Objavljene cijene Radeona HD 7000

poruka: 80
|
čitano: 11.377
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Objavljene cijene Radeona HD 7000".
17 godina

Nije ni nVidia glupa kad će izdavati slabije kartice prije jačih. Trenutne jače 5xx kartice su way ahead prije svih potreba iskorištavanja trenutnih programa/igara...(kao i AMDove 69xx)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Objavljene cijene Radeona HD 7000
EVO kaže...

PC je oduvijke bio skup poso, samo dojma sam, da prije nije bilo bitno da se sve vrti na high, nego je bilo bitno da je igra igriva.

BTW: HD 6850 je moja kad pojeftini.

Imas ju za 970 kuna.MSI HD 6850 OC.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

mah, ja sam još na 3870 grafi.. 2x crossfire.. i to je još zadovoljavajuče. A več je serija 7 ovdje.. ideš kako se ovo štanca

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

sinko pogle si datum tog članka, ništa od xdr2 memorije.

pogle si prvu stranicu ove teme.

17 godina
neaktivan

Nova generacija - viskoke cijene. Tako je to uvijek, ništa čudnoga {#}

Ja sasvim zadovoljan rafiniranim Fermijem (gtx570tkom) i iduće 2,3 godine ne mislim mijenjati.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Sve dok moja HD4670 pokreće PES, NFS i GTA, ja zadovoljan.

Nevjerojatno je kako brzo dolaze nove serije. Sve brže i brže.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fear619 kaže...

sinko pogle si datum tog članka, ništa od xdr2 memorije.

pogle si prvu stranicu ove teme.

..gle,znam ja od kad je ta vijest ali mi je cilj bio dati informacije o špekulaciji oko spomenute karte, sinko :p

CIS = Comodo Is Shit !
15 godina

ali čemu špekulacije kada su sve karte na stolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fear619 kaže...

ali čemu špekulacije kada su sve karte na stolu.

..a i to što kažeš. Bilo kako bilo,čekat ćemo da se malo cijene "odkvase".

U principu,ja sam za što više novih modela,ne toliko zbog raznolikosti,već zbog rušenja cijena postojećih zbog nadolazećih.

Iako Ati-jevac, ne vjerujem da ću uzimati ovu kartu još neko vrijeme,opet ne zbog cijene i performansa,koliko zbog trenutne neisplativosti.

CIS = Comodo Is Shit !
15 godina
neaktivan

nemožete govoriti o isplativosti kartica ako na njima ne radite nista produktivno sto bi donosilo novac. barem moje misljenje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
zvjerkoX kaže...

a bit ce brze 100% od 6xxx  i da je totalno isti chip 40nm-> 28nm  daje barem 30-40% realne brzine vise

a 7xxx ce imati totalno novi chip za jos vise brzine

e sad 550$/€ je ipak malo puno za nase prilike : )(

Kartice se ne radi za "naše prilike"... ljudi bu si kupili ono što je primjereno njihovom džepu... kao i sve u životu...

14 godina
neaktivan

jeli netko možda zna kada će se moć uzet u nas pošto razmišljam uzet 6970, a ova izlazi koliko sam shvatio sada za mjesec dana. oda bi radije uzeo ovo nego stariju seriju....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jao što su ove grafičke počeli štanca kao igre, pa svako malo neka nova ''OMG ME WANTZ TO OWN!!!!'' grafa koja je besmisleno skupa.

čemu toliko izdaju nove grafe ? kupovanje grafičke je izgleda postalo kao neka nova igra svako malo

više niti ne bi znao reć koliko je puta ta sad najnovija HD 7xxx serija jača od moje prastare 8800 GTS 512mb-ice, možda nekvih 5x snage

a ta stara grafa gura novije igre bez nekve muke, osim ako se nabiju AA ili nekve druge bedastoće koje samo malkice poboljšavaju grafiku na visokim rezama

ako mogu igrat Saints Row 3 na visokim detaljima i 1650x1050 rezoluciji sa 300kn (rabljena) ili manje grafičkom ne vidim smisla kupovati te od 4k kn

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
perudi kaže...

jeli netko možda zna kada će se moć uzet u nas pošto razmišljam uzet 6970, a ova izlazi koliko sam shvatio sada za mjesec dana. oda bi radije uzeo ovo nego stariju seriju....

amd je smanjio cijene hd 6970,čekaj dok ne izađe nova serija i dok ne spuste cijene naši trgovci

gdje je microman,on bi mogao nabavit hd 7990

M4X @ 3.14zda GHz
13 godina
protjeran

micromanu se ne da pisati, isprobao je sve kartice što postoje na svijetu.

sad odmara i čeka AMD 7xxx {#}

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:42 (Skot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da stvarno, gdje je taj čovjek, već mjesec dana ne piše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
perudi kaže...

amd je smanjio cijene hd 6970,čekaj dok ne izađe nova serija i dok ne spuste cijene naši trgovci

nabavit cemo pare nekako zanima me za koliko bi se mogla pojavit u nas....

17 godina
odjavljen
perudi kaže...
M4X kaže...
perudi kaže...

nabavit cemo pare nekako zanima me za koliko bi se mogla pojavit u nas....

hd 7950 i 7970 kod nas na kraju 1 mjeseca vjerojatno,dvoglava poslije

ali računaj da je cijena za sada 549 dolara za 7970,onda si misli koliko će bit 7990

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 21:02 (M4X).
15 godina
neaktivan

xD ja se još uvijek igram na GIGABYTE 9800GT  1 GB 800/1000/1815 i bit će mi ju žao promjenit iako na low sve radi makar je stari dinosauo što se tiće nanometara xD 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice