Nije istina meni izdrzi cijeli dan pod 3G i igranjem vecinom 3D igrica face i sve to pricanja cijeli dan i tad jos ostane oko 10~20%.
Samo da se zna na stock ICS 4.0.3. sam bez ikakvih kernela i romova cak nije ni rootan ;)
Nije istina meni izdrzi cijeli dan pod 3G i igranjem vecinom 3D igrica face i sve to pricanja cijeli dan i tad jos ostane oko 10~20%.
Samo da se zna na stock ICS 4.0.3. sam bez ikakvih kernela i romova cak nije ni rootan ;)
Još bi nekako i progutao da današnji smartphoneovi mogu izdržati cijeli dan pod heavy usage. Danas je situacija katastrofa. Par sati zahtjevnog korištenja i na 0% si.
Apsolutno se slažem. Zato u zadnje vrijeme gledam malo ove osnovne nokia-e i slično. One(i) kojima baterija traje pošteno.
Nisu trebali ovo objaviti. Sada neću moći mirno spavati sve dok ne pročitam recenziju.
pa to si i mislim kad cu doci do auta upiknuti mobitel i voziti električni auto na mobitel... ;)
uzmes nokiu 3310 i tjedan dana mozes na pusti otok i igrat cijelo vrijeme space invaders 2
Nemozete usporedivati smartphone sa dummyphoneovima jer smartphonoevi imaju puno vise opcija koje su uskljucene pa normalno vise trose bateriju nego recimo 3310 meni je i na k800i baterija trajala 4 dana bez problema sad na one x ak neigram girice oko 2 dana ali samo ako nista neradim an njemu
meni je na 6630 (a to nije bio "dummyphone") baterija uredno držala po par dana i to nakon nekoliko godina korištenja
meni je na 6630 (a to nije bio "dummyphone") baterija uredno držala po par dana i to nakon nekoliko godina korištenja
Stvar je što tada dummy phone nije imao velike razlike sa smartphoneom, osim OS-a. Baterija na toj Nokii je daleko slabija od danasnjih baterija, a isto tako i hardver.
Oni koji nisu držali Samsung - GTFO!
overhaul - pi*do jedna, koji ti je to brod donio?
A ne mogu vjerovati da je Petric ovo napisao:
"TouchWiz UI-jem koji je do boli dotjeran i spravljen na način da gestama možete upravljati ovom mrcinom kao s nijednim drugim telefonom na svijetu. "
I da, nije spomenuo iPhone, iNešto, Apple.
Njušim li ja to novopečenog Samsung fana?
Stvar je što tada dummy phone nije imao velike razlike sa smartphoneom, osim OS-a. Baterija na toj Nokii je daleko slabija od danasnjih baterija, a isto tako i hardver.
ta nokija je imala multitasking o kakvom i apple i google i microsoft još uvijek mogu samo sanjati, 1+1 kameru, internet, mejlove, podršku za gps, ekran ne kojem se bez obzira na jačinu sunca sve vidjelo....jel trebam dalje nabrajat
"TouchWiz UI-jem koji je do boli dotjeran i spravljen na način da gestama možete upravljati ovom mrcinom kao s nijednim drugim telefonom na svijetu. "
Pa on je Samsungov fanboy već duže... ;)
A Touchwiz treba još puno dorade da bi bio blizu nekog LauncherPro-a ili Apex launchera...
A Touchwiz treba još puno dorade da bi bio blizu nekog LauncherPro-a ili Apex launchera...
Sve to je subjektivno. Po mogucnostima se i ne razlikuju previse.
Sve to je subjektivno. Po mogucnostima se i ne razlikuju previse.
Da, subjektivno je.
Meni fali više opcija za podešavanje i tu je Apex puno bolji, možeš puno više stvari, detalja podesit
Aa mozda ce biti jasnije ako kazem da imam i bijelog i onog kvazi bruseni metal ;) ekran je dakako oku ugodan, sve ide preglatko(nisam vjerovao da cu naici na nesto sto ide tecnije od iphonea 4s, ali fakat je munjevit) ali to je vec po meni na pola puta prema tabletu. A sad baterija.. Malo sam punio pola sata, postavio u onaj stednja energije, PA cu vidjeti koliko ce prezivjeti. Ali za ovo treba oruzani list, meni je to iskreno preveliko... Ok, s obzirom koja je to hardverska bestija, vjerojatno je ustanju zamijeniti i komp nekima, kamoli ne telefon i tablet.
Aa mozda ce biti jasnije ako kazem da imam i bijelog i onog kvazi bruseni metal ;) ekran je dakako oku ugodan, sve ide preglatko(nisam vjerovao da cu naici na nesto sto ide tecnije od iphonea 4s, ali fakat je munjevit) ali to je vec po meni na pola puta prema tabletu. A sad baterija.. Malo sam punio pola sata, postavio u onaj stednja energije, PA cu vidjeti koliko ce prezivjeti. Ali za ovo treba oruzani list, meni je to iskreno preveliko... Ok, s obzirom koja je to hardverska bestija, vjerojatno je ustanju zamijeniti i komp nekima, kamoli ne telefon i tablet.
Smije li se znati čime se baviš da si dobio čak 2 primjerka?
I, ako ti je prevelik i nezgodan, drage ću ti volje olakšat taj teret (bar pola)
ja cekam mail od vipa da vele da je stigo. pa da odem u vip centar po njega. predbiljezio sam se pred šar dana jos . ajde ajde .testirajte to . .sto prije ..
I, ako ti je prevelik i nezgodan, drage ću ti volje olakšat taj teret (bar pola)
Može i meni
moj prvi smartphone (i koji trenutno imam)je xperia ray,koji nema nikakvog laga kod skrolanja među stranicama ni nigdje.barem ja ne primjecujem.ja neznam cemu tolika frka oko tog laga.
Smije li se znati čime se baviš da si dobio čak 2 primjerka?
Možda radi reklamu?
cek da ga napune appovima pa cemo onda vidjet. :D zalosnije je da mu treba 4 jezgre i ne znam koliko rama, giga-dvije, da bi radio bez laga.
ali hej, bar ne lagga, za sada.
Iskreno, žalosno je da je trebalo par godina i generacija da se riješi laga na Androidu prilikom banalne stvari kao swipeanje homescreena itd..
(reakcija na ovaj video, gdje se frajer isčuđava izostanku laga)
Ma dobro koliko kontam ja onako laički, problem leži u tome da se milijun raznih procesora i grafičkih podsistema
kači na taj OS, za razliku jelte od Appleova 3-4 modela, plus oni sami sebi mogu tweakati i hardver i softver da se poklope.
Štaviše, kad su krenuli sa svojim iOsom, šta, imali su jedan i pol model (iphone-ipod) a nije ni sad neka gužva.
No već polako kako budu napredovali sa (valjda) iphoneom5 i ovom "retinom" na iPadu3, mislim da će napuštati
sa novim verzijama OS-a kompatibilnost sa prvim iphoneomi tom ekipom? Mislim, oke, daje Google ranije imao
OS samo za sebe i (sada) svoju Motorolu, valjda bi i Android dobro šljakao. Na jednom, dva modela motorole ;)
moj prvi smartphone (i koji trenutno imam)je xperia ray,koji nema nikakvog laga kod skrolanja među stranicama ni nigdje.barem ja ne primjecujem.ja neznam cemu tolika frka oko tog laga.
Ma nije ti isto, imao sam i ray, i sa mini i mini pro i arc - bez daljnjega,
je već sasvim ugodno raditi, ali ovo je baš nabrijano, ono osjetiš da valjda
radi sve sa 10% snage. (Ono ko kad ideš uzbrdo sa golfom od 100 KS -okej
ide bez gušenja, a onda probaš sa Dodge viperom od 600ks koji ide gore u leru.)
p.s.
neznam dali to kome što znači, dakle ovaj Galaxy sa novom baterijom, jučer navečer (oko ponoći) je imao 26% baterije, danas
ujutro u 10, bez diranja smartphonea prijavljuje "low battery". Dakle i troši ko dodge viper ;)
Ne kupujem smartphone sve dok im baterije neće trajati minimalno 4 dana.
Ovo punjenje svaki dan je najobičnije sranje. Tko ima vremena misliti još i na to. Hoću kad idem na posao ujutro da zgrabim mobitel i da radi, a ne da moram još i punjač nositi sa sobom. Hvala, ali ne bi.
jel takav problem stavit svako vece mob na punjenje?
Zaboravljiv sam. Imam posla. I tako to. Odem spavati, probudim se i sva ta super turbo ultra cool tehnologija, sa procesorima, 4G-om, ekranima bolesne rezolucije pada na osnovnom testu.
Pa prije ces zaboraviti napuniti svaki cetvrti dan nego prikopcati ga na punjac ili dock svakodnevno. Ali da, oduzima to strašno puno vremena. Čovjek ne može raditi ništa s ničim dok je smartphone na punjaču. Najbolje je za to vrijeme hibernirati.
nista novo jos jedan dragulj iz serije galaxi ostali mogu da se poklope
ovaj ce da obara rekorde stroj
a da pišeš glagoljicom?
A ništa vi koji uzmete Galaxy S3 obavezno još 2-3 baterije imati sa sobom, pa kada se jedna isprazni samo mjenjate.
ME gusta početne cijene na njuskalu !
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-i9000-galaxy-24mj-hr-jamstvo-dostava-rh-oglas-3937048
nista novo jos jedan dragulj iz serije galaxi ostali mogu da se poklope
ovaj ce da obara rekorde stroj
a da pišeš glagoljicom?
iziritiraju me postovi, gramatički neispravni, bez interpunkcijskih znakova i slično. zamračim
Onda bi bilo ok da za svoje zdravlje krenes koristiti i velika slova? Barem nakon interpunkcijskih znakova? :)