Otkud sad ti smartphonei?

poruka: 219
|
čitano: 22.506
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkud sad ti smartphonei?".
15 godina
Re: Otkud sad ti smartphonei?
mind_challenge kaže...
Ezio kaže...
sirka666 kaže...
Ezio kaže...

Zašto je i tebi Mikro935 i mind_challengedu bitno da neki anonimac sa foruma izgubi sat vremena tražeći informacije do kojih možete doći i sami?? Iskreno, i da imam sve već napisano, za vas dvojicu ne bih imao volje napraviti ni najobičniji copy/paste.

A za mene? {#}

Moraš svatit da je ovo forum, i pljuvanje bez argumenata se naziva trolanje... Tako da radije iznesi argumente pa budi u pravu ili šuti.

Ma neka budem trol. Tak mi je svejedno. Ne pada mi na pamet pisati romane o tome zašto je iphone toliko popularan te kako je izvršio utjecaj na druge proizvođače. Nije sve u pumpanju specifikacija.

E pa nije ni u reklami i u ispiranju mozga

Može se izreklamirati i govno i tvrditi da je dobro za ten. Ali će ljudi nakon mazanja istim po licu vidjeti da smrdi i neće ga koristiti.

Neću se više javljati. Dosadni ste mi u tri pm...

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Može se izreklamirati i govno i tvrditi da je dobro za ten. Ali će ljudi nakon mazanja istim po licu vidjeti da smrdi i neće ga koristiti.

I opet se fanboyčići povlače čim netko zatraži argumente... Hoće li ikad biti moguće voditi argumentiranu raspravu s korisnicima iPhonea? {#}

15 godina
Android rulz
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Mirko935 kaže...
Ezio kaže...

I opet se fanboyčići povlače čim netko zatraži argumente... Hoće li ikad biti moguće voditi argumentiranu raspravu s korisnicima iPhonea? {#}

nisu svi isti {#}

fuck tha police.... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
jurica_m kaže...
Android rulz

nije android bas nesto... prije je bio zakon a sad moras pazit na viruse 

17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

Pa i moraš ako imaš previše vremena u životu pa isprobavaš svakojake gluposti.

U zadnjih par tjedan nisam skinuo niti jednu aplikaciju.

Još ako aplikacije sam plaćaš, a ne skidaš a Applaneta i ako pogledaš ratinge i broj downloada, koji se nalaze tik ispod opisa, nema neke brige.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
wyks kaže...
Genoxxx kaže...

Pa i moraš ako imaš previše vremena u životu pa isprobavaš svakojake gluposti.

U zadnjih par tjedan nisam skinuo niti jednu aplikaciju.

Još ako aplikacije sam plaćaš, a ne skidaš a Applaneta i ako pogledaš ratinge i broj downloada, koji se nalaze tik ispod opisa, nema neke brige.

a mogli su i bez toga... za razliku od androida IOS je zatvoren os i nema takvih problema

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Čovjek se na ovakve komentare ne može ne zapitati o inteligenciji korisnika iPhonea. Trudim se ne generalizirati i ne imati predrasuda, ali svako malo sami pobiju sve pozitivno što o njima mislim.

Meni dođe da se zapitam o inteligenciji ljudi koji ne mogu prihvatiti činjenice. Ali na vrijeme se zaustavim i mislim na nešto pametnije.

Evo onda pitanjce, zašto Galaxy S s prastarom verzijom Androida (2.1) otvara brže stranice, youtube videje i sve ostalo od Iphonea. Činjenica je da aktualni Android 2.3 radi zamjetno brže pa me zanima kako bi izgledali rezultati kad bi se takve stvari opet testirale? (Ili nedaj Bože neki Custom ROM).

Može li itko od Appleovaca postaviti neki video/link bilo što gdje se vidi očita prednost iphonea nad bilo kojim top androidom iz ponude (ja što sam gledao svugdje manje više android vodi).

Pozdrav

Mirko935 kaže...
Ezio kaže...

Činjenica je da svoje igračke plaćaju puno više i moraju nekako opravdati svoje po meni bacanje love. Izgubili su smisao za best buy :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 17:42 (Dkc).
17 godina
neaktivan
Otkud sad ti smartphonei?

iPhone (iOS) i smartphone sa Androidom su jabuka i kruška..

Kad sam bio klinac, volio sam imati "krušku" od kompa, nabavljao ga u dijelovima, zafrkavao se sa instalacijama, beskonačno črčkao po njemu i sl.  Danas, sa 15 godina više na plećima,  volim "jabuku".. upali i radi, a "kruške" ostavljam mlađima..

Ista stvar je i sa mobitelima.. da sada imam tih 15 godina manje, android bi mi zbog svoje otvorenosti bio zanimljviji  i vjerojatno bio isto prduckao po ajfon korisnicima.. ali nemam i nije mi više zanimljivo prčkati niti po kompu niti po mobu, prioriteti se mijenjaju..

Oba os-a imaju i prednosti i mane, nijedan nije savršen , a po meni, ne mogu se ni uspoređivati egzaktno.. sve je stvar osobnih preferencija..

http://video.teamcoco.com/video/conan.jsp?oid=249469&eref=sharethisUrl

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 18:27 (ferovca1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice