Pozitivan Tele2 Hrvatska

poruka: 55
|
čitano: 12.952
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pozitivan Tele2 Hrvatska".
15 godina
neaktivan
Pozitivan Tele2 Hrvatska

Nedavno sam prešao sa Vip-a na Tele2 i uglavnom sam zadovoljan (čak štoviše, ispalo je da mi mobitel bolje radi na toj mreži jer Tele2 po defaultu izgleda radi na višim frekvencijama), jedino mi fali usluga poput Vip-ove "Tko-me-zvao". Nadam se samo da imaju negdje u planu i to uključiti jer nije da inače škrtare na uslugama u odnosu na druge operatere, koliko sam vidio, imaju i neke usluge koje drugi nemaju...

domicius
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pozitivan Tele2 Hrvatska
domicius kaže...

Nedavno sam prešao sa Vip-a na Tele2 i uglavnom sam zadovoljan (čak štoviše, ispalo je da mi mobitel bolje radi na toj mreži jer Tele2 po defaultu izgleda radi na višim frekvencijama), jedino mi fali usluga poput Vip-ove "Tko-me-zvao". Nadam se samo da imaju negdje u planu i to uključiti jer nije da inače škrtare na uslugama u odnosu na druge operatere, koliko sam vidio, imaju i neke usluge koje drugi nemaju...

Usluga postoji. Samo je potrebno aktivirat govornu poštu. S tim da ima jednu manu, naime ukoliko pozivatelj dodje do trenutka kad treba ostavit poruku i poklopi vama ne stize broj onog tko vas je zvao vec da imate nepreslusanih poruka u pretincu.

15 godina
protjeran
Pozitivan Tele2 Hrvatska
Jedno pitanje: kako preci s tmobilea na tele2 a da po mogucnosti zadrzim stari broj i kolko me to kosta? I imali kakvih problema s internetom npr. da nekad nece na njega ili da usporava? I sta mi bude onda s tmobile brojem, jeli ga zadrzavam ili?
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pozitivan Tele2 Hrvatska

Imaš na reklami skoro svaki dan -.-" 

Edit:

http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/prijenos_broja.html

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 16:18 (Top Bugovac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pozitivan Tele2 Hrvatska

Jedino sto mi fali na Tele2 su tarife tipa iTarifa i onda Vip-ova tarifa. Da imaju to odmah sutra bih potpisao na 2 godine.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Već šestu godinu korisitm Tele2 usluge. Dakle, od samog početka poslovanja u HR. Pretplata, tri broja i prezadovoljan sam.

16 godina
protjeran
seneka kaže...

isto tako,ali to nije točno..
tele 2 je bolji u svemu osim u tehničkom segmentu i problemi s roamingom
inače tele 2 - apsolutna preporuka
ali od kad ga koristim počeo sam telefonirati i surfati internetom, jer na ostalim mrežama to nije moguće,zbog abnormalnih cijena

Ne bi rekao za tehnički segment. Do sada su se pokazali kao najbolji što se tiče mobilnog interneta (a imao sam sve), sa signalom nikada problem (a bio po cijeloj hrvatskoj, i otocima).

Što se tiče roaminga, to iskreno ne znam, ali na domaćem tržištu su odlični.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Jedino sto mi fali na Tele2 su tarife tipa iTarifa i onda Vip-ova tarifa. Da imaju to odmah sutra bih potpisao na 2 godine.

Ja sam na tarifi 150 + onaj bla bla, i nikada do sada nisam prešao 150 kn.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
17 godina
protjeran
viper kaže...

Jel ko napravio kakav test dostupnosti na tele 2 .Znam da je njihova mreža prije par godina bila u banani naspram t mobilea i vipa sto se tice dostupnosti u manjim mjestima...

Ako nema Tele2 signala, automatski se prepacuje na T-Mobile signal i cijena za korisnika je ista kao i na Tele2 signalu.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
Buffer Overflow kaže...
tnakir kaže...

Ja sam na tarifi 150 + onaj bla bla, i nikada do sada nisam prešao 150 kn.

Ja mobitel koristim za mobilni internet. Zakacim ga na laptop i pichim. Imam cini mi se oko 3GB prometa.

I'm going woo woo
17 godina
protjeran
mrjimmypage kaže...

možeš li zvati ljude na tomatu bez problema? Ja imao tele2 godinu dana i od toga barem 10 mjeseci nisam mogao skoro nikad uputiti poziv bilo kome na tomato mreži, a svi mi prijatelji i cura koriste tomato XD

napisao sam da imam tomato i tele 2 i bez problema zovem s tele2 na tomato i obrnuto.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
16 godina
tnakir kaže...

Ja mobitel koristim za mobilni internet. Zakacim ga na laptop i pichim. Imam cini mi se oko 3GB prometa.

Uf, pa što ti nije onda jeftinije uzeti mobilni net ?

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
viper kaže...

Jel ko napravio kakav test dostupnosti na tele 2 .Znam da je njihova mreža prije par godina bila u banani naspram t mobilea i vipa sto se tice dostupnosti u manjim mjestima...

Ako nema Tele2 signala, automatski se prepacuje na T-Mobile signal i cijena za korisnika je ista kao i na Tele2 signalu.

Mala napomena, cijena interneta se povecava ako se ne koristi tele2 signal.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
Pozitivan Tele2 Hrvatska
Kakva je pokrivenost po obali. Pitam radi interneta jer kad si na tmobile signalu onada je net skup. Mislio sam prec vec na tele 2 ali upravo sam na lastovu pa sam radi toga odlucio pricekati... javitw iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bukva kaže...
tnakir kaže...

Uf, pa što ti nije onda jeftinije uzeti mobilni net ?

Zapravo i ne... u i300 paketu imam hrpu ukljucenih minuta i poruka koje svakako potrosim. Data promet mi dodje ko bonus a nemoram uzimati stik i placati pretplatu posebno.

I'm going woo woo
16 godina
linuxuser kaže...

Drago mi je za tele2, a nazalost nisam zadovoljan s time što nemogu kupiti HTC desire, svugdje su ga rasprodali i neznaju kad ga budu opet dobili. 

buraz ja sam čeko moj desire mjesec dana da dođe iz tele 2...vrijedilo je čekati.

get doooooown !!!!
16 godina

Eh, sada gledam, ne mogu naći na stranicama Surf tarifu? Su to ukinuli? 

Jedino što sam našao je .pdf Uvjeti korištenja Knock-out Surf, ali ne i samu tarifu na njihovim stranicama...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Pa kolko ja znam nemaju oni te surf tarife, kao sto rekoh jedini razlog zasto sam jos na vipu :(

Nego zna netko int postavke za tele2?
Full HD Addict :)
17 godina
Pozitivan Tele2 Hrvatska

vip pretplata od listopad 1999.

tehnicki iznimno dobri.

suport juzeru...nesmjem kmentirat zbog pravila foruma.

od ovo brdo godina, svaki pokusaj rjesenja nekog upita sa problemom, nisu mi rijesili na vrijeme i kako spada.

neki dan koristim onaj na bonove stick,jer mi jednom dva put tjedno treba na laptopu izvan doma i svaki put kad obnovim bon,

nestane mi podatak do kada racun vrijedi.

napisem suhoparni mail sluzbi za korisnike...postovani..bla-bla, lektorski dotjerano i hvala na razumjevanju.

server mi odgovori, u roku sedam dana dobit cete odgovor na ovaj mail koji sada ima serijski broj.

prodje 14 dana, nema odgovora.

zatim torrente ne salje suhoparni lektorski ugladjeni mail, vec koristi ono drugo lice kad mu neko napuni program.

dakle,nema postovani u zaglavlju...

ja sam papak od prije 14 dana,ako vas nesto pitam za svoj novac onda mi ***** odgovorite u tih ***** sedam dana.

***** me sa podrskom od 1999 godine , *****  ***** ***** svima.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
benko kaže...
Pa kolko ja znam nemaju oni te surf tarife, kao sto rekoh jedini razlog zasto sam jos na vipu :(

Nego zna netko int postavke za tele2?

Prijavi se na moj.tele2.hr i od tamo skini postavke.

Imali su jedno vrijeme (ili još imaju) Surf tarifu gdje je 1 MB bio 5 lipa s time da si trebao platiti 50 kn / mjesečno.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Pa aj mi skini ako si regan tamo da se bezveze ne regam radi toga ;)

Znaci dam 50kn I jos onda moram placat MBajte? :O
Full HD Addict :)
17 godina
neaktivan
benko kaže...

LoL... citaj malo bolje... nadoplatis karticu bonom od 50 kuna... tebi novac ostane, aktiviras tarifu, opet ti je novac kod tebe i placas onda po megabajtu toliko i toliko...

In Control
16 godina
benko kaže...

Ne mogu, mogu samo za svoj mob preuzeti (SMSom). I ne regaš se zbog toga, već zbog besplatnih poruka :)

Da, 50 i onda MB ako se ne varam... Al to je stvarno bila tarifa za koristit mod kao 3G modem -> 1 GB 50 kn.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Pozitivan Tele2 Hrvatska
zanima me ovaj net preko moba,dakle sad u tmobajlu imam 1mb po 0,20 kn tj 20kn za 100mb prometa.Sad kako stoji taj tele2 (na bonove) s netom,pretplate me ne zanimaju.

P.S.bas sam danas slucajno dobio tele2 broj.....
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lp.studios kaže...
domicius kaže...

Usluga postoji. Samo je potrebno aktivirat govornu poštu. S tim da ima jednu manu, naime ukoliko pozivatelj dodje do trenutka kad treba ostavit poruku i poklopi vama ne stize broj onog tko vas je zvao vec da imate nepreslusanih poruka u pretincu.

Nažalost to nije usluga o kojoj ja govorim. To o čemu ti govoriš jest nešto ali se nikako ne može mjeriti sa "Tko-me-zvao" - ako osoba prekine prije nego što sekretarica pusti onaj tonski signal, ja neću znati da me ta osoba zvala.

domicius
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice