Šarenilo novih iPoda

poruka: 9
|
čitano: 2.661
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šarenilo novih iPoda".
17 godina
neaktivan
Šarenilo novih iPoda

Ništa specijalno ...

touch je apgrejdan i cijena mu je smanjena što je ok, mogli su mu isto staviti kameru kad su je već dodali nano-u, ostaje za sljedeću reviziju vjerojatno.

nano je nabrijan, kamera ne radi fotke, pitam se zašto i koliko ima smisla ta kamera uopće. Inače dizajn ( boje ) i veći ekran, manja cijena je ok.

šafl je super za ono što služi, nikakvih promjena bitnih ...

iTunes 9 je jedino bitnije ovdje ... instalirao sam ga, ima brdo novih i uglavnom korisnih opcija, genius radi ok, layout je nešto logičniji, a sve skupa mi se čini bitno bržim ( na snow leopardu ) nisam nigdje vidio jel to iTunes napokon prepisan za kakao i za 64 bita? Vjerojatno ne zbog backward kompatibilnosti al svejedno mi se čini brže sve.

iPhone OS 3.1 je van također

A.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 8:45 (artfull).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Šarenilo novih iPoda

ja jos uvijek imam nano prve generaciji, koji je prezivio svakakve padove, padove s bicikla, cak se i jednom oprau u mašini za rublje Smijeh Baš je neki dan konacno izdahnuo, mislim da cu si uzet ovaj novi nano, nadam se da ce trajat ko stari...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šarenilo novih iPoda

A što je s iPod Classic? On nije doživio nikakvu nadogradnju ili?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

povećan kapacitet sa 120 na 160 i nešto manja cijena čini mi se .

A.

17 godina
neaktivan
Šarenilo novih iPoda

iPod classic je dobio najnoviji toshibin disk od 160GB uz jednako tanko tijelo.

http://www.engadget.com/2009/09/10/toshibas-1-8-inch-160gb-pata-disk-is-ready-for-kirfers/

A što se kamerica u iPodima tiče Steve kaže :

“Originally, we weren’t exactly sure how to market the Touch. Was it an iPhone without the phone? Was it a pocket computer? What happened was, what customers told us was, they started to see it as a game machine,” he said. “We started to market it that way, and it just took off. And now what we really see is it’s the lowest-cost way to the App Store, and that’s the big draw. So what we were focused on is just reducing the price to $199. We don’t need to add new stuff. We need to get the price down where everyone can afford it.”

I also asked him why the Nano can record video, but can’t snap still photos. That reason, he said, is technical: the sensors you need to record video are extremely thin these days—thin enough to fit into the wafer-thin Nano. But the ones with enough resolution for stills, especially with autofocus (like the sensor in the iPhone), are much too thick to cram into a player that’s only .02 inches thick.

Preuzeto iz:

http://bits.blogs.nytimes.com/2009/09/09/in-qa-steve-jobs-snipes-at-amazon-and-praises-ice-cream/

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a neznam baš za tu kameru ... volio bi tu kvalitetu snimke viditi ... al ne kužim baš, ja sam mislio da bi dodavanje kamere na touch imalo smisla jer bi možda potaklo da se počmu praviti neke igrice koje bi iskorištavale kameru ... nemam pojima ... 

To što je 8 Gb sad 199 dolara i bez kamere ili fotića je ok ... al 299 i 399 su mogli dodat.

Classic je ok za one koji žele prijenosni disk ... 160 Gb nije loše+ imaš decent music player, iako mu je ovo vjerojatno posljednja izvedba jer touch sad ima 64 a sljedeći bi moga i 128 Gb imat.

A.

17 godina
neaktivan
Šarenilo novih iPoda

imaš pravo, u ove nove Toucheve su mogli staviti kamericu al već prije eventa je bila vijest da su imali tehničkih poteškoća sa njom

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šarenilo novih iPoda

Nije mi jasno zasto se svi bune oko tih kamera. Glazbeni playeri bi trebali biti glazbeni playeri. Inace su dobrodosle sve te novotarije, ali se ljudi ponasaju ko razmazena derista- Najsmjesnije od svega je sto bi ljudi iPod touch druge generacije mijenjali za iPod touch trece generacije da je on dobio kameru. I to samo zbog kamere. Smijeh. I sad neka netko kaze da su korisnici iPoda audiofili i ljubitelji glazbe.

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šarenilo novih iPoda

Moze li mi neko dati kratko,jednostavno uputstvo za koriscenje iPoda?

Ono uputstvo sto je doslo uz iPod mi je nekako komplikovano! :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice