Najbolje da stave na iPhone 5se mini 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne razumijem kome ovo treba? Pogotovo ako uzmemo Apple-ove cijene.
Ako ce ovo biti recimo 199 USD bez ugovora mozda bih i razmislio jer od ranije imam ipad mini te account sto bi mi bilo na ruku. No premda se radi o telefonu veličina zaslona je ipak premala.
LP
Ako ce ovo biti recimo 199 USD bez ugovora mozda bih i razmislio jer od ranije imam ipad mini te account sto bi mi bilo na ruku. No premda se radi o telefonu veličina zaslona je ipak premala.
LP
Veličina zaslona premala? Možda tebi, meni je taman. Drago mi je što Apple sluša korisnike i što ćemo dobiti jedan 4 - inčni iPhone, poslije 5s.
LP
Meni ekran od 4" nije premali. Za sve ostalo tu je PC.
Napokon izdanje za specijalce
LP
Meni ima potpunog smila navedeni model. Znači, stavi se u poziciji da si korisnik MacOS-a, imaš doma neki iMac ili Mac Pro, na poslu također. Žena koristi neki od Macbooka i iPad. Oboej imate telefone. Što ćeš djeci kupiti? iPhone 6 za puno para ili ćeš im uzeti ovaj SE, jer će njima biti dovoljan, plus, sigurno će kao 5c biti dostupan u više boja. Target market im je već postojeći korisnici koji žele mlađe vezati u Apple "eko sustav". A i ima dosta korisnika Appleovih proizvoda koji žele uređaj manjeg formata.
Lijepo je da i ljudi s posebnim potrebama dobiju svoje posebno izdanje ajfona. Pohvala za Epl!
Znajuci apple cijena ce biti paprena ali znajuci kupce applea prodavat ce se kao kifle....
Negdje sam na stranim portalima procitao da ce cjena biti 400-500 dolara.
Navalite narode
Dzabe...
Lijepo je da i ljudi s posebnim potrebama dobiju svoje posebno izdanje ajfona. Pohvala za Epl!
Pa Apple je oduvijek imao posebne potrebe.
Poseban softver, poseban kabel, poseban punjac...
Na mojoj novoj Nokiji jos uvijek radi copy-pejstanje glazbe preko kabela kojeg sam dobio sa Nokiom 5610 iz 2008.
Navalite narode
Sa nekim konkretnim link-om na sunce, or nothing didn't happened, a za vas će se moći svašta kazati kolega !!!!

5s je najljepši uređaj ikad izbačen. Nevjerovatna kvaliteta izrade uz "taman" ekran za korištenje jednom rukom. Taj mobitel nikad neću prodat. Nije mi jasno zašto taj dizajn nisu koristili kod iPhonea 6 samo sa većim ekranom.
Navalite narode
Sa nekim konkretnim link-om na sunce, or nothing didn't happened, a za vas će se moći svašta kazati kolega !!!!
Tu vijest imaš po cijelom interpletu.
Samo 1 primjer:
http://www.macrumors.com/2016/02/27/new-4-inch-iphone-400-to-500-iphone-5s-half-off/
Navalite narode
Tu vijest imaš po cijelom interpletu.
Samo 1 primjer:
http://www.macrumors.com/2016/02/27/new-4-inch-iphone-400-to-500-iphone-5s-half-off/
Daleko od toga da nema "svugdje" već o tome prozborena makar samo i jedna crtica komentara, ali sam želio baš od kolege da stavi otkuda je on to saznao, odnosno gdje je pročitao!
Osobno smatram da je elementarna kultura i nivo ponašanja, komunikacije među ljudima generalno uopće, kada već o nečemu explicite komuniciraš, staviti i "poveznicu" kao argument u smislu jakosti tvojih argumenata, simple as that!
Daleko od toga da nema "svugdje" već o tome prozborena makar samo i jedna crtica komentara, ali sam želio baš od kolege da stavi otkuda je on to saznao, odnosno gdje je pročitao!
Osobno smatram da je elementarna kultura i nivo ponašanja, komunikacije među ljudima generalno uopće, kada već o nečemu explicite komuniciraš, staviti i "poveznicu" kao argument u smislu jakosti tvojih argumenata, simple as that!
Dio ljudi ne voli stavljanje linkova u bilo kakve rasprave na forumima ili u komentarima blogova ili na Facebooku i sl. kao što dio ljudi ne voli gledati linkove u porukama. Da, ima i takvih.
Dio ljudi ne voli stavljanje linkova u bilo kakve rasprave na forumima ili u komentarima blogova ili na Facebooku i sl. kao što dio ljudi ne voli gledati linkove u porukama. Da, ima i takvih.
U slučaju, da se komunikacija odvija između dva komunikatora, ili u nekoj ultra uskoj izoliranoj grupi ljudi, još i kvalitetno adekvatno informiranima, još bih i prihvatio takvu "površnu elementarnu" komunikaciju!
Ali, kada se radi o komunikaciji na medijskom terenu kao forum, gdje nas ima XYZ, koji su pripadnici istovremeno XYZ skupina i podskupina istovremeno, takva situacija zahtijeva i traži decidiranost i dosljednost.
Ako u temi govorimo "o nečemu konkretnom", to konkretno traži konkretnu poveznicu, znači ako kažem da "sam uzeo" novi iPhone, ili LG V10, mogu/trebam pa i moram staviti sliku kojom ću to potvrditi, ali ako sam napisao/kazao "da ću uzeti iPhone 7S Plus ili nasljednika LG V10", to je tek nešto u dalekoj neizvjesnoj budućnosti, što ne mogu evidentno staviti sliku, link peto deseto!

Ako u temi govorimo "o nečemu konkretnom", to konkretno traži konkretnu poveznicu, znači ako kažem da "sam uzeo" novi iPhone, ili LG V10, mogu/trebam pa i moram staviti sliku kojom ću to potvrditi, ali ako sam napisao/kazao "da ću uzeti iPhone 7S Plus ili nasljednika LG V10", to je tek nešto u dalekoj neizvjesnoj budućnosti, što ne mogu evidentno staviti sliku, link peto deseto!
Sve to podrazumijeva da za sugovornika imaš fino odgojenu osobu koja razumije što znači napisati neki podatak, pa ako to nije njegovo osobno iskustvo onda mora barem napisati izvor tog podatka, ako ne i dodati i link na adresu na kojoj je pronašao podatak koji je ovdje prenio.
Koliko puta sam reagirao na poruke poput "Frend mi je dobio iphone po povoljnoj cijeni.". Na stranu gramatika i semantika jer frend nije ništa dobio nego je kupio, a gdje i po kojoj cijeni tek trebam doznati u sljedećih 5-10 poruka izvlačeći detalje od autora te poruke. A to je čisto gubljenje vremena.