prica se da ce doc downgrade preko usba.mislim na one stare jailbreak usb-ove tako da nece trebati nista lemiti
Zašto ići kroz sve probleme sa flashanjem, izbjegavanjem psn-a, online igranja a igre se nabave za 100-150kn? Dao sam 100kn za Resonance of fate na akciji u Algoritmu, igrao sam je 90ak sati. Dao bi i 200. Sad sam kupio iz engleske MGS4 i Castlevaniu za sve zajedno 230kn sa poštarinom.
Dapaće, uzmeš godišnju pretplatu na ps plus za 300injak kn i imaš besplatno fenomenalnih igara za godinama igrati (just cause 2, infamous 2, little big planet 2, resi 5, bulletstorm , motorstorm itd.)
Zašto ići kroz sve probleme sa flashanjem, izbjegavanjem psn-a, online igranja a igre se nabave za 100-150kn? Dao sam 100kn za Resonance of fate na akciji u Algoritmu, igrao sam je 90ak sati. Dao bi i 200. Sad sam kupio iz engleske MGS4 i Castlevaniu za sve zajedno 230kn sa poštarinom.
Dapaće, uzmeš godišnju pretplatu na ps plus za 300injak kn i imaš besplatno fenomenalnih igara za godinama igrati (just cause 2, infamous 2, little big planet 2, resi 5, bulletstorm , motorstorm itd.)
sony nikoga jos nije bano sa psn-a osim onih sta su koristili cheateve u igrama
ma ko zna kad ce to doc za nas da koristimo. pa novi iphone 5 je probijen vec prvi dan, a datum izlaska jailbreak-a nije jos nigdi.
Nije probijen!!! Developer based Jailbreak, oslanja se vecinom na developer accountu koji firmwareu moze radit kaj mu se god svidi, takav jailbreak u javnost nece izic nikad, ceka se userland jailbreak...Na ovaj nacin moze se jailbreakati svaki iPhone, iPad
Zar je mogu da ce bit samo hardware prckarija sto se tice PS3 i lvl0 keya?
Na ps3 sa tvornicki minimalnim ofw om 3.55+ se moze instalirat 4.30 CFW....sta kako nepitajte me, ja sam jailbrejko vec dvije takve...naravno HF je neophodan za ovo...
Nije moguce na sve verzije nazalost, tako da sva ova silna otkljucavanja mene uopce ne diraju :(
Nije moguce na sve verzije nazalost, tako da sva ova silna otkljucavanja mene uopce ne diraju :(
moguce je na sve verzije osim skroz starih konzola sa nand memorijom...a i one mogu samo nema alata bas na trzistu za njih...tesko doc do njega...
Dakle, nije moguce za sve verzije :)
Na ps3 sa tvornicki minimalnim ofw om 3.55+ se moze instalirat 4.30 CFW....sta kako nepitajte me, ja sam jailbrejko vec dvije takve...naravno HF je neophodan za ovo...
Znaci nikakav jailbreak ako trenutno imamo 4.x firmware? Ne bi li to trebalo biti sredeno sad s tim lvl0 keyevima?