Pouzdanost smartfona

poruka: 26
|
čitano: 4.835
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pouzdanost smartfona".
16 godina
Pouzdanost smartfona

Potpuno se slažem, osnovne funkcije (non-smartphone) su na iPhoneu najbolje izvedene, ali Motorola ima najkompletnije uređaje poput RAZR Maxx-a, donedavno jedini smartphone koji je mogao izdrzati vise od 2 dana srednjeg koristenja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

3 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pouzdanost smartfona
nokia slabo responzivna?
kakve to veze ima...
15 godina
neaktivan
Pouzdanost smartfona

Ako je slabo responzivna, to je minus :)

Je da je to pitanje OS-a, ali eto, ljudi vole kuditi ako mogu.

A ipak mi je čudna ta neresponzivnost. OS je fluidan, bar meni, ne znam što ljudi koriste kad se žale, možda Symbian((?) ako se radi o svim Nokijinim smartfonima, i onima na Symbianu)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pouzdanost smartfona

pa tko zna od kada su to podaci.

A šta je s apple sad nedavno i njihovim mapama :P

To nitko nije prijavljivao kao kvar :P 

Đuro#2155,
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gledali su samo wp izgleda
i problem no.1 je lag?

true story...
13 godina
neaktivan
Pouzdanost smartfona

Svima je zajednićko to da im je baterija za *urac. Ovi proizvođači bi se trebali malo osvijestit pa prestat napucavat quadro GHz,GB rezolucijama....dajte nam dobru bateriju!!!!

ex Quilombo23

18 2 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Svima je zajednićko to da im je baterija za *urac. Ovi proizvođači bi se trebali malo osvijestit pa prestat napucavat quadro GHz,GB rezolucijama....dajte nam dobru bateriju!!!!

Upravo to. Sve nesto cici mici, a baterija za *urac. Svaki dan trebas sarzirat. Nedo bog da se malo dulje zadrzim u gradu il sto, umre mi baterija pa mi dzabe sva ta brzina i tehnologija i mogucnosti kad osnovnu potrebu razgovora i komunikacije vise nemam.

Are you the droid I'm looking for ?
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
i problem no.1 je lag?

true story...

lag na WP?

mora da si pobrkao nešto, ne legaju WP dok ih normalno koristiš 

Đuro#2155,
16 godina

Note 2, RAZR Maxx ?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Mitch kaže...

Note 2, RAZR Maxx ?

Note II pogotovu, osobno sam uz nešto malo korištenja izgurao over 6 dana, a postoje rezultati dokumentirani po čak i 7 dana, tako da ako to nije dugačko dovoljno, onda ne znam što dulje treba, dva mjeseca morti {#} {#} !?!?

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Upravo povećanje broja jezgara doprinosi dužem trajanju baterije. Već je hrpu puta bilo o tome riječi na Forumu.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
Pouzdanost smartfona

Ako je iPhone najpouzdaniji, zašto mu garancija traje samo godinu dana?

Ubrajaju li se u ovaj izvještaj prijave problema u samo u ovlašteni servis dok je telefon pod garancijom?

5 2 hvala 0
16 godina

glupost ... naravno kad iphone je najprodavaniji ...

13 godina
neaktivan
Pouzdanost smartfona

Note 1 isto -

Battery Life 50%

Lag 30%

Microfphone issues 10%

Device gets hot 10%

hahah. meni je tako.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
apoteka kaže...
i problem no.1 je lag?

true story...

lag na WP?

mora da si pobrkao nešto, ne legaju WP dok ih normalno koristiš 

to i govorim

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Note 2, RAZR Maxx ?

Note II pogotovu, osobno sam uz nešto malo korištenja izgurao over 6 dana, a postoje rezultati dokumentirani po čak i 7 dana, tako da ako to nije dugačko dovoljno, onda ne znam što dulje treba, dva mjeseca morti {#} {#} !?!?

Ovo je ključno, izdržao bi i više da ga nisi uopće koristio! Bitno je koliko traje baterija kad se telefon koristi!

Unix kaže...

Upravo povećanje broja jezgara doprinosi dužem trajanju baterije. Već je hrpu puta bilo o tome riječi na Forumu.

Možda samo povećavanje broja jezgri ali uz povećanje broja jezgri slijedi i veći ekran i jači GPU i veća rezolucija i još 100 i jedan vrag i onda dođeš opet na isto.

Moj htc desire( jedna jezgra) i prijateljev galaxy s3 (četri jezgre) imaju "istu bateriju", svaku noć telefon na punjaču. Koristimo ih obojica ono pofino. Na iPhone 4 mi je nešto malo bolja baterija iako i on ide svaku noć na punjač ali bude sa ~35% baterije dok desire ima 15ak% maximalno.

ex Quilombo23
14 godina
neaktivan

Prema ovim podacima, Motorola je najbolje prošla. Najveći broj problema je s bloatware-om. Fino se stavi CM i problem rješen. :)

14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Apsolutno se slažem da ode nešto smrdi, prije ekstra lomljivi ekrani, sada mape, kamera i tvornički ogrebani (oštećeni) mobiteli. Sumnjam da je apple ovako visoko. Ode je nešto definitivno trulo. Također response windows phone lumia je fenomenalan.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Pouzdanost smartfona

rezultati su takvi kakvi jesu jer većina apple usera uopće niti ne razumije kad im se dešava problem. budimo realni, apple za ciljanu skupinu ima ljude koji žele nešto naprednije funkcije neg dumbphone ali koji nikako ne žele niti doći u situaciju da trebaju razmišljati kako to sve funkcionira. stoga je sasvim logično da takva skupina u najmanju ruku ne razumije da se suočavaju s problemom kada se uistinu suočavaju s problemom

6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pouzdanost smartfona

@Ges Iako tvoj post možda vrijeđa korisnike iphone, istina je da 99% njih nezna puno o tome što je unutar uređaja i kako bi trebao radit. 

Također treba dodat ode da apple radi samo high end uređaje, to jest jednom godišnje izbaci model koji je najbolje što apple u tom trenutku može, dok su ode u obzir vjerojatno uzeti i entry level uređaji ostalih triju firmi. Tako da je ovo 0% objektivno i nije nikakav pokazatelj situacije prave. Dakle glup i beskoristan članak nedostojan ovakvog portala.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

To je fičr.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
Pouzdanost smartfona

Znači svi korisnici android telefona su veliki znalci?

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Ges kaže...

rezultati su takvi kakvi jesu jer većina apple usera uopće niti ne razumije kad im se dešava problem. budimo realni, apple za ciljanu skupinu ima ljude koji žele nešto naprednije funkcije neg dumbphone ali koji nikako ne žele niti doći u situaciju da trebaju razmišljati kako to sve funkcionira. stoga je sasvim logično da takva skupina u najmanju ruku ne razumije da se suočavaju s problemom kada se uistinu suočavaju s problemom

Za Android telefon moraš bit doktor da ga koristiš.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Dok samo oni sa dodatkom "dr." u imenu i prezimenu koriste Android, iPhone koriste samo pripadnici mlađe dobne skupine sa naočalama kvadratnog okvira koje sadrže obično staklo, te oni koji nose šal u zatvorenom prostoru.

/sarcasm
Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
protjeran
Pouzdanost smartfona

Al' ga vi razvukoste :) Cinjenica je da Apple ima najmanje problema jer im je kvalitet na prvom mjestu. Drugaru skoro pokazem kako dolazi do task managera, a on ce meni, pa to mi je quick launch. Ja ga pitam jel' ikad ubijao te aplikacije, on kaze nije od kad je kupio tel :) A covjek ima 3GS i savrseno radi :D

Dok meni Android, ako ne klikam svakih malo na app killer, baterija nema sanse da stastavi do kraja dana ;)

Sto se Motorole tice, cuj to sto ne mozes izbaciti preinstalled apps su stavili kao 30%? Smijesno skroz, jer vecina telefona dolazi sa bloatware-om (prvi Samsung)

Sve u svemu, salabajzerski odradjeno. Ocekivao sam mnogo profesionalnije od FixYa

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...
Ges kaže...

Za Android telefon moraš bit doktor da ga koristiš.

1. gdje sam igdje spomenuo/usporedio/na ikoji način koristio za primjer android?

2. napad na android ne može nikako promjeiti činjenicu o ciljanoj skupini za apple uređaje

3. android je daleko otvoreniji OS od iOSa i prema je tome sam po sebi privlačniji ljudima kojima se da pokušati razumijeti u dubinu uređaj temeljen na androidu. dakle ciljali to u googleu ili ne, andorid je postao OS za one koji žele nešto naprednije funkcije neg dumbphone ali i koji su spremni razmišljati kako to sve funkcionira

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice