Ne tako tonchi nego preko one unblock stranice si nach model i pratit teturijal:-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se tice hrvatskog netflixa sadrzaj je u najmanju ruku jadan, nema se sta gledati i ne pada mi na pamet 10€ placati to. Preko ovog hola vpna radi sve normalno preko US i sadrzaj je kakav teba biti.
Ne tako tonchi nego preko one unblock stranice si nach model i pratit teturijal:-)
Riješeno u međuvremenu; morao sam rebootati TV :D
Sto se tice hrvatskog netflixa sadrzaj je u najmanju ruku jadan, nema se sta gledati i ne pada mi na pamet 10€ placati to. Preko ovog hola vpna radi sve normalno preko US i sadrzaj je kakav teba biti.
Proguglaj malo za taj Hola VPN.
EDIT: vidim prije mene je netko to napisao
Kao što je ranije NiramX upozorio na prethodnoj strani, Holu je izgleda najbolje zaobilaziti u širokom luku.
Kakav je to 4k koji radi na 10 mbps?
Isto kao i 1080p na 5 mbps.
Hm, vrag mi nije dao mira pa sam malo prosurfao oko Hola (i inih besplatnih) vpn-a:
Ultra-popular Hola VPN extension sold your bandwidth for use in a botnet attack
zato koristi crackani Media hint s reddita.

Besplatna verzija i ima US servere. Tri sata besplatno pa disconect, opet se spojiš i tako u krug. Brzine su odlične.

Hm, vrag mi nije dao mira pa sam malo prosurfao oko Hola (i inih besplatnih) vpn-a:
Napisao sam to na prošloj stranici.
Napisao sam to na prošloj stranici.
Eh, sorry, preskočio sam... budem editirao ovaj moj post.
Za Playstation vlasnike - Netflix aplikacija do sinoć u ponoć nije bila dostupna na PS4 (HR account), no sada sam je uspio daljinski instalirati preko PS mobilne aplikacije (android) i dobio potvrdu na mejl da je plaćena 0,00kn.
Znači ovako šljaka!
p.s. nisam pri uređaju, možda je sad dostupna i "normalnim" putem preko PS4.
Dostupna je danas i normalnim putem na PS store.
A kaj fali ZenMateu? Meni se zasad čini OK.
Zanima me zašto je slika "mutna" video krene u 480 pa 720 te nakon nekoilko minuta 1080 ali slika je i dalje "mutnjikava" te puno lošija nego kad gledam 1080 preko KODI-ja ili POPCORNA. Imam 10 Mbit te mislim da nebi trebalo biti do brzine nego oni puštaju neki "okljaštereni" video slabog bandwitha. Bolje da puste kvalitetan 720 nego ovo smeće od 1080.
ima li igdje mogucnost godisnje pretplate?
Odjavio se nakon 2 sata. Premda ostaje slobodan pristup do 6.2.
Meni na tabletu i na mobitelu loša kvaliteta, ali na PS4 ide u Full HD-u i izgleda odlično. Zasad zadovoljan, jedino se nadam da će uskoro dodati više serija.
Jos da hd radi ja sam na androidu probao star trek ali je samo sd a valjda ce to sredit kasnije, no dal je tko probao promjenit lokaciju sa hr na us nesto tipa
http://netflixable.com/how-to-easily-change-your-netflix-country
Dostupan je od danas Netflix app i u HR na novim Samsung smart tv-ima sa tizen os-om
ZAKAJ MI NA GOOGLE CHROME RADI 720P a na interent explorer 1080p ?? kak da fixam to?
ZAKAJ MI NA GOOGLE CHROME RADI 720P a na interent explorer 1080p ?? kak da fixam to?
Zato jer Chrome ne valja, u IE i Edgeu radi normalno. Čekaj fix od strane Netflixa.
I ne deri se.
Mislim da nikako. Rekli su da 1080 radi samo na IE, Edge i Safariu ako se ne varam.
Samo da vam javim da ako koristite neku od dns usluga da se bez problema moze promijeniti regiju i sad radi us library
Zato jer Netflix mora sav sadrzaj enkriptirati (puno im to pomogne) a neke tehnologije enkripcije su dostupne samo u sugavim browserima.
Koje su opcije plaćanja?
pyapal,creditne a nisam ziher za bitcoin
Znači stanje je ovakvo pa imam i par pitanja:
- napokon je došao(velik napredak, mozda nam uskoro krenu dolaziti i ostali servisi)
- lošija ponuda nego na US
- imamo pravo na mjesec dana besplatno(kako se mogu osigurati da mi ne naplati novi mjesec pošto moram unositi broj kartice ? )
- trenutno nema Hrvatskih titlova( zna li itko stanje u ostalim zemljama, postoji li sansa da u neko normalno vrijeme dobijemo i titlove ? )
- imamo li barem eng titlove ?
- neki se ovdje zale na sliku ?!?
i Za kraj, postoji li kakva sansa da sa gledamo US netflix sa ovim nasim accom(vjerojatno ne, ali pitam) ?
Znači stanje je ovakvo pa imam i par pitanja:
- napokon je došao(velik napredak, mozda nam uskoro krenu dolaziti i ostali servisi)
- lošija ponuda nego na US
- imamo pravo na mjesec dana besplatno(kako se mogu osigurati da mi ne naplati novi mjesec pošto moram unositi broj kartice ? )
- trenutno nema Hrvatskih titlova( zna li itko stanje u ostalim zemljama, postoji li sansa da u neko normalno vrijeme dobijemo i titlove ? )
- imamo li barem eng titlove ?
- neki se ovdje zale na sliku ?!?
i Za kraj, postoji li kakva sansa da sa gledamo US netflix sa ovim nasim accom(vjerojatno ne, ali pitam) ?
Samo pročitaš par stranica i sve će ti biti jasno.
unsubscribe se prije isteka tj da ti ne naplati za iduci mj . i to je to
nema trenutno ali ima eng.
slika je odlicna u IE i EDGE browserima dok ko d drugih moras cekat za se slika ajmo rec popravi
ima tako da kupis sa ove stranice di sam i ja VPN servis https://www.hidemyass.com/ kojime otkljucas sve moguce servise koji nisu
dostupni u hrv...