od tih popularnih 10 ja koristim samo 1 popularan i nis vise i to taj prvi i jedini - adblock!
A ostali popularni iskreno niti me zanimaju niti mi trebaju ahahah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze pojasnjenje tablice za nas malo gluplje?

Prosle godine sam u nekoj HR trgovini kupio riblje stapice (volim to). Na kutiji je pisalo upozorenje "Oprez, moze sadrzavati ribu". E to je ironija...
Prosle godine sam u nekoj HR trgovini kupio riblje stapice (volim to). Na kutiji je pisalo upozorenje "Oprez, moze sadrzavati ribu". E to je ironija...
jel kupujes orasaste proizvode u irskoj?
kupis orahe i pise - may contain nuts. lol
najsmješnija mi je ova web of trust !
Znaci lik dođe na neki sajt i stavi uzas ocjenu, i sada tko ima taj dodatak i posjeti tu stranicu vidi da je sajt nesiguran... kako ljudi mogu vjerovati ovomu to mi nikako nije jasno.
Samo ako je korisnik neoprezan i instalira maliciozni dodatak.
od tih popularnih 10 ja koristim samo 1 popularan i nis vise i to taj prvi i jedini - adblock!
A ostali popularni iskreno niti me zanimaju niti mi trebaju ahahah
Onda ga obrisi i stavi ublock origin
Znaci lik dođe na neki sajt i stavi uzas ocjenu, i sada tko ima taj dodatak i posjeti tu stranicu vidi da je sajt nesiguran... kako ljudi mogu vjerovati ovomu to mi nikako nije jasno.
Možda bi ti više odgovarao Bitdefender TrafficLight.
Nije u tome stvar, stvar je u tome što recimo 1 čovjek napravi sajt što je konkurencija drugom sajtu i sada vlasnik drugog sajta stavi najgoru ocjenu tom novom sajtu bezveze i tako se manupulira ocjenama, napravi 10 accounta, ocjeni tu stranicu najgore i eto gluposti.
Nije u tome stvar, stvar je u tome što recimo 1 čovjek napravi sajt što je konkurencija drugom sajtu i sada vlasnik drugog sajta stavi najgoru ocjenu tom novom sajtu bezveze i tako se manupulira ocjenama, napravi 10 accounta, ocjeni tu stranicu najgore i eto gluposti.
To je, nažalost, neizbježno.
adblock je vrlo opasan... opasan za zaradu onima koji natrpaju web raznim glupostima...
Nije to bas tako.
WOT se ne zasniva SAMO na user ocijenama, ima tu i drugih stvari, a i ono sto korisnik ocijenjuje ovisi o korisniku od kojeg je ta ocijena dosla.
Procitaj malo FAQ:
https://www.mywot.com/en/faq/website/rating-websites#manipulation

Da ali pogledaj kako to izgleda https://www.mywot.com/en/scorecard/bug.hr
ako netko dole napravi 10 negativnih komenatar naravno da ce ljudi tome vjerovat, a komentar ti nitko nece izbrisati..
Nitko nikad nije niti rekao da je to 100% pouzdan addon ali ga je lijepo imati jer ce ti pomoci u mnogim situacijama odnosno vise ti moze pomoci negoli odmoci, to svakako (procitaj malo faq i rasprave o WoT-u, nije bas toliko jednostavno manipulirati ratingom) i zato vecina ipak ne radi fake accountove odnosno neda im se jer zna potrajati (izuzetak su neke marketinske kompanije, "online zarade" i sl. gdje je konkurencija spremna na sve... tako su npr. inace pouzdani PTC site-ovi dobili odnosno jedno vrijeme imali losu reputaciju itd). No za vecinu drugih stvari gdje se ne vrti sve oko love.....
Ako si ikada trazio neki bubam .apk file (pro verziju necega koja se inace placa) ili pak neki .dll, .bin file ili sto vec...... moze ti biti od velike pomoci u moru stranica koje su dostupne, a samo su rijetke pouzdane (naravno, za dodatnu provjeru su tu hash checkeri), puno bolje od klasicnog i ako si lose srece dugotrajnog "trial and errora". Pa ti izaberi, filtrirati los sadrzaj od dobrog odmah u pocetku (barem djelomicno) ili se odmah u startu izgubiti u bespucima interneta kakvog poznajemo danas.
To su surimi štapići.