Oracle: Besplatna ljetna edukacija

poruka: 7
|
čitano: 1.442
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Oracle: Besplatna ljetna edukacija".
16 godina

Mislim da ne bi bilo fer da se ne pohvalim da mi je sestrična u drugom redu skup s Toshibom koju sam primremao za taj tečaj (RAM, HDD)...{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na slici ima i cura a gospodin Oleg piše kao da su samo muški u odabranoj elitnoj skupini. I kako je birano? Papirić iz šešira? :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Oracle: Besplatna ljetna edukacija
Quiem kaže...

I kako je birano?

Prema rezultatima na fakultetu, tj. prema ocjeni iz srodnog predmeta (nisam siguran za ime, pa neću ni pisat..:P).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

Birano je tako da su uzeli 20 najboljih (s najviše bodova) studenata na kolegiju Upravljanje Podacima koji drži prof. Skočir

15 godina
neaktivan

Ma logično da je tako birano. To je više bio pokušaj šale jer nije pisalo u članku. Ali s obzirom da je jutro nemojte zamjerit. :)

14 godina
neaktivan

Ako je to istina onda stvarno... Pa to je skroz streberski predmet iz kojega ne dobijes ni 1% znanja kao na Bazama Podataka.

17 godina
DamageHigh kaže...

Mislim da ne bi bilo fer da se ne pohvalim da mi je sestrična u drugom redu skup s Toshibom koju sam primremao za taj tečaj (RAM, HDD)...{#}

Zgodna sestrična!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice