U redovima za iPad 2!

poruka: 425
|
čitano: 92.447
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U redovima za iPad 2!".
16 godina
neaktivan
Re: U redovima za iPad 2!
Agent Rico kaže...

Ajme kako su neki ljudi zatucani pa to je strasno...

Naravno to se na hejtera odnosi...

Zatucani te napravio :p

hejtam slabašan hardware to da, uvijek :p

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 0:24 (Oldy).
17 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!
Kad si netko da truda da malo prouci konkurenciju, uvidi da je upravo po tom "uloženo dobiveno" kriteriju iPad najbolji izbor u kategoriji 10" tableta. Naravno jednostavnije je difoltno pljucati i soliti pamet Apple snobovima. Kome je ta forma proizvoda privlacna iPad je čisti zicer i bestbuy. Usporedbe sa ereaderima i kineskim ripoffima smislene su koliko i usporedba polovnog Fiat punta sa novom BMW peticom.
A.

2 1 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...
mind_challenge kaže...
Uf, uvijek se povlačite bez argumentirane rasprave. Pa ti nemoj biti hater

gdje ti na ove 2 strane vidis argument?

prvi argument pocinje sa: "budale u redu"

A mislim sorry ali nisu li budale? pa jel se mora stojat u redu baš prvi dan ako to želiš kupiti?

Uopće ne kužim, ako sam ja nezainteresiran to čudo valjda prije mjesec dana prčkao (a ipad 1 je posebna priča koliko je kasnio kod nas),

zar je toliki bed onome ko ima para

(kao ti jelte, koji hraniš oca i vikendicu) to naručiti gdje je povoljnije i ne čekati u redu ko prosjak na ulici kad

se domaći lihvar sjeti da je vrijeme za čekanje i ponižavanje svojih financijera ?

@artull: fiat punto je zakon. Malo troši i preveze te gdje i bmw5. Stane na svaki parking i nećeš plakati ako ti ga kakva plavuša zgrebe pri izlasku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 0:32 (overhaul).
17 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!
Nisam rekao da punto ne sluzi svrsi. Samo da su to dva svijeta.
A.

1 0 hvala 0
17 godina
U redovima za iPad 2!

Ma znam, ali punto nije falsifikat nekakvog američkog auta, kao što su kinezi plagijati ifoneta/ajpeda :)

A inače, jedino što je glupavo, ponavljam, je ova pomodnost stajanja u redu, zato jer neki mudonja reko

da se stoji u redu jer se stoji u redu i u americi. Mislim, ej, za taj novac (i daleko manji) treba biti nešto

što se nudi na totalnoj rasprodaji od 75% popusta, a ne ovak... jer to rade u americi. Ne osporavam

praktičnost hardvera, radim na macovima na poslu, respect. Ali konzumerizam ko i svaki drugi, nema tu

opravdanja za takvo ponižavanje stajanja u redu u današnje doba. Pa nismo u jugi u doba milke planinc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 0:56 (overhaul).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

A tko stoji u redu?

Sacica ljudi koji ne mogu uci jer su ducan zatvorili zbog preuredenja.

Da je ostao otvoren nebi niti napunili ducan, a ovako ispada da je stampedo ludih zaludenih Hrvata se povampirio za ipad-om...

1 0 hvala 0
17 godina
U redovima za iPad 2!

I to što kažeš :) Samo ja se ne usudim to reći da ne ispadnem neki hejter nekog ili nečeg :)

I da, jednako je za smijat se dečkima koji su stali svaki put u red kad je najavljeno da dolazi

novi Wow... no, opet, ja sam ko klinac nakon neprospavane noći u 5 ujutro trčao da bih stigao

za bus u Graz da kupim neki komad glazbala koji je najavljen da će doći taj dan na poste restante...

dakle ajde, malo sam neuviđavan. Svakom njegovo veselje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Ma ja samo vise zelim reci da ti prodavaci pokusavaju napraviti neku famu, vecu nego sto je.

Pokusavaju kopirati neki american style.

To i meni osobno ide navrh glave.

Inace slazem se, ne bih ni ja kampirao pred ducanom ili cekao po redovima.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!
Nisam rekao da shvaćam te ljude niti da mi je konzumerizam i kapitalizam uopće simpatican, al njih to možda veseli. Radiju se kao djeca novim igrackama možda ... relativno bezazlena pojava. :D Kao sto si rekao svi mi imamo neku slabu točku za koju bi ili smo nekad čekali u redu. Makar za kino predstavu.
A.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Ja sam čekao i u redu za kavu i prašak doduše osim kino ulaznica, dakle svatko čeka za nešto, nego btw mi je zapela jedna sitnica za oko a u strci sam večeras pa nisam do sada pročitao da je čovjek napisao da nosi fotić i ipad i da na ipadu obrađuje fotke??? mislim na 25cm dijagonale 1024x768 on obrađuje fotke? WTF??

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 1:30 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ajde vise mi ides na khurac sa tom svojom rezolucijom. Na iPadu se sasvim fino daju obrađivat fotografije.
http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

uf uf kad bi ti još imao na što ići lol

uostalom nisam tebe ništa ni pitao :p

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 1:47 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Ja sam čekao i u redu za kavu i prašak doduše osim kino ulaznica, dakle svatko čeka za nešto, nego btw mi je zapela jedna sitnica za oko a u strci sam večeras pa nisam do sada pročitao da je čovjek napisao da nosi fotić i ipad i da na ipadu obrađuje fotke??? mislim na 25cm dijagonale 1024x768 on obrađuje fotke? WTF??

EVO kaže...
Ajde vise mi ides na khurac sa tom svojom rezolucijom. Na iPadu se sasvim fino daju obrađivat fotografije.

mozda on stavi na monitoru 1024x768 pa misli da je takva reza i na ipadu?!

potpis :D
16 godina
U redovima za iPad 2!
Ne pratim temu jer ste poceli previse spamat, ali vidim da neko tvrdi da iPad ima malu rezoluciju, sto jednostavno nije tocno. Jednostavnom racunicom se dobije da je gustoca piksela po kvadratnom centimetru na jednom monitoru dijagonale 22" full HD rezolucije oko 1500. Ista ta gustoca na iPadu iznosi oko 8000 pksl/cm2, dakle vise od 5 puta vece. Mislim da je svaki komentar suvisan...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!
@oldy ne isplati se ni komentirat sve gluposti koje si ovdje nadrobio. Po toj filozofiji i kupci smartphone-a su budale jer im proizvodjaci uvaljuju ekrane sa rezolucijama koje smo imali u devedesetima i procesore u rangu Pentiuma III. Hvala ti sto si prosvijetlio sve nas koji nismo blagoslovljeni takvom pameću pa nam zle korporacije prodaju muda pod bubrege.
ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
profa31 kaže...

Budući da se već nakupilo stotinjak postova o tome kako se na ipadu ne može ništa raditi i nema nikakvu svrhu te je k tome preskup, precijenjen i pravi frajer koji drži do sebe ga ne bi nikada kupio vrlo rado ću kao vlasnik ipada (nekoliko mjeseci) koji ga je radeći na njemu otplatio odgovoriti svima koji joriste laptop što mogu, a što ne mogu raditi na ipadu, ili što mogu bolje, a što lošije.

također ću vrlo rado odgovoriti na svako konretno pitanje vezano za dodatne stvari za koje je ipad namijenjen, a laptop nije.

;)

takoder si to sto si radio mogao brze i bolje odraditi na pravom racunalu, znaci ti si neproduktivni clan drustva i imas srece da radis u hrvatskoj gdje neproduktivni radnici ne dobivaju otkaze  {#}

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
U redovima za iPad 2!
Šta ste se svi uhvatili uspoređivati tablet i laptop. To su uređaji drukčijih namjena. Kao da saspravljamo o nekom Volvo SUVu, i onda netko uleti s pitanjem "za koliko taj Volvo preore 1 hektar?", i kaze "moj Traktor XY 500D koji kosta pola tog Volva to moze za 2 sata... Taj Volvo je igracka." LOL

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sasoon kaže...
Šta ste se svi uhvatili uspoređivati tablet i laptop. To su uređaji drukčijih namjena. Kao da saspravljamo o nekom Volvo SUVu, i onda netko uleti s pitanjem "za koliko taj Volvo preore 1 hektar?", i kaze "moj Traktor XY 500D koji kosta pola tog Volva to moze za 2 sata... Taj Volvo je igracka." LOL

meni prvenstveno smeta takav nedefinirajuci genericki naziv tablet, o kojoj vrsti tableta se uopce tu prica?

17 godina
neaktivan
artfull kaže...

da naravno. Gle, neću windoze, ne volim ih, ružni su mi i nelogični. PC hardware koji mi se sviđa košta više a ne manje od Appleovog. I opet dobijem OS i programe koje ne želim. Linux koji bi ideološki i podržao ne podržava ono što meni plaća račune.

Niti jedna firma trenutno ne nudi ono što nudi apple, svoj hw, sw i ekosustav + sve ostalo od drugog svijeta ( windoze, linux, whatever mi treba za testiranje ). Kao bonus dobijem top notch hw i OS dizajn, wow faktor i eleganciju i užitak za oči i uši , dodaj još i zavist apple hatera. Da, i miran san što se sigurnosti tiče, ne treba mi nikakav antivirus niti spyware terminator ... da ne nabrajam sad ostale prednosti.

Što se "tehnologije" tiče u postojećem iPadu ... ajde genijalci, sastavite nešto bolje od off the shelf komponenti, a da ostavite postojeći form faktor i autonomiju ... 

HAHAHAHAHAHA JAO

Kako neki ljudi ne kuze da je hardver IDENTICNI. Samo sto Apple prodaje to sve lijepo zapakirano za vecu cijenu. Izvadite glave iz guzica...

I jos jedna stvar koju nikako da svi razumiju...

PC=Mac

PC=Personal Computer=Osobno Racunalo

To sto ima instalirani Mac ne znaci da je u svojoj zasebnoj kategoriji...

[Protocol4] NOVA ENCODE GRUPA NA ANIME SCENI http://protocol4.animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:09 (GW freak).
15 godina
protjeran
artfull kaže...
Kad si netko da truda da malo prouci konkurenciju, uvidi da je upravo po tom "uloženo dobiveno" kriteriju iPad najbolji izbor u kategoriji 10" tableta. Naravno jednostavnije je difoltno pljucati i soliti pamet Apple snobovima. Kome je ta forma proizvoda privlacna iPad je čisti zicer i bestbuy. Usporedbe sa ereaderima i kineskim ripoffima smislene su koliko i usporedba polovnog Fiat punta sa novom BMW peticom.

Niti riječi više..Sad si sve rekao usporedivši i-produkt,kojega populariziraju mase Sljedbenika,a u suštini nije više od solidnog proizvoda..i BMW-a koji doista jeste remek-djelo auto industrije u smislu u kojem god poželiš,perjanica njemačke({#}) autoindustrije...

BMW-u nije potrebna hrpetina polu-zombija,koji retardirano čekaju u redu "svoj" i-produkt,bojeći se da oni ne bi ostali bez "svog" primjerka..Da li je ikada ikome Sljedbeniku Apple-a palo na pamet da se umjetno tvori manjak produkcije i-proizvoda,da bi se dodatno stvori hype i otimačina???Mislim,u današnje vrijeme,kada bilo koji drugi proizvođač tech-a,može upregnut resurse dostatne za tržišnu potražnju?{#} Stivica mi polako počinje ličiti na zlu maćehu,koja zalogaj kruha dijeli još na nekoliko djelova...{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2011 11:07 (linuxjuzer).
15 godina
protjeran
GW freak kaže...
artfull kaže...

da naravno. Gle, neću windoze, ne volim ih, ružni su mi i nelogični. PC hardware koji mi se sviđa košta više a ne manje od Appleovog. I opet dobijem OS i programe koje ne želim. Linux koji bi ideološki i podržao ne podržava ono što meni plaća račune.

Niti jedna firma trenutno ne nudi ono što nudi apple, svoj hw, sw i ekosustav + sve ostalo od drugog svijeta ( windoze, linux, whatever mi treba za testiranje ). Kao bonus dobijem top notch hw i OS dizajn, wow faktor i eleganciju i užitak za oči i uši , dodaj još i zavist apple hatera. Da, i miran san što se sigurnosti tiče, ne treba mi nikakav antivirus niti spyware terminator ... da ne nabrajam sad ostale prednosti.

Što se "tehnologije" tiče u postojećem iPadu ... ajde genijalci, sastavite nešto bolje od off the shelf komponenti, a da ostavite postojeći form faktor i autonomiju ... 

HAHAHAHAHAHA JAO

Kako neki ljudi ne kuze da je hardver IDENTICNI. Samo sto Apple prodaje to sve lijepo zapakirano za vecu cijenu. Izvadite glave iz guzica...

Gdje ćeš to reći Sljedbenicima???..Oni vole da im je glava upravo tamo.Ionako stivica razmišlja umjesto njih...{#}

16 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...
artfull kaže...

Niti riječi više..Sad si sve rekao usporedivši i-produkt,kojega populariziraju mase Sljedbenika,a u suštini nije više od solidnog proizvoda..i BMW-a koji doista jeste remek-djelo auto industrije u smislu u kojem god poželiš,perjanica njemačke({#}) autoindustrije...

BMW-u nije potrebna hrpetina polu-zombija,koji retardirano čekaju u redu "svoj" i-produkt,bojeći se da oni ne bi ostali bez "svog" primjerka..Da li je ikada ikome Sljedbeniku Apple-a palo na pamet da se umjetno tvori manjak produkcije i-proizvoda,da bi se dodatno stvori hype i otimačina???Mislim,u današnje vrijeme,kada bilo koji drugi proizvođač tech-a,može upregnut resurse dostatne za tržišnu potražnju?{#} Stivica mi polako počinje ličiti na zlu maćehu,koja zalogaj kruha dijeli još na nekoliko djelova...{#}

ustvari usporedba je cist solidna, ali ne sa svim bmw-ovima, nego sa bmw "terencima" koji glume terensko vozilo, ali u stvari s njima ne smijes ni slucajno sici sa ceste...

15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
linuxjuzer kaže...
artfull kaže...

ustvari usporedba je cist solidna, ali ne sa svim bmw-ovima, nego sa bmw "terencima" koji glume terensko vozilo, ali u stvari s njima ne smijes ni slucajno sici sa ceste...

pa sad...X5 ne bih potcijenio...fura na turi Paris-Dakar..to je dovoljna potvrda off-road kvalitete..{#}

16 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...

pa sad...X5 ne bih potcijenio...fura na turi Paris-Dakar..to je dovoljna potvrda off-road kvalitete..{#}

fura ljustura od x5, sve ostalo je promjenjeno, probaj sa stock x5 sici sa ceste

15 godina
protjeran
grimyHR kaže...
linuxjuzer kaže...

fura ljustura od x5, sve ostalo je promjenjeno, probaj sa stock x5 sici sa ceste

idemo off-topic...{#}...pa svi noviji suhovi({#}) i nisu nešto predvišeni za teren previše,mogu ali ne za profi off-road..više je to urbani komotni luksuz...No da ne zapostavimo Apple Sljedbenike.U RED SAD IDEMO MIIIII....{#}{#}

15 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Prvo se naucite raditi na pravim Mac strojevima.

Pa cete onda tek biti adekvatni da pljujete po istima.

Do tada vam smatram obicnim laprdalima, koliko gluposti i neistina mozete napisati.

Cuti i vidjeti sto kaze od frenda frendov frend koji ima nesto, vas ne cini strucnjakom ni znalcem...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mighty99 kaže...

Prvo se naucite raditi na pravim Mac strojevima.

Pa cete onda tek biti adekvatni da pljujete po istima.

Do tada vam smatram obicnim laprdalima, koliko gluposti i neistina mozete napisati.

Cuti i vidjeti sto kaze od frenda frendov frend koji ima nesto, vas ne cini strucnjakom ni znalcem...

što su to PRAVI Mac strojevi,a što lažni???{#}

Nitko ovdje ne pljuje,samo se sprda sa Sljedbenicima,a ne i-produktima(po meni solidni)

Što ti smatraš,nikom nije bitno....

Ne komentarišemo produkte nego Sljedbenike i njihove osobine...{#}

17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

što su to PRAVI Mac strojevi,a što lažni???{#}

Nitko ovdje ne pljuje,samo se sprda sa Sljedbenicima,a ne i-produktima(po meni solidni)

Što ti smatraš,nikom nije bitno....

Ne komentarišemo produkte nego Sljedbenike i njihove osobine...{#}

Znaci osobine "Sljedbenika" :

Komentiraju u temama koje ih zanimaju.

Rade na hardwareu kojeg komentiraju.

Ne vrijedjaju korisnike drugih proizvoda i ne trollaju po temama o kojima pojma nemaju.

Ne rade usporedbe sa BMW-ima, frezama, flaksericama.

Sto vas pokrece? Odakle tolika frustracija?

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
mighty99 kaže...

To vise mozes na svoje primijeniti, koliko ste opereceni i isfrustrirani Appleom.

Kao sto bistri kaze, mene linux ne zanima, pa ne pametujem po tim temama niti pljujem po istim.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...
artfull kaže...

HAHAHAHAHAHA JAO

I jos jedna stvar koju nikako da svi razumiju...

PC=Mac

PC=Personal Computer=Osobno Racunalo

To sto ima instalirani Mac ne znaci da je u svojoj zasebnoj kategoriji...

da pupica, malo bolje napravljen PC laptop košta koliko i macbook pro. zapravo najčešće više ... vidi razne sony vaio, usporedi air sa konkurencijom, iMac sa konkurencijom, brand name dakle pa se uvjeri. Ne jednom sam pokušao složiti si small factor PC. Kad bi izabrao kučište i komponente, dodao OS dobio bi cijenu Mac minija ... naravno u lošijoj izvedbi. Ne trkeljaj u temama o kojima pojima nemaš.

Tehničke spcifikacije tj off the shelf komponente kojima se uglavnom koliko vidim vodite da opravdate svoje "investicije" 'čitaj bačen novac jer koliko vidim radi se u 90% slučajeva o kantama za igranje su zapravo najmanja stavka. Sam proces, ulog u sw, OS i podršku proizvoda je daleko bitija stvar. Spec sheet zastari odmah. Ista stvar je i sa automobilima. Tako ljudi kupuju Saab recimo za duplo više novaca od opela, premda mogu biti izrađeni na istoj platformi. Svejedno Saab i Opel nisu isti automobili.

Jal i ljudska bijeda koji neki iskazuju na ovakvim temama, pravdajući se potrebom da se suprostave "konzumerizmu i idolopoklonstvu" je nevjerojatan. Pogotovo što ista ekipa jednako i gore guta marketing svojih brandova, samo na puno suptilnijoj i podkožnijoj razini. 

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice