Netflix dostupan i u Hrvatskoj

poruka: 1.618
|
čitano: 689.214
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix dostupan i u Hrvatskoj".
17 godina
Re: PRIJELOMNA VIJEST: Netflix dostupan i u Hrvats

Ne tako tonchi nego preko one unblock stranice si nach model i pratit teturijal:-)

17 godina
neaktivan
PRIJELOMNA VIJEST: Netflix dostupan i u Hrvatskoj!

Sto se tice hrvatskog netflixa sadrzaj je u najmanju ruku jadan, nema se sta gledati i ne pada mi na pamet 10€ placati to. Preko ovog hola vpna radi sve normalno preko US i sadrzaj je kakav teba biti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
4mal kaže...

Ne tako tonchi nego preko one unblock stranice si nach model i pratit teturijal:-)

Riješeno u međuvremenu; morao sam rebootati TV :D 

12 godina
neaktivan
BORN kaže...

Sto se tice hrvatskog netflixa sadrzaj je u najmanju ruku jadan, nema se sta gledati i ne pada mi na pamet 10€ placati to. Preko ovog hola vpna radi sve normalno preko US i sadrzaj je kakav teba biti.

Proguglaj malo za taj Hola VPN.

EDIT: vidim prije mene je netko to napisao

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:01 (kpavl).
17 godina
BORN kaže...

Kao što je ranije NiramX upozorio na prethodnoj strani, Holu je izgleda najbolje zaobilaziti u širokom luku.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:15 (deckard).
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kakav je to 4k koji radi na 10 mbps?

Isto kao i 1080p na 5 mbps.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
13 godina
neaktivan
deckard kaže...
BORN kaže...

Hm, vrag mi nije dao mira pa sam malo prosurfao oko Hola (i inih besplatnih) vpn-a:

Ultra-popular Hola VPN extension sold your bandwidth for use in a botnet attack

zato koristi crackani Media hint s reddita.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:06 (Ikarus01).
15 godina
Mene ovaj dobro služi. http://www.cyberghostvpn.com/en

Besplatna verzija i ima US servere. Tri sata besplatno pa disconect, opet se spojiš i tako u krug. Brzine su odlične.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
deckard kaže...
BORN kaže...

Hm, vrag mi nije dao mira pa sam malo prosurfao oko Hola (i inih besplatnih) vpn-a:

Napisao sam to na prošloj stranici.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
NiramX kaže...
deckard kaže...
BORN kaže...

Napisao sam to na prošloj stranici.

Eh, sorry, preskočio sam... budem editirao ovaj moj post.

Deckard
9 godina
neaktivan

Za Playstation vlasnike - Netflix aplikacija do sinoć u ponoć nije bila dostupna na PS4 (HR account), no sada sam je uspio daljinski instalirati preko PS mobilne aplikacije (android) i dobio potvrdu na mejl da je plaćena 0,00kn.

Znači ovako šljaka! 

p.s. nisam pri uređaju, možda je sad dostupna i "normalnim" putem preko PS4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:24 (krugerko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dostupna je danas i normalnim putem na PS store.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
x18x05x kaže...
Besplatna verzija i ima US servere. Tri sata besplatno pa disconect, opet se spojiš i tako u krug. Brzine su odlične.

A kaj fali ZenMateu? Meni se zasad čini OK.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
16 godina

Zanima me zašto je slika "mutna" video krene u 480 pa 720 te nakon nekoilko minuta 1080 ali slika je i dalje "mutnjikava" te puno lošija nego kad gledam 1080 preko KODI-ja ili POPCORNA. Imam 10 Mbit te mislim da nebi trebalo biti do brzine nego oni puštaju neki "okljaštereni" video slabog bandwitha. Bolje da puste kvalitetan 720 nego ovo smeće od 1080.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 14:56 (sokios).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima li igdje mogucnost godisnje pretplate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odjavio se nakon 2 sata.  Premda ostaje slobodan pristup do 6.2.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Meni na tabletu i na mobitelu loša kvaliteta, ali na PS4 ide u Full HD-u i izgleda odlično. Zasad zadovoljan, jedino se nadam da će uskoro dodati više serija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jos da hd radi ja sam na androidu probao star trek ali je samo sd a valjda ce to sredit kasnije, no dal je tko probao promjenit lokaciju sa hr na us nesto tipa

http://netflixable.com/how-to-easily-change-your-netflix-country

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 16:11 (Doktor-X).

0 0 hvala 0
15 godina

Dostupan je od danas Netflix app i u HR na novim Samsung smart tv-ima sa tizen os-om 

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ZAKAJ MI NA GOOGLE CHROME RADI 720P a na interent explorer 1080p ?? kak da fixam to?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

ZAKAJ MI NA GOOGLE CHROME RADI 720P a na interent explorer 1080p ?? kak da fixam to?

Zato jer Chrome ne valja, u IE i Edgeu radi normalno. Čekaj fix od strane Netflixa.

I ne deri se.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Mislim da nikako. Rekli su da 1080 radi samo na IE, Edge i Safariu ako se ne varam.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
13 godina

Samo da vam javim da ako koristite neku od dns usluga da se bez problema moze promijeniti regiju i sad radi us library

0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Zato jer Netflix mora sav sadrzaj enkriptirati (puno im to pomogne) a neke tehnologije enkripcije su dostupne samo u sugavim browserima.

WordPress ❤
17 godina
neaktivan
I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Koje su opcije plaćanja?

0 0 hvala 0
17 godina

pyapal,creditne a nisam ziher za bitcoin

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Znači stanje je ovakvo pa imam i par pitanja:
- napokon je došao(velik napredak, mozda nam uskoro krenu dolaziti i ostali servisi)
- lošija ponuda nego na US
- imamo pravo na mjesec dana besplatno(kako se mogu osigurati da mi ne naplati novi mjesec pošto moram unositi broj kartice ? )
- trenutno nema Hrvatskih titlova( zna li itko stanje u ostalim zemljama, postoji li sansa da u neko normalno vrijeme dobijemo i titlove ? )
- imamo li barem eng titlove ?
- neki se ovdje zale na sliku ?!?

i Za kraj, postoji li kakva sansa da sa gledamo US netflix sa ovim nasim accom(vjerojatno ne, ali pitam) ?

Long Live Freedom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Black Iso kaže...

Znači stanje je ovakvo pa imam i par pitanja:
- napokon je došao(velik napredak, mozda nam uskoro krenu dolaziti i ostali servisi)
- lošija ponuda nego na US
- imamo pravo na mjesec dana besplatno(kako se mogu osigurati da mi ne naplati novi mjesec pošto moram unositi broj kartice ? )
- trenutno nema Hrvatskih titlova( zna li itko stanje u ostalim zemljama, postoji li sansa da u neko normalno vrijeme dobijemo i titlove ? )
- imamo li barem eng titlove ?
- neki se ovdje zale na sliku ?!?

i Za kraj, postoji li kakva sansa da sa gledamo US netflix sa ovim nasim accom(vjerojatno ne, ali pitam) ?

Samo pročitaš par stranica i sve će ti biti jasno.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina

unsubscribe se prije isteka tj da ti ne naplati za iduci mj . i to je to

nema trenutno ali ima eng.

slika je odlicna u IE i EDGE browserima dok ko d drugih moras cekat za se slika ajmo rec popravi

ima tako da kupis sa ove stranice di sam i ja VPN servis https://www.hidemyass.com/ kojime otkljucas sve moguce servise koji nisu

dostupni u hrv...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice