Najlojalniji korisnici iPhonea

poruka: 167
|
čitano: 24.049
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najlojalniji korisnici iPhonea".
15 godina
RE: Najlojalniji korisnici iPhonea

bug svakih mjesec dana daje obavijest o najvećoj lojalnosti iphone,slučajno ili

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
protjeran
funat kaže...

treba još podići cijene. ako im ga naplate još skuplje, korisnici će biti još lojalniji (zbog osjećaja elitnosti). s tim da će biti i ponosni (kao neki na ovom forumu), što Apple (na njima) zarađuje milijarde. 

Apsolutno si u pravu. Trenutno Apple ni iz bliza ne cijedi ovce koliko bi mogao,da iPhone u HR primjerice košta i 27 000 kuna - ništa se slabije ne bi prodavao,o takvoj je klijenteli riječ (ne u smislu da su nadprosječne kupovne moći naravno).

14 godina
neaktivan

Kad se bolje razmisli, ovo nije tako neobično kako se čini.

Poznata je stvar da je iOS strašno intuitivni operativni sistem i stvarno ugodan za rad. Čak 2 moje prijateljice (od kojih se jedna jako dobro razumije u tehniku) + moj otac, kojih prije uopće nije zanimao iPhone, kad su na njemu proveli 15 min rekli su da bi im bilo vrlo drago imati ga i da bi se lako mogli naviknuti. Puls, kad se gleda lojalnost, uzimaju se u obzir naravno samo oni koji već koriste taj smatrphone, tj. ne ubrajaju se mrzitelji Applea tako da sve skupa opada na zaluđene fanove Applea i "normalne" korisnike, vrlo malo toga opada na IT znalce koji su skoro jedini kojima bi smetali nedostatci iOS-a - skoro pa svima drugima je bitno da mogu zvati, slati pokuke, vidjeti mail i na brzinu nešto prosurfati.

No, tako malu lojalnost Androidu ne mogu objasniti - možda jednostavno nije ostalo dovoljno postotka? {#}

Ova zadnja informacija o biranju idućeg mobitela mi sada ima smisla: tu se ubrajaju svi, dakle i IT znalci (u večiniu slučajeva = mrzitelji Applea)!

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jebote...

ljude se pocelo vrijedati zbog telefona kojeg nose, i nikad necemo saznati da li je to ljubomora ili nesto drugo...

"da smo svi rodeni iste rase, boje koze, vjere, financijskog statusa, do podne bi nasli novih 1000 razloga da se mrzimo"...

potpis :D
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugovci mora da se šale. Nedavno vijest da sve više korisnika prelazi na android, a sad su najlojalniji. Onda te vijesti vezane uz apple? Znamo svi da ste apple fanovi ali ovo je previse. Dajte bar uvedite filter vijesti da mogu maknut to sranje s naslovnice. Da je apple tolko dobar prodavao bi se bez reklame, a ne na svakom koraku j*********** apple. Mislim da tu ima vise ljudi kojima ide na zivce ali se ne javljaju zbog vasih komentara: ne citajte bug, ko vas sili da ste tu, imate druge forume...ili da ih se ne bana.

4 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
funat kaže...

treba još podići cijene. ako im ga naplate još skuplje, korisnici će biti još lojalniji (zbog osjećaja elitnosti). s tim da će biti i ponosni (kao neki na ovom forumu), što Apple (na njima) zarađuje milijarde. 

u americi se oko cijene iphone-a uopce ne vode tolike rasprave, niti je imati iphone znak elitnosti. usporedi cijene iphonea blackberrya htca i nokije iste klase pa ces vidjeti da je iphone medju jeftinijim. to sto smo mi banana drzava u kojoj iphone kosta koliko kosta to je drugi par rukava. a cinjenica je da velika vecina koja se navuku na logiku iosa kasnije tesko rade kompromis s bilo cim drugim. konkretno, meni ne pada na pamet uzimat bilo sta drugo. imam 3g jer nemam para za noviji i tako ce i ostat dok ne skupim para (i/ili dok netko od frendova ne posjeti ameriku). dal se ja osjecam elitno s mobitelom starim 2 i po godine? ne. dal sam mu "lojalan"? apsolutno da.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
15 godina
protjeran

Kada cujem Iphone uz njega uvijek ide NAJ! {#}

Normalno kada je NAJbolji! :O

2 4 hvala 0
16 godina
protjeran
CROifer kaže...

Kada cujem Iphone uz njega uvijek ide NAJ! {#}

Normalno kada je NAJbolji! :O

iPhone i 8b su najjači !

16 godina
neaktivan

Kako ne bih bio lojalan kad za 7000 kuna šaljem mobitel 3 puta pod garancijom na popravak i još uvijek mi GPS pokazuje da sam 50 kilometara od svoje lokacije,  WI-Fi mi prekida vezu makar je router 5 metara od mobitela, proizvođač smatra da ne mogu stavljati na vlastiti mobitel što ja želim(!) i najjednostavnije što mogu,a smrzavanje i blesiranje prilikom surfanja je postalo čak i simpatično {#}

3 2 hvala 0
15 godina
protjeran
gala385 kaže...

Kako ne bih bio lojalan kad za 7000 kuna šaljem mobitel 3 puta pod garancijom na popravak i još uvijek mi GPS pokazuje da sam 50 kilometara od svoje lokacije,  WI-Fi mi prekida vezu makar je router 5 metara od mobitela, proizvođač smatra da ne mogu stavljati na vlastiti mobitel što ja želim(!) i najjednostavnije što mogu,a smrzavanje i blesiranje prilikom surfanja je postalo čak i simpatično {#}

Jel jaijbrejkan mobitel?

Kako se meni to ne događa?

17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
gala385 kaže...

Jel jaijbrejkan mobitel?

Kako se meni to ne događa?

ma prosti me ali SERE...

ja imam JB uredaj vec godinu dana i u tom periodu se nedavno poceo sporije kretat i napravio sam sync i dosao je "JB reset" ...

nikad mi se nije prekinula veza, ni gps, ni google maps, ni nista sta on spominje, a koliko vidim, ni na netu je nemoguce naci bas sve to sta on ima odjednom...

15 godina
neaktivan

dont feed the troll

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Jebote...

ljude se pocelo vrijedati zbog telefona kojeg nose, i nikad necemo saznati da li je to ljubomora ili nesto drugo...

"da smo svi rodeni iste rase, boje koze, vjere, financijskog statusa, do podne bi nasli novih 1000 razloga da se mrzimo"...

U pravu si što se tiče toga da ljudi uvijek nađu razloga da se vrijeđaju, ali ovo s mobitelima nije neki "novi rasizam", već obični sukob mišljenja. Tj, "nisi ti meni neprijatelj zato što imaš taj i taj mobitel, već što voliš tu i tu marku/OS koju ja ne podnosim."

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
17 godina
neaktivan
Sharada kaže...

U pravu si što se tiče toga da ljudi uvijek nađu razloga da se vrijeđaju, ali ovo s mobitelima nije neki "novi rasizam", već obični sukob mišljenja. Tj, "nisi ti meni neprijatelj zato što imaš taj i taj mobitel, već što voliš tu i tu marku/OS koju ja ne podnosim."

ja sam tvrdnje da si 20% njih ne moze priustit takav telefon, 30% ga nikad nije probalo, a ostali su cisti hatteri o kojima ti pricas...

ja sam odlucio otici po HTC kako bi mogao dublje sudjelovati u raspravi :p

16 godina
protjeran

Wiki uvijek pomogne. (replaced, s i d su jako blizu)

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 20:27 (Mentalist).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Evo ja ne podnosim Apple ali imam iphone i ima ga žena.
Sljedeći telefon koji budem kupil ženi bude iphone4 a gle čuda kupil budem i sebi.
Telefon je ništ posegno, OS je debil proof a itunes je najlošiji komad softvera na windowsima ever.

Znate zakaj budem kupil te telefone za 7 tisuća kuna? Jer imam pretplatu i te telefone mogu dobit za 1kn.
Kad pogledam na T-Scum sajtu kaj mogu dobit u rangu iphona odgovor je NIŠTA.
Za Samsunga moram nadoplatit, za Nokiu moram nadoplatit a LG neću.
17 godina
neaktivan

itunes je odlican komad svega, sadrzi sve ono sta bi inace trazio po diskovima da ubacis, on sadrzi na jednom mjestu...

kao i svaki software kod prvog koristenja ga treba podesit i nije user frendly jer je kompliciran... ali kad ga podesis prvi put, kasnije je samo drag-drop i attach

barem kod mene... a meni su svi gadgeti na jabuci, (80%) ostalo cine plazma, kucno i PC

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Najvjerojatnije lažeš, a u slučaju da ne lažeš imaš odvratno lošu sreću.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Danny_HR kaže...
gala385 kaže...

Ok, ti si jedan od one dvojice u galaksiji koji su platili punu cijenu iPhonea {#} Yea, right{#} 

Usput, kod iPhonea nema popravka već ti Apple daje novi uređaj - ja sam svoj mijenjao nakon par mjeseci iz zafrkancije jer sam smatrao da žiroskop ne radi kako treba i to dokazao i frajeri mi dali novi uređaj nakon 3 dana u servisu{#}

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
neaktivan

od svog iskustva jedina kompanija koja promeni proizvod koi je pokvaren za NOV bez zezanja i trikova i sto je najvaznije bilo gde u svetu bez komentara normalno u ducan od APPLE

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Normalno da su najlojalniji kad njihov proizvod proizvodi jedna firma, a Android desetak firmi. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
gala385 kaže...

Svaki korisnik Iphone-a 3G zna o čemu govorim. 4 puta mi je bio na popravku ,3 puta zbog hardverske greške, jednom jer je FW 3.0 spržio wifi čip, dobio sam 2 zamjenska koje sam vratio i na svakom su bili isti problemi dok nisam dobio treći  - novi na kojem opet ne radi GPS , a WIFI se gasi ako stavim jedan prst na vrh mobitela. Dovoljno je izguglati "Iphone 3G WiFI ili GPS" i izbacit će većinu tema o - problemima. Za novije generacije neću komentirati, ali pobogu to je treća generacija IPhone-a . Uostalom pola posta sam govorio o onome što je najnormalnija stvar, a to je da je surfanje kriminalno ,a prijem signala očajan + nazi politika proizvođača.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:34 (gala385).
17 godina
neaktivan

daj ne prdi...

Apple ne radi tako da daje "zamjenske telefone" vec daje novi telefon...

ne uvlaci se dublje u laganje i zanemari temu

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

daj ne prdi...

Apple ne radi tako da daje "zamjenske telefone" vec daje novi telefon...

ne uvlaci se dublje u laganje i zanemari temu

Zamjenski iphone dobiješ dok je tvoj na popravku (t-com), ako je dostupan. I kulture malo....

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:37 (gala385).
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Zamjenski iphone dobiješ dok je tvoj na popravku (t-com), ako je dostupan. I kulture malo....

zamjena iphona vrsi se u roku od 5 dana a najcesce 3 dana...

ako to nije tako nazoves ih pa se zalis, i nakon 2 dana dobijes svoj telefon (treba se ponasat kao u americi, ne kao u hrv, ako je dobavljac iz vana).

ukoliko na stanju nema istog modela, daje se sljedeci dostupni model...

ja sam vani tako dobio i4 a dao sam 3GS...

receno mi je da cekam 3 dana, kad sam spomenuo da nisam iz te drzave dali su mi i4

15 godina
neaktivan
oliver kaže...

od svog iskustva jedina kompanija koja promeni proizvod koi je pokvaren za NOV bez zezanja i trikova i sto je najvaznije bilo gde u svetu bez komentara normalno u ducan od APPLE

Logitech :)

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Sharada kaže...

ja sam tvrdnje da si 20% njih ne moze priustit takav telefon, 30% ga nikad nije probalo, a ostali su cisti hatteri o kojima ti pricas...

Znaci ne postoji mogucnost da se nekome ne svidja a moze si ga priustiti? Kako kvalitetno i racionalno razmisljanje. Prije svega objektivno.

:)
17 godina
neaktivan

Mene fascinira cinjenica da vlasnici iphone jednostavno ne dozvoljavaju da neko ima lose iskusstvo sa iphoneom. Jedan kaze da lazu, drugi kaze da ne postoji korisnik koji je nezadovoljan. Meni nije jasna ta zaslijepljenost ti uredjajem. I onda seljute kad im kazu da su kao sekta. Pa sami ste krivi sto vlada tako misljenje.

@danny_hr kaze ovo

gala385 kaže...

@hacker_ri kaze ovo

Kakve su ovo izjave? Na pravdi boga nazvati covjeka lazovom jer kaze da mu se uredjaj pokvario? Mom prijatelju se pokvario i njegovom prijatelju takodje. Uzeli su ih zajedno. Eto neka i ja budem lazov.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 10:43 (logic).
17 godina
neaktivan

Nije istina da lažu oni sa problemom sa iPhoneom, naravno da problemi postoje. Kao, na kraju krajeva, sa svakim proizvodom na svijetu.

Ali ovo sve što je on opisao, da mu se dešava nakon 3 popravka i tih gluposti ne mogu progutati jer bi već dobio zamjenski telefon a šanse da će svaki telefon raditi ista sranja su nikakve.

Smrzavanje i blesiranje također nakon 3 popravka.

Smiješno!

Sve to je došao napisati čisto sa ciljem pljuvanja po uređaju za koji osobno vjerujem da nema.

Nisam zasljepljen tim uređajem, isto bi napisao da je netko na ovaj način odlučio pisati protiv X10.

Mjesta za kritiku uvijek ima, u svakom slučaju, za pretjerivanje ne. Jer nije objektivno niti pridonosi kvaliteti rasprave.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 10:45 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Naravno da se svi kvare. Mozda on i laze al moras se sloziti da ti to ne znas a kao admin bi morao paziti kako nazivas forumase pogotovo bez dokaza. A sto se tice x10 ja ga ne bi napao jer ne znam da li neko laze ili ne a i kad neko prica protiv uredjaja koji posjedujem ja te ne primam ka srcu jer je to komad plastike i nisam emotivno vezan za njega. Bas me briga da li ga neko napada ili ne.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice