Potencijalno opasni popularni dodaci za Firefox

poruka: 16
|
čitano: 2.449
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potencijalno opasni popularni dodaci za Firefox".
17 godina
neaktivan

od tih popularnih 10 ja koristim samo 1 popularan i nis vise i to taj prvi i jedini - adblock!
A ostali popularni iskreno niti me zanimaju niti mi trebaju ahahah

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Moze pojasnjenje tablice za nas malo gluplje?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Potencijalno opasni popularni dodaci za Firefo
Ironija, noscript ima ranjivosti.
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
17 godina
odjavljen
GNU+Linux kaže...

Prosle godine sam u nekoj HR trgovini kupio riblje stapice (volim to). Na kutiji je pisalo upozorenje "Oprez, moze sadrzavati ribu". E to je ironija...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
GNU+Linux kaže...

Prosle godine sam u nekoj HR trgovini kupio riblje stapice (volim to). Na kutiji je pisalo upozorenje "Oprez, moze sadrzavati ribu". E to je ironija...

jel kupujes orasaste proizvode u irskoj?

kupis orahe i pise - may contain nuts. lol

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
10 godina
protjeran

najsmješnija mi je ova web of trust !

Znaci lik dođe na neki sajt i stavi uzas ocjenu, i sada tko ima taj dodatak i posjeti tu stranicu vidi da je sajt nesiguran... kako ljudi mogu vjerovati ovomu to mi nikako nije jasno.

13 godina
protjeran
GNU+Linux kaže...

Samo ako je korisnik neoprezan i instalira maliciozni dodatak.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
zzXXy kaže...

od tih popularnih 10 ja koristim samo 1 popularan i nis vise i to taj prvi i jedini - adblock!
A ostali popularni iskreno niti me zanimaju niti mi trebaju ahahah

Onda ga obrisi i stavi ublock origin

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout. MTCNA
13 godina
protjeran
Kresimir4 kaže...

Znaci lik dođe na neki sajt i stavi uzas ocjenu, i sada tko ima taj dodatak i posjeti tu stranicu vidi da je sajt nesiguran... kako ljudi mogu vjerovati ovomu to mi nikako nije jasno.

Možda bi ti više odgovarao Bitdefender TrafficLight.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina
protjeran
NiramX kaže...
Kresimir4 kaže...

Nije u tome stvar, stvar je u tome što recimo 1 čovjek napravi sajt što je konkurencija drugom sajtu i sada vlasnik drugog sajta stavi najgoru ocjenu tom novom sajtu bezveze i tako se manupulira ocjenama, napravi 10 accounta, ocjeni tu stranicu najgore i eto gluposti.

13 godina
protjeran
Kresimir4 kaže...
NiramX kaže...
Kresimir4 kaže...

Nije u tome stvar, stvar je u tome što recimo 1 čovjek napravi sajt što je konkurencija drugom sajtu i sada vlasnik drugog sajta stavi najgoru ocjenu tom novom sajtu bezveze i tako se manupulira ocjenama, napravi 10 accounta, ocjeni tu stranicu najgore i eto gluposti.

To je, nažalost, neizbježno.

10 godina
neaktivan

adblock je vrlo opasan... opasan za zaradu onima koji natrpaju web raznim glupostima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kresimir4 kaže...
NiramX kaže...
Kresimir4 kaže...

Nije to bas tako.

WOT se ne zasniva SAMO na user ocijenama, ima tu i drugih stvari, a i ono sto korisnik ocijenjuje ovisi o korisniku od kojeg je ta ocijena dosla.

Procitaj malo FAQ:

https://www.mywot.com/en/faq/website/rating-websites#manipulation

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
protjeran

Da ali pogledaj kako to izgleda https://www.mywot.com/en/scorecard/bug.hr

ako netko dole napravi 10 negativnih komenatar naravno da ce ljudi tome vjerovat, a komentar ti nitko nece izbrisati..

16 godina

Nitko nikad nije niti rekao da je to 100% pouzdan addon ali ga je lijepo imati jer ce ti pomoci u mnogim situacijama odnosno vise ti moze pomoci negoli odmoci, to svakako (procitaj malo faq i rasprave o WoT-u, nije bas toliko jednostavno manipulirati ratingom) i zato vecina ipak ne radi fake accountove odnosno neda im se jer zna potrajati (izuzetak su neke marketinske kompanije, "online zarade" i sl. gdje je konkurencija spremna na sve... tako su npr. inace pouzdani PTC site-ovi dobili odnosno jedno vrijeme imali losu reputaciju itd). No za vecinu drugih stvari gdje se ne vrti sve oko love.....

Ako si ikada trazio neki bubam .apk file (pro verziju necega koja se inace placa) ili pak neki .dll, .bin file ili sto vec...... moze ti biti od velike pomoci u moru stranica koje su dostupne, a samo su rijetke pouzdane (naravno, za dodatnu provjeru su tu hash checkeri), puno bolje od klasicnog i ako si lose srece dugotrajnog "trial and errora". Pa ti izaberi, filtrirati los sadrzaj od dobrog odmah u pocetku (barem djelomicno) ili se odmah u startu izgubiti u bespucima interneta kakvog poznajemo danas.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
10 godina
odjavljen
Friday kaže...

To su surimi štapići.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice