Nokia Amber u kolovozu

poruka: 18
|
čitano: 2.340
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Amber u kolovozu".
16 godina
Nokia Amber u kolovozu

Mogućnost trajnog prikaza sata !? WTF

PS

Ako tek sad uvode mogućnost prikaza sata  strah me i pomislit kakvu ukupnu funkcionalnost ima.

1 4 hvala 0
15 godina
Re: Nokia Amber u kolovozu
rmiculini kaže...

PS

Ako tek sad uvode mogućnost prikaza sata  strah me i pomislit kakvu ukupnu funkcionalnost ima.

Oprosti ali neznam koji stock mobitel nudi tu mogućnost.

To znači da je stalno uključen sat 24/7 te da se ne mora nijedan gumb stisnuti da se vidi vrijeme.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
Stalni prikaz sata znaci da backlight i GPU rade non-stop. Sto ce sa potrosnjom?
Bilo bi zgodno da se pale tek kada "osjete", npr izvadite mob iz dzepa.
16 godina
neaktivan
Nokia Amber u kolovozu

Zapravo nije istina da će biti upaljen 0-24, nego će se time-out moći podesiti, na koliko minuta prije nego se skroz zaključa mob.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Oprosti ali neznam koji stock mobitel nudi tu mogućnost.

To znači da je stalno uključen sat 24/7 te da se ne mora nijedan gumb stisnuti da se vidi vrijeme.

Imam 4 androida i na svima to imam po defaultu. Widget se zove (kako maštovito) clock.

15 godina
rmiculini kaže...

Imam 4 androida i na svima to imam po defaultu. Widget se zove (kako maštovito) clock.

Kada je zaključan mobitel?

Swedish latin super funk.
15 godina
odjavljen
Nokia Amber u kolovozu

Smirite se, Nokie to imaju još od 2006 valjda. I pogledajte kako je to riješeno na N9...

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia Amber u kolovozu

Ima na androidu 4.2 ta opcija, zove se Daydream...pokazuje sat ili sta vec odaberes dok je telefon u sleepu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Nokia Amber u kolovozu

ja se samo veselim update-u... lako za sat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ima na androidu 4.2 ta opcija, zove se Daydream...pokazuje sat ili sta vec odaberes dok je telefon u sleepu.

nema ga u ovakom prikazu kao na Nokiama. imam mi frend taj daydream i ne radi uopce kao u frenda na 808. Sat na Nokiama radi kao screensaver dok ovaj ne.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Nokia Amber u kolovozu

EDIT: Pogrešna tema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 12:33 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jakovp kaže...

Smirite se, Nokie to imaju još od 2006 valjda. I pogledajte kako je to riješeno na N9...

da zamisli, stari istroseni, dosadni, prevazidjeni Symbian to vec ima, i opet najgori OS

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
odjavljen
Nokia Amber u kolovozu
N9 ima meego, ali dobro, ti se razumiješ.

Meni je symbian i dalje najbolji, osim po pitanju dostupnosti aplikacija mislim da mu i dalje nema konkurencije.
Svi smo mi Mentalist.

4 0 hvala 0
14 godina
Nokia Amber u kolovozu

Symbian to već godinama ima odlično rješeno. I ne primjeti se veća potrošnja baterije pošto mobiteli koji imaju tu opciju imaju amoled ekrane. Također odlična stvar je aplikacija sleeping screen koja koristi i senzor za blizinu te se isključuje kad je prekriven (npr. u džepu) što je netko naveo kako bi bilo "zgodno".{#}

I ne prikazuje se samo vrijeme već i notifikacije.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Stalni prikaz sata znaci da backlight i GPU rade non-stop. Sto ce sa potrosnjom?
Bilo bi zgodno da se pale tek kada "osjete", npr izvadite mob iz dzepa.

AMOLED nema "backlight" nego svijetle pojedinačni pikseli. Dakle, sat je upaljen cijelo vrijeme (to jest, nekoliko piksela koji svakih par minuta promijene položaj da se ne troše uvijek isti) što je korisno recimo kad u mraku želiš vidjeti koliko je sati ili gdje ti je mobitel. Symbian Anna screensaver se gasi preko proximity sensora, znači kad je mob u džepu ili ga polegneš na display. Na Belle se više ne gasi ali je nešto tamniji (ali našao sam na netu Anna Screensaver), ali Nokia je izračunala da je potrošnja baterije ispod par posto, što se, po meni, isplati. A može se i isključiti kompletno.

Ima takvih aplikacija i za Androide sa AMOLED-om, ali koliko sam gledao svakoj nešto fali, ili datum ili notifikacije ili previše troše bateriju ili štoveć, tako da smo ja i vlasnik dotičnog Androida odustali od pretrage do daljnjega. :-)

13 godina
neaktivan
rmiculini kaže...

PS

T610 je to imao davnih dana, a baterija je i s tim i bez toga više manje jednako trajala. Ne vidim koliko bi se to gpu trebao trošiti? Posao je takav da svake minute upali drugih 1000 piksela na ekranu i to je to. Neš ti kompleksa.

Imao sam to na Galaxy S-u još pred 3 godine i prva liga je stvar. Baš si kontam opet to složiti.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina
neaktivan
Nokia Amber u kolovozu

moraš skupit sve! ispuni album s telefonima i pošalji na Nokijinu adresu! sudjeluj u izvlačenju! glavna nagrada: mobitel Nokia! {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nokia Amber u kolovozu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice