Najlojalniji korisnici iPhonea

poruka: 167
|
čitano: 24.060
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najlojalniji korisnici iPhonea".
17 godina
neaktivan
RE: Najlojalniji korisnici iPhonea
logic kaže...

Naravno da se svi kvare. Mozda on i laze al moras se sloziti da ti to ne znas a kao admin bi morao paziti kako nazivas forumase pogotovo bez dokaza. A sto se tice x10 ja ga ne bi napao jer ne znam da li neko laze ili ne a i kad neko prica protiv uredjaja koji posjedujem ja te ne primam ka srcu jer je to komad plastike i nisam emotivno vezan za njega. Bas me briga da li ga neko napada ili ne.

Ne, nebi. Nisam admin, mod sam, ali to me ne smije spriječavati da imam svoje mišljenje. Napisao sam što mislim o njegovom postu (da je laž), što je moje apsolutno pravo. To nije uvreda.

Ne primam iPhone srcu, nikako, zaboli me uvo što netko kaže za to. Nisam reagirao jer on napada iPhone, reagirao sam jer smatram da pretjeruje. I nisam rekao da bi ti napao nekoga da govori gluposti o X10 već bi ja to napravio.

iPhone možeš furati na popravak u bilo koji ovlašteni servis gdje dobiješ novi telefon. Čak sam prilično siguran da su mi to naglasili prilikom kupnje.

I šta god ti mislio Logic, prijatelju, prilično sam objektivna osoba, uvijek sam se trudio biti. Neću hvaliti iPhone ni bilo koji uređaj u segmentima gdje to ne zaslužuje, to nema smisla. Dapače, uvijek ću naglasiti kad mi nešto smeta i kad smatram da je nešto loše izvedeno itd. Al neću pretjerivati u tome nego prikazati kako jest.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 10:53 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
logic kaže...

Naravno da se svi kvare. Mozda on i laze al moras se sloziti da ti to ne znas a kao admin bi morao paziti kako nazivas forumase pogotovo bez dokaza. A sto se tice x10 ja ga ne bi napao jer ne znam da li neko laze ili ne a i kad neko prica protiv uredjaja koji posjedujem ja te ne primam ka srcu jer je to komad plastike i nisam emotivno vezan za njega. Bas me briga da li ga neko napada ili ne.

Ne, nebi. Nisam admin, mod sam, ali to me ne smije spriječavati da imam svoje mišljenje. Napisao sam što mislim o njegovom postu (da je laž), što je moje apsolutno pravo. To nije uvreda.

Ne primam iPhone srcu, nikako, zaboli me uvo što netko kaže za to. Nisam reagirao jer on napada iPhone, reagirao sam jer smatram da pretjeruje. I nisam rekao da bi ti napao nekoga da govori gluposti o X10 već bi ja to napravio.

iPhone možeš furati na popravak u bilo koji ovlašteni servis gdje dobiješ novi telefon. Čak sam prilično siguran da su mi to naglasili prilikom kupnje.

I šta god ti mislio Logic, prijatelju, prilično sam objektivna osoba, uvijek sam se trudio biti. Neću hvaliti iPhone ni bilo koji uređaj u segmentima gdje to ne zaslužuje, to nema smisla. Dapače, uvijek ću naglasiti kad mi nešto smeta i kad smatram da je nešto loše izvedeno itd. Al neću pretjerivati u tome nego prikazati kako jest.

Zbog ovog mi je i zasmetalo. Naravno da imas pravo na misljenje ali meni ako neko kaze da lazem to je uvreda. Na drugoj temi su to rekli i ja tamo ne idem. I ipak je nekome reci da laze uvreda. Nemas dokaza za to. A i ja cu kao i ti uvijek braniti pravo da svako ima svoje misljenje ali treba osigurati i dignitet foruma. Slazes se? Mislim da je to izmedju ostalog i posao modova. Ako nije moje da to kazem ja se izvinjavam ali znamo se i znam da se neces ljutiti.

:)
17 godina
neaktivan

Možda sam slobodnija osoba i kao takav manje materijal za moda od nekog drugog, niti ja nekog vrijeđam kad to kažem, to mi nije cilj. Ako meni netko kaže da smatra da lažem ne nalazim u tome uvredu, već ili dokažem ono što želim ili pustim da živi u tom uvjerenju (ako mi nije dovoljno stalo).

Isto tak ak mi netko kaže ti si debeli prasac ne nalazim to uvredom. Ok, pa jesam, kaj sad.

Ono što mi je na pameti to ću reći. Bez obzira bio ja mod, admin il predsjednik države.

P.S. Da ne bude da samo hvalim iPhone.

Frend je kupio X10 (impresivan uređaj) i on osjetno brže učita web stranice koje sam pokušao. Usporedni test sam radio. Čak sekundu-dve prije učita.

Al, na mom telefonu je puno ugodnije pomicati stranicu, skužio sam da kod njega zastajkuje, iPhone je dosta glađi u tom. Al priznam da bi mijenjao taj glađi pomak za brže učitavanje. :)

No, na kraju ipak nebi mijenjao iPhone za X10, iako sam mislio na početku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 11:06 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne prvi puta, ali ode topic lagano u ... destrukciju.

evo moj mali prilog.

mogu li ja kako "skuriti", "spržiti" svoj 3G pa da dobijem nešto novije. ali da me ne skuže.

pitanje je zapravo ozbiljno.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Možda sam slobodnija osoba i kao takav manje materijal za moda od nekog drugog, niti ja nekog vrijeđam kad to kažem, to mi nije cilj. Ako meni netko kaže da smatra da lažem ne nalazim u tome uvredu, već ili dokažem ono što želim ili pustim da živi u tom uvjerenju (ako mi nije dovoljno stalo).

Isto tak ak mi netko kaže ti si debeli prasac ne nalazim to uvredom. Ok, pa jesam, kaj sad.

Ono što mi je na pameti to ću reći. Bez obzira bio ja mod, admin il predsjednik države.

P.S. Da ne bude da samo hvalim iPhone.

Frend je kupio X10 (impresivan uređaj) i on osjetno brže učita web stranice koje sam pokušao. Usporedni test sam radio. Čak sekundu-dve prije učita.

Al, na mom telefonu je puno ugodnije pomicati stranicu, skužio sam da kod njega zastajkuje, iPhone je dosta glađi u tom. Al priznam da bi mijenjao taj glađi pomak za brže učitavanje. :)

No, na kraju ipak nebi mijenjao iPhone za X10, iako sam mislio na početku.

Evo sad i tebe moram napasti jer si rekao da si debeli prasac ;) Ne smijes ni sebe vrijedjati ;)

BTW sta znaci debeli ;)

Ja sam imao 106/192 a sad sam 95/192 ;)

On topic. X10 jeste impresivan redjaj. Evo sad ima i multitouch i samo je potvrdio ono sto sam i prije znao. Meni od njega slaba vajda jer mi ne donosi bog zna sta. Svi browseri imaju double tap zoom koji je dovoljan za 99% stvari. Ali evo da pohvalim jednu foru na iphoneu a to je kad prevuces jednu ikonu na drugu automatski kreira folder. Bas je fora i to na androidu donosi go launcher.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Evo sad i tebe moram napasti jer si rekao da si debeli prasac ;) Ne smijes ni sebe vrijedjati ;)

BTW sta znaci debeli ;)

Ja sam imao 106/192 a sad sam 95/192 ;)

On topic. X10 jeste impresivan redjaj. Evo sad ima i multitouch i samo je potvrdio ono sto sam i prije znao. Meni od njega slaba vajda jer mi ne donosi bog zna sta. Svi browseri imaju double tap zoom koji je dovoljan za 99% stvari. Ali evo da pohvalim jednu foru na iphoneu a to je kad prevuces jednu ikonu na drugu automatski kreira folder. Bas je fora i to na androidu donosi go launcher.

180/95. :)

Najviše me kod X10 galica ekran koji je oko 1cm duži od mog iPhonea pa automatski web stranice budu malo ljepšeg prikaza.

No, unatoč tome možda bi opet odabrao baš ajfon. Taman sam se ufurao u tu jednostavnost i praktičnost.

17 godina
neaktivan

A meni je bas taj ekran premali. Mislim na iphone. Da ima 4" ekran bio bi perfektan ovako mala vajda od velike rezolucije. Ja definitivno idem samo na vece.

17 godina
neaktivan

naravno da dobiješ novi - pa u startu si platio 2.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
funat kaže...

naravno da dobiješ novi - pa u startu si platio 2.

Zapravo sam platio jako malo (1298 kn). Manje neg X10, i to parsto kuna manje.

17 godina
neaktivan

Nekako sumnjam da je od applea dosao po te pare ;)

Neko je namirio razliku ;)

17 godina
odjavljen

vlasnici iphona su sektaroši,spremni učinit sve za svog vođu sekte apple jobsa

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Kaze vodeci strucnjak na polju LCD monitora ;)

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

Da, baš sam evo sinoć žrtvovao ovna na vrhuncu snaga, prolio 5 kapi svoje krvi iz arterije i okrenuo križ naopačke kako bi osigurao boljitak vrhovnom poglavaru svoje sekte, Jobsu.

17 godina
neaktivan

Hahhahaha

Bez djevica ne priznaj to ;)

17 godina
neaktivan
Ne, djevice žrtvujemo samo na svaku godišnjicu od izdavanja prvog iPhonea, dok je ovo šta sam napisao praksa svake nedjelje.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
M4X kaže...

Da, baš sam evo sinoć žrtvovao ovna na vrhuncu snaga, prolio 5 kapi svoje krvi iz arterije i okrenuo križ naopačke kako bi osigurao boljitak vrhovnom poglavaru svoje sekte, Jobsu.

Danny jel ti Svemogući Jobs naredio da učiniš i ovo PRIZNAJ!!! {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan

{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne, djevice žrtvujemo samo na svaku godišnjicu od izdavanja prvog iPhonea, dok je ovo šta sam napisao praksa svake nedjelje.

Aaaaaaaa. Pa nisi se pretrgao ;)

pet kapi krvi na toliku kilazu i nije neka zrtva ;)

NHF ;)

16 godina
neaktivan

Možete me banat zbog ovog ali stvarno me više boli ona stvar.

Kaj se tiče applea pogotovo iphonea, stvarno se pretjeruje s tim. 

Da dobar je uređaj, ali tolko preseravanja je previše. ko da su oni kaj imaju iphone više vrijedni od ostalih korisnika ( imam android pa mogu o njemu pisat), a android korisnici glupi i primitivni.

PA ko je glup i primitivan vidi se kod iphone korisnika, jer za to bar imam primjer: znam lika koji je kupio iphone 4 samo da se preserava okolo, a tolko je glup da čuje kak trava raste, pitam ja njega sad imaš novi iphone i kaj veliš kakva je ta famozna retina? a on meni, ma super je, igram je svaki dan.

Pa eto o apple korisnicima, i ko kupuje applove proizvode. Lik vidio reklamu za iphone, reklamira se kao nešto najbolje, a kad ga pitaš za retinu on misli da je to igrica, pa tolko o pameti i gluposti.

Ima i stvarno glupih android korisnika ali appleovci su posebna vrsta, ali ne svi ima ljudi koji su kupili iphone jer znaju njegove mogućnosti, ali većina, velika većina je kupila jer je to jednostavno iphone 4, vaaaauuuuuu.

iphone 4 je dobar uređaj, i nemam puno zamjerki prema njemu, ali ono kak se ponašaju korisnici koji ga imaju to je strašno.

uređaj ko uređaj, dobar je, ali po meni ima svoje mane: premali ekran, nedostatak homescreena i widgeta, izrada a i iOS...

Ali to je moje mišljenje.

A stvar zbog kojeg prezirem apple je njegova politika:

prvo ponude poluproizvod poput iphonea 3gs, kojemu fali dosta toga, a onda izbaci iphone 4, kojemu dosta toga ispravi, ali sve to najavljuje ko senzaciju, npr. facetime, multitasking,hd snimanje, prednja kamera...

sve to su imali ostali prije iphonea 4 ali apple to najavljuje ko veeeeeeeeeeliku senzaciju.

a sad uvode wifi hotspot kao novost, jebo ih na desireu imam wifi hotspot na koji se može priključit do 8 korisnika.

To je usrana politika applea.

Kolega s posla išao je poslovno u italiju, i kad se vratio žalio se da je potrošio 1200kn jer je trebao navigaciju pa je morao trošit mobilni internet, e pa ja sam dobio par vrsta navigacije i mapa i to besplatno, i rade offline bez da tošim internet.

Onda korisnici, jao.

njima ne možeš reći ništa protiv applea odma si svakakav, odma pametuju, stavio sam video benchmarka iphone vs desire hd, u kojem se jasno vidi da je desire hd bolji, ali neeeeee, jabučari su pametniji, njima video ništa ne znači, dokaz im ništa ne znaći, oni znaju da je iphone najbolji.

Po njima je sve ono kaj imaju drugi smartphoni kopirano od iphonea, a ono kaj iphone kopira od drugih to ne vide.

Stvarno je jadno njihovo ponašanje. A najbolji  mi je komentar: pljuju po iphoneu oni koji si ga ne mogu priuštiti?

Jebote da hoću mogao sam dva iphonea kupiti!! Ali nisam , kupio sam ono kaj mi više odgovara, desire hd.

Većina onih kaj pljuju po androidu, pogotovo htcu, nisu nikad imali te uređaje u rukama, a hvale iphone a pola njih  namjerava kupit iphone i nije ga ni isprobalo.

JA sam probao i desire hd, iphone 3gs, iphone 4, galaxy s i ostale, i mislim da imam pravo reći ono kaj mislim jer sam ih imao u rukama i znam o čemu pričam.

Retina display? da dobar je, možda čak jače boje nego na desiru, ali da kupim iphone 4 samo zbog toga? pa moj desire hd se savršeno vidi i u mraku i na suncu, A i ne pojačavam osvjetljenje do kraja. A i nije tolko veća razlika.

Drugi spominju signale , internet i te gluposti. ja lovim wireless sa svojeg router i kod susjeda, i na cesti, i u podrumu tako da mi ne glumite s tim.

skrolanje? desire hd skrola ko i iphone, glatko bez ikakvih problema.

Veličina? meni desire bolje odgovara jer ima 4.3 ekran i veći je užitak gledati video, slike, surfati nego na manjem iphoneu.

Ako već nije desire hd bolji od iphonea 4 onda su isti. 

Ali meni prednost odnose:homescreen, widgeti,veći ekran,aluminijsko kućište... nemogu se svega sjetiti.

E da, ima ljudi koji vele: na pretplatu je iphone 1kn ili je 100kn jeftiniji od desire hd , pa radije kupim iphone 4. po meni takvi ne zaslužuju smartphone, ma ni dummyphone. ak već kupuješ smartphone, kupuješ ga zbog onog kaj ti treba i znaš da ga ne budeš mjenjao par godina, a ne  kupuješ ga: joj super mi je android ali iphone je 100kn jeftiniji.

U početku je bila riječ o cijeni iphonea od 8000 kn, pa su se jabučari pravili pametni i govorili da je u tarifi 500 iphone 4 par kuna, a kad se javio netko da je tarifa previše,  onda su se preseravali da oni troše sve kaj u pretplati i plate. a sad kad je desire hd u tarifi 600 9kn sad se opet preseravaju kao to je previše, da bude na kraju desire ispao duplo skuplji.

I na kraju mislim da se ne bi iphone tolko prodavao da imaju isti marketing ko i ostali. da se u istoj količini reklamiraju desire hd i iphone 4, mislim da bi se više ljudi odlučilo na desire, samo zato jer je desire kad se sve zbroji bolji.

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
uređaj ko uređaj, dobar je, ali po meni ima svoje mane: premali ekran, nedostatak homescreena i widgeta, izrada a i iOS...

Nedostatak home screena i widgeta ne možeš svrstati pod manu jer je to nešto što je stvar osobnih preferenci svakog pojedinačnog korisnika.

Ovaj frend što je ubo X10 složio si je par tih p*zdarija na telefonu, npr slide show fotki, koje se meni apsolutno gade jer sam minimalist i perfekcionist po prirodi.

iOs je zapravo jedino što smatram boljim na iPhoneu u odnosu na telefone s Androidom, glađi i kvalitetniji sustav. Također je to samo osobno shvaćanje stvari pa ne mogu nekom drugom telefonu zamjerati što koristi Android.

nsoul kaže...

prvo ponude poluproizvod poput iphonea 3gs, kojemu fali dosta toga, a onda izbaci iphone 4, kojemu dosta toga ispravi, ali sve to najavljuje ko senzaciju, npr. facetime, multitasking,hd snimanje, prednja kamera...

sve to su imali ostali prije iphonea 4 ali apple to najavljuje ko veeeeeeeeeeliku senzaciju.

a sad uvode wifi hotspot kao novost, jebo ih na desireu imam wifi hotspot na koji se može priključit do 8 korisnika.

Njihova politika radi, prodaje brojne primjerke svega što nudi i to znači da je ta politika s poslovnog gledišta vrhunska. To što tebi smeta također nije stvar telefona. Na kraju krajeva ja osobno baš iz razloga što nije nudio sve što sam smatrao da treba nisam ni kupovao iPhone prije ove zadnje verzije. Sada je to jedan drugi uređaj, potpun i kvalitetan.

Najava senzacije od strane Applea je dobra, jer znaju kako promovirati svoj proizvod ma koliko uobičajeni njegovi fičri bili. Kapa dolje zbog toga.

Na svakom kupcu je da procjeni što je a što nije vrijedno njegove love, a na firmi je da te uvjeri da je njihov proizvod vrijedan. To je tako, normalno ponašanje u poslovnom svijetu.

nsoul kaže...
Kolega s posla išao je poslovno u italiju, i kad se vratio žalio se da je potrošio 1200kn jer je trebao navigaciju pa je morao trošit mobilni internet, e pa ja sam dobio par vrsta navigacije i mapa i to besplatno, i rade offline bez da tošim internet.

Za iPhone postoji nekoliko mapa i različitih navigacijskih riješenja koja ne zahtjevaju internet. Dakle klasične GPS navigacije.

Kolega ti je tudum.

nsoul kaže...
njima ne možeš reći ništa protiv applea odma si svakakav, odma pametuju, stavio sam video benchmarka iphone vs desire hd, u kojem se jasno vidi da je desire hd bolji, ali neeeeee, jabučari su pametniji, njima video ništa ne znači, dokaz im ništa ne znaći, oni znaju da je iphone najbolji.

Po njima je sve ono kaj imaju drugi smartphoni kopirano od iphonea, a ono kaj iphone kopira od drugih to ne vide.

Stvarno je jadno njihovo ponašanje. A najbolji  mi je komentar: pljuju po iphoneu oni koji si ga ne mogu priuštiti?

Jebote da hoću mogao sam dva iphonea kupiti!! Ali nisam , kupio sam ono kaj mi više odgovara, desire hd.

Većina onih kaj pljuju po androidu, pogotovo htcu, nisu nikad imali te uređaje u rukama, a hvale iphone a pola njih  namjerava kupit iphone i nije ga ni isprobalo.

JA sam probao i desire hd, iphone 3gs, iphone 4, galaxy s i ostale, i mislim da imam pravo reći ono kaj mislim jer sam ih imao u rukama i znam o čemu pričam.

Kolko god ima kritičara Androida ima kritičara iOs-a. To je normalno i fanboyeva imaš di god se okreneš. Zato proučiš autora i znaš već na prvoj rečenici s kime možeš raspravljati i kome možeš vjerovati. Postoje kritičari Androida koji ga nisu ni probali, slažem se, al postoje i mnogi hejteri iPhonea a nisu mu ni prismrdili. Nije to tako doduše samo u ovom slučaju. Po svuda toga ima (konzole, hardver, televizori, mobiteli, laptopi...)

"Po njima je sve ono kaj imaju drugi smartphoni kopirano od iphonea, a ono kaj iphone kopira od drugih to ne vide." - ovo priznam da je istina, jer sam to čuo puno puta, al više je problem u neupućenosti nego u namijernom glupiranju. Čak su mi znali reći da je neki random telefon sa touch screenom to kopirao od ajfona. {#} Al velim ti, to su bezazleni neznalice, nije im za zamjerit.

nsoul kaže...
Drugi spominju signale , internet i te gluposti. ja lovim wireless sa svojeg router i kod susjeda, i na cesti, i u podrumu tako da mi ne glumite s tim.

Ni ja ne gubim signal sa iPhoneom tako da ne vidim zbog čega to spominješ.

Ne znam za Desire HD, ali iPhone 4 puno glađe skrola nego Desire ili SE X10 sa kojima sam ga uspoređivao.

nsoul kaže...
E da, ima ljudi koji vele: na pretplatu je iphone 1kn ili je 100kn jeftiniji od desire hd , pa radije kupim iphone 4. po meni takvi ne zaslužuju smartphone, ma ni dummyphone. ak već kupuješ smartphone, kupuješ ga zbog onog kaj ti treba i znaš da ga ne budeš mjenjao par godina, a ne  kupuješ ga: joj super mi je android ali iphone je 100kn jeftiniji.

Ovo su u pravilu samo replike na nebulozu o skupoći iPhonea. Nikako nije presudno. iPhone nije najskuplji telefon - end of.

nsoul kaže...
U početku je bila riječ o cijeni iphonea od 8000 kn, pa su se jabučari pravili pametni i govorili da je u tarifi 500 iphone 4 par kuna, a kad se javio netko da je tarifa previše,  onda su se preseravali da oni troše sve kaj u pretplati i plate. a sad kad je desire hd u tarifi 600 9kn sad se opet preseravaju kao to je previše, da bude na kraju desire ispao duplo skuplji.

U tarifi koju ja koristim, iPhone je najjeftiniji smartfon koji mogu uzeti. Ponovno naglašavam, to nije presudna stvar, samo je demanti gluposti o "visokoj cijeni iPhonea".

nsoul kaže...

I na kraju mislim da se ne bi iphone tolko prodavao da imaju isti marketing ko i ostali. da se u istoj količini reklamiraju desire hd i iphone 4, mislim da bi se više ljudi odlučilo na desire, samo zato jer je desire kad se sve zbroji bolji.

I šta to tvoje pokazuje? Samo to da je Apple pametniji i više ulaže u marketingu što im se višestruko isplati. Bravo za njih!

Marketing je ogromna stavka u prodaji bilo čega, što bolji marketing bolje se prodaje, uvijek je tako bilo i bit će.

14 godina
neaktivan

mislim da je samo pitanje vremena

kad ce netko ubit nekoga

jer ima drukciji os na mobitelu{#}

ako vec nije...

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina

Vi ste takve babetine da je to strasno! Ko djeca ste. {#}

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

8 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
........

1.nikakvi slideshow to mi je takva glupost, isto ko i, hm ne znam kak se zove widget, onaj kružni izbornik kontakata ili fotografija. skroz bezveze.

a minimalizam? pa zakaj ne bi mogli widgeti biti minimalistički?  imam homescreen, na jednom friend stream, na drugom widget za informacije sustava, na jednom od/off za gps, wifi, bluetooth...

po meni je to bolje minimalističko nego ići gasit wifi u postavke.

2.da to je njihova politika, i to mi se gadi. ali jbg prodaje proizvode.

3. da tudum je, tako da vidiš kakvih kupaca iphonea ima. sad vidiš i sam da mnogi kupuju iphone jer je, hm, iphone.

4.da kopiraju svi sve, ali da bar neko od appleovca  prizna da su video pozivi, multitasking i ostale pi****je postojale i prije, ali ne to ej senzacija kod iphonea.

5.signal ne spominješ ti, ali svi govore kak iphone ima najbolji signal, kak ostali smartphoni ne love wifi, ili 3g. pa ja ga lovim. eto toliko o tome kolko su isprobali uređaje po kojima pljuju.

6.da iphone je najskuplji, ako ga kupuješ van pretplate.

ali ono kaj sam htio reći je to da kad je iphone jeftin u tarifi onda je to ok, ali kad je desire hd jeftin onda je to glupost i skupo.

7. isto ko i 6.

8. da baš to pokazuje. da imaju odličan marketing. i pokazuje to da ljudi kupuju iphone a ne informiraju se dal postoji nekaj bolje.

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

8. da baš to pokazuje. da imaju odličan marketing. i pokazuje to da ljudi kupuju iphone a ne informiraju se dal postoji nekaj bolje.

Tko kaže da se ne informiraju.

Ja sam se informirao, vagao opcije, isprobao telefone i procjenio da je za mene iPhone najbolji izbor. Što ne znači da je za svakoga. Niti je tvoj izbor, Desire HD, najbolji izbor za svakoga.

Oćeš čuti razlog zašto prijatelj nije uzeo Desire HD nego običan Desire? Zato jer mu je ekran prevelik i ne može palcem sva četiri ruba dotaknuti kad telefon koristi jednom rukom.

Svatko ima svoje razloge i kriterije.

Desire nije overall bolji telefon od iPhonea.

iPhone nije overall bolji telefon od Desirea.

To su nijanse i stvar pojedinca.

16 godina
neaktivan
Rekao sam da postoje iznimke, ko ti. Ali velika vecina kupi iphone zbog reklame i onda ne zna stavit navigaciju, i misli da je retina igrica. Tolko o informiranju.

A ja nisam rekao da je desire hd najbolji mob, mislim za mene je, ali svatko kupi kaj mu odgovara.
Ono kaj sam htio reci je to da jabucari ne vide mane iphonea, misle da je savrsen, e pa nije. Onda pametuju i preseravaju se.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Možete me banat zbog ovog ali stvarno me više boli ona stvar.

Kaj se tiče applea pogotovo iphonea, stvarno se pretjeruje s tim. 

Da dobar je uređaj, ali tolko preseravanja je previše. ko da su oni kaj imaju iphone više vrijedni od ostalih korisnika ( imam android pa mogu o njemu pisat), a android korisnici glupi i primitivni.

PA ko je glup i primitivan vidi se kod iphone korisnika, jer za to bar imam primjer: znam lika koji je kupio iphone 4 samo da se preserava okolo, a tolko je glup da čuje kak trava raste, pitam ja njega sad imaš novi iphone i kaj veliš kakva je ta famozna retina? a on meni, ma super je, igram je svaki dan.

Pa eto o apple korisnicima, i ko kupuje applove proizvode. Lik vidio reklamu za iphone, reklamira se kao nešto najbolje, a kad ga pitaš za retinu on misli da je to igrica, pa tolko o pameti i gluposti.

Ima i stvarno glupih android korisnika ali appleovci su posebna vrsta, ali ne svi ima ljudi koji su kupili iphone jer znaju njegove mogućnosti, ali većina, velika većina je kupila jer je to jednostavno iphone 4, vaaaauuuuuu.

iphone 4 je dobar uređaj, i nemam puno zamjerki prema njemu, ali ono kak se ponašaju korisnici koji ga imaju to je strašno.

Onda korisnici, jao.

Retina display? da dobar je, možda čak jače boje nego na desiru, ali da kupim iphone 4 samo zbog toga? pa moj desire hd se savršeno vidi i u mraku i na suncu, A i ne pojačavam osvjetljenje do kraja. A i nije tolko veća razlika.

Veličina? meni desire bolje odgovara jer ima 4.3 ekran i veći je užitak gledati video, slike, surfati nego na manjem iphoneu.

Ako već nije desire hd bolji od iphonea 4 onda su isti. 

Ali meni prednost odnose:homescreen, widgeti,veći ekran,aluminijsko kućište... nemogu se svega sjetiti.

Tko je rekao da su android korisnici glupi i primitivni a iphone korisnici da više vrijede.Nekomu paše Ios nekomu možda symbian ali je istina da je previše reklamira iphone to nije apple kriv nego mobilni operateri i web portali koji svaku vijest appleovu objave ako nećeš gledat nemoraš.

Takvih ljudi kao tvoj frend ima dosta nemaju blage o smartpohonovima i samo baljezgaju o ničemu,i upravo njih mob. operatori ulove i na njima zarađuju pare.To ti je svijet ima ti dosta budala s puno para a mi koji bar nešto znamo,radimo s mobitelima,sprobavamo kao neki ovdje kojima nije važno imat fancy mobitel to se na njih ne odnosi.

Vezano uz iphone mane-premali ekran to da meni bi dobro došao veći ekran ali u većini stvari nije potrebno jer nisam stalno na netu na mobitelu.I još ti stane u džep mob a ne ovi mobiteli poput desire hd,dell streak s kojim nemožeš upravljat kak su teški i veliki i ne stanu u džep i još ekran koje ugrađuje htc s kojima se ništa ne vidi čast izuzecima poput desire hd.

Izrada je odlična mobitela a Ios se stalno nadograđuje i sve je bolji oni bar kaj god stave u iphone odlično radi poput 30fps video snimanja,kamera koja je odlična i dokazuje da nisu megapixeli važni i još tipa ekran koji je vidljiv na suncu,dosta memorije,dobra baterija za razliku od nekih motorola i htca.

Vezano uz widgete to se djelomice slažem mene je oduševio windows phone 7 ali nek si svatko svoga konja odabire.

3gs nije poluproizvod ok mobitel kad ti je on izdan lipanj 2009 to je u moblinom segmentu daleko i kaj su ostali imali tad htc je početkom 2010 izdao hd2 koji nije mob preogroman je i onda još windows mobile,loš ekran,baterija i kamera kao i u svakom htc dosad.I nokia je ima prastari symbian i n97 veće smeće nisam vidio od moba a od androida je bilo malo neki modeli poput heroa.

Vezano uz senzacije tijekom promocije isto je pretjerano pogledaj gore da to stvar prenapuhaju uglavnom mediji a ne apple.

Facetime je novost nitko prije nije imao pravi videopoziv oni možda nisu bili prvi ali su usavršili i sad to svi guraju poput androida i wp7 i svi imaju videopozive GDJE SU BILI PRIJE TO ISTO VRIJEDI ZA TOUCH EKRANE,ZA OS,ZA APPSTORE,ZA MULTITOUCH.

Za prednju kameru isto vrijede sve mobe koje sam prije imao su bile kamere mutne,blurry slike a iphonova prednja kamera je odlična.

Multitasking su isto mogli prije izdat ali nisu jer su ga htjeli usavršit da ne troši bateriju i da ne ostanu procesi u backgroundu i da ne uništava mob neka aplikacija kao što je u androidu multitasking.

I opet nije apple kriv kaj to ovi mediji i web sajtovi prenapuhaju ako te apple živicra onda ignoriraj sve vezano uz apple vijesti.

WIfi hotspot je bio i prije godinu ili dvije za jb iphone meni to nije potrebno jer brzo troši bateriju neću trošit mobilni net na kompu gdje već imam adsl,baterija ti valjda 1 i pola sata izdrži kad imaš hotspot.

I IOS TI IMA tethering kojeg android nikad nije imal tek je dobil hotspot od 7 mjeseca 2010 kad je izašao froyo za nexus a gdje su proizvođači koji imaju android mobove jedino je htc izdao updejt na froyo.

I kad smo kod tih stvari koje android nema-tethering 2 i pola godine od kad je izašao prvi andoroid,book reader koji je tek sad došao s google readerom,multitoch u browseru je isto dosta kaskao,fragmentacija androida i loše napravljene aplikacije za razliku od Iosa.

TO kaj tvoj frend nezna za neke druge program za navigaciju na iphonu to si je sam kriv koje ne troši net a isto je tako i na androidu koji nema navigaciju ok jedino monotav je ok ali je spor,loše sučelje ali isto tak ima defaultno google karte koje uzimaju kune.

Za korisnike ti isto pogledaj gore sto ljudi sto čudi nekomu je bolji ios a nekomu android na svakom je nešto bolje napravljeno.

Moraš priznat da je konkurencija kopiralo dosta toga od apple touch ekran onda kad je apple objavio iphone onda se prebacuju svi na touch,kopije appstorea,dobar web browser,kopija galaxy s koji je dosta od iphona kopirao po home butonu,meni,dock..

Svakomu nešto odgovara..tebi desire hd ja sam imao desire i prodao sam ga zbog baterije koja je 50% lošija od iphona,ekrana na kojem se ništa ne vidi,mala memorija micro sd kartica koja je smeče,kamera koja je u rangu s 3gs,snimanje hd videa koji je jako loše..da idem dalje?

Također wireless signal je dosta bolji od 3gs na ip4 a na desire hd temi pričaju da je loš signal na wifiju preko desire hd ja nisam probao pa neču sudit a od običnog desirea je iphone 4 wifi isto bolji neznatno a gdje je baterija koja je dosta bolja na ip4,zvučnik koji je smeće na desire hd,ekran je možda ok na suncu ali su loše boje pogledaj razliku na recenziji desire hd vs desire na bugtv a gdje je još od iphona 4 koji je superioran po to mu samo kaj je ekran mali.

Skrolanje je na iphonu 4 odlično dok na desireu uz flash koji je ionak 90% reklame šteka imao desire i x10 i kod nikog nije scroll kao kod iphona.

Meni veličina nije bitna tak važan mi je ekran da mi može stat u džep a ne nosit grdosije od 170g u džepu kao desire hd i dell streak.

Vezano uz cijenu u vip npr. iphone 4 je jeftiniji od svih ostalih desire je nešto jeftiniji oko 500kn ali iphone 4 ima 4x više memorije od običnog desirea.

Vidim da su vip srezali cijene novim mobitelima poput desire hd,trophy,omnia 7 i nokia n8 prije su bili u preplati sve za mene skuplji 2 soma od iphona 4.

I vezano uz tarife kad je došao u t-mobile doista su bile velike cijene u preplati ali to je kriv t-mobile bar je sad na božičnim blagdanima ok cijena kakva treba bit ovako je stvarno pretjerano.

Desire hd ti je prije tjedan dana bio 2 soma skuplji u preplati sve za mene 600 od ip4.

17 godina
Danny_HR kaže...
gala385 kaže...

Kako ne bih bio lojalan kad za 7000 kuna šaljem mobitel 3 puta pod garancijom na popravak i još uvijek mi GPS pokazuje da sam 50 kilometara od svoje lokacije,  WI-Fi mi prekida vezu makar je router 5 metara od mobitela, proizvođač smatra da ne mogu stavljati na vlastiti mobitel što ja želim(!) i najjednostavnije što mogu,a smrzavanje i blesiranje prilikom surfanja je postalo čak i simpatično {#}

Najvjerojatnije lažeš, a u slučaju da ne lažeš imaš odvratno lošu sreću.

Ovo je istina, desava se i mom frendu i cini mi se da je to neki problem koji ima svaki iPhone 4, jer osim toga, mobitel se cini prilicno ispravnim.

Al tko ce meni vjerovat, ja sam samo "hater". {#}

- Psiho246
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Ovo je istina, desava se i mom frendu i cini mi se da je to neki problem koji ima svaki iPhone 4, jer osim toga, mobitel se cini prilicno ispravnim.

Al tko ce meni vjerovat, ja sam samo "hater". {#}

Ma nisi ti psihicu hater, samo ne znas citat bas dobro, pricalo se o navodnim problemima sa iphoneom 3G, a ne iphoneom 4.

17 godina
neaktivan
A je*i ga onda, valjda ja imam najveće sreće na svijetu kad mi se to nikad ne dešava. A surfam minimalno sat vremena svaki dan na mobu.
15 godina
protjeran
Ti si ocajan,kako ja nikada nisam imao nikakvih problema sa Iphoneom 3 i 4??????

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice