17 godina
Septah kaže...
Psiho246 kaže...

To sve vec postoji godinama.

Skype.

Apple to nije izmislio. EOD.

Kaj ti svoj komp vec godinama nosis okolo u đepu?

Nije da mi se novi iphone cini revolucijonaran ili nest al sam trebal komentirati ovaj meni osobno glup komentar.

Imas skype za mobitel.

Mislim da program postoji na svim vodecim mobilnim operativnim sustavima, ukljucujuci: Symbian, Android, Windows mobile i Maemo/MeeGo.

Za iOS nisam siguran, ne bi se cudio da Steve nije dao da se Skype stavi u AppStore. :P

I da ja svoj komp nosim vec godinama u dzepu. Za to i sluzi smartphone zar ne? Da bude dzepni PC, a ne gaming platforma.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Nevidim čemu negativne emocije. Apple je napravio i objavio jednostavan no setup video call koji radi za sad preko wi fi ja a preko 3G a će raditi kad operateri budu spremni i kad se s nima dogovore. facetime je open standard pa tko bude želio moći će ga implementirati. Možda će dovoljno biti i aplikacija za android, win7 etc i raditi će cross platform video pozivi možda već za par mjeseci? ... jel to loše?

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 15:53 (artfull).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onako ga neću kupiti.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bistri kaže...

moze nema beda, prvo moram napravit skype account, instalirat skype and im good to go, kad bi bar to moglo nekako jednostavnije ici tipa da upisem broj a da mobitel sam skuzi da ti sa druge strane podrzavas video over wifi...jbt pa to bi mi cak i logicno zvucalo..

imala je i moja nokija n70 video call, mislim da cijelih 25 sekundi isprobano.

A kada bi barem moglo nekako jednostavnije a ne aktivirati mobitel preko iTunes-a. Isto bi bilo lijepo da ti se mobitel automatski spoji na PC i podržava drag-n-drop prijenos podataka...

Isto sranje - drugo pakovanje. Jedna stvar olakšana, a zato druga napravljena 10 puta gore. Neovisno o proizvođaču i tehnologiji

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 15:46 (Paolo2612).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice