Naravno da se svi kvare. Mozda on i laze al moras se sloziti da ti to ne znas a kao admin bi morao paziti kako nazivas forumase pogotovo bez dokaza. A sto se tice x10 ja ga ne bi napao jer ne znam da li neko laze ili ne a i kad neko prica protiv uredjaja koji posjedujem ja te ne primam ka srcu jer je to komad plastike i nisam emotivno vezan za njega. Bas me briga da li ga neko napada ili ne.
Ne, nebi. Nisam admin, mod sam, ali to me ne smije spriječavati da imam svoje mišljenje. Napisao sam što mislim o njegovom postu (da je laž), što je moje apsolutno pravo. To nije uvreda.
Ne primam iPhone srcu, nikako, zaboli me uvo što netko kaže za to. Nisam reagirao jer on napada iPhone, reagirao sam jer smatram da pretjeruje. I nisam rekao da bi ti napao nekoga da govori gluposti o X10 već bi ja to napravio.
iPhone možeš furati na popravak u bilo koji ovlašteni servis gdje dobiješ novi telefon. Čak sam prilično siguran da su mi to naglasili prilikom kupnje.
I šta god ti mislio Logic, prijatelju, prilično sam objektivna osoba, uvijek sam se trudio biti. Neću hvaliti iPhone ni bilo koji uređaj u segmentima gdje to ne zaslužuje, to nema smisla. Dapače, uvijek ću naglasiti kad mi nešto smeta i kad smatram da je nešto loše izvedeno itd. Al neću pretjerivati u tome nego prikazati kako jest.