U pripremi Galaxy Note7 sa 6 GB RAM-a

poruka: 9
|
čitano: 2.033
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U pripremi Galaxy Note7 sa 6 GB RAM-a".
14 godina

A zasto ne 16gb?

Moj PC  
5 2 hvala 0
10 godina

Zašto ne 10 da se zaokruži.

I 3 GB je previše.

Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina

Znači najjbolji flagship na svijetu, biti će još bolji. Kao da nije i ovako zvijer i mrcina.

Neka, to podržavam, samo naprijed, nikad stati!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Re: U pripremi Galaxy Note7 sa 6 GB RAM-a

Naravno da nije dovoljno 3 gige za takav mob s tolko dodatnih appova. Imam note 3 i na njemu je čim ga tvornički upališ zauzeto više-manje 1.8gb nakon sat vremena i još oduzmi da nešto rama uzme za z-ram pa u kompletu je dostupno 2.7 a ne 3gb.

Neka samo nabacaju gore da se ne mora mjenjat za godinu dana jer ne podržava novi android itd. Btw, u sad zadnjoj note 7 najavi sam rekao da nije ono sve što će od note-a doći u ovu generaciju pa eto, došla za tjedan dana najava. Nostradamus

16 godina

Imam Note 3 i neznam dal cu ic vise na Note ili S seriju uopce ako mi nedaj boze neulete za 100 eura onda naravno al ovako jok.... najvise zbog tog sta seru oko softvera....  Mislim da cu na opo 3 prec, em je jeftniji em ima dobru custom podrsku.... a nista losiji nije....i naravno nakon 2 godine nece postat "preslab" za novi andoroid kao Note 3...

VenAtoR#2231
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja nezelim kupovat mobitel ako nema 1 terabajt rama
1 petabajt diskovnog prostora i najmanje titan z u sli
SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

Znači najjbolji flagship na svijetu, biti će još bolji. Kao da nije i ovako zvijer i mrcina.

Neka, to podržavam, samo naprijed, nikad stati!

Da si citao dalje od naslova vidio bi da je za Kinesko trziste. Mi cemo dobiti 4 gige.

17 godina
dax-lax kaže...

Naravno da nije dovoljno 3 gige za takav mob s tolko dodatnih appova. Imam note 3 i na njemu je čim ga tvornički upališ zauzeto više-manje 1.8gb nakon sat vremena i još oduzmi da nešto rama uzme za z-ram pa u kompletu je dostupno 2.7 a ne 3gb.

Neka samo nabacaju gore da se ne mora mjenjat za godinu dana jer ne podržava novi android itd. Btw, u sad zadnjoj note 7 najavi sam rekao da nije ono sve što će od note-a doći u ovu generaciju pa eto, došla za tjedan dana najava. Nostradamus

memorija se nije napunila zbog appova nego tak android funkcionira, ko i svaki windows nakon XP-a.

kaj mislis kolko ce memorije biti zauzeto na ovom 6gb modelu? oces i za njega reci da ima premalo memorije?

kod mene na note 4 (isto 3gb model) nisam apsolutno nikad osjetio da je ostao bez daha zbog RAMa a nemam naviku gasit appove u pozadini.

jocommb kaže...

Imam Note 3 i neznam dal cu ic vise na Note ili S seriju uopce ako mi nedaj boze neulete za 100 eura onda naravno al ovako jok.... najvise zbog tog sta seru oko softvera....  Mislim da cu na opo 3 prec, em je jeftniji em ima dobru custom podrsku.... a nista losiji nije....i naravno nakon 2 godine nece postat "preslab" za novi andoroid kao Note 3...

brzo ces se pokajat (tu ne hvalim samsung, nego pljujem oppo).

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina

Ne znam kakva iskustva imaš sa svojim noteom ali dok nije došao lolipop, na trojčici mi je ram nerijetko znao biti nešto preko 2.5GB zauzet pa za ući u imenik trebalo 5-10 sekundi. Rješenje je bilo restart ili, reset sistema a na kraju je tek android 5.0 riješio stvar. To se jednom, ne samsung, nego android flagshipu ne smije događati. Ovaj novi sa 6GB očekujem da će cca 3GB biti zauzeto već defaultnim servisima ali to znači da će ostala 2 i pol biti za trošit na sve ostalo a to stvarno mora bii dovoljno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice