ljepa statistika nadamo se nekim novinama u za rochkas
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
morti ne bi bilo zgorega objaviti i koje su "vijesti" odn. napisi bili najnečitaniji, odn. na koje nitko živ/mrtav nije niti kliknuo ili jest tu i tamo netko ali je tekst bio toliko zanimljiv da čak ni ja nisam ostavio komentar . radi ravnoteže.
muhaha dobro si ga spustio na zemlju
I onda netko kaže da Ella nije bila poslovni potez godine...
Uglavnom, BOL napreduje, nemamo se kaj žalit, pogotovo kad pogledamo druge portale...
Svaka čast, ekipa, rulate na najjače :) (ili kak već).
Jedino malo omekšat modovsku inkviziciju, pa bi se dalo kvalitetno ratovat, ovak je samo meh...
Ma volim ja njega, od kako je Friday potpao pod čizmu okrutnog kapitalizma, pa se ne može više javljati s onim intenzitetom kao nekada, što bi tek bilo da i Ajar zabušava?
Treća najčitanija vijest u 2016. je iz 2015.
Zanimljivo je vidjeti poredak tema po čitanosti.
BOL je pravi portal, jer na njemu nema kopiranja, njegovih autori daju mu jaki osobni pečat.
Zajedno sa drugim ostajem vjerni pratitelj našeg BOL, kao i tiskanih izdanja.
Kada osjetim bol, ne utapam tugu u alkoholu ili nečemu trećem, nego odem na BOL.
Jerbo uz BOL lakše prođe svaka bol.
Treća najčitanija vijest u 2016. je iz 2015.
Ups, u pravu si! Čudno da ju je GA izlistao, ali nema veze, budem to korigirao. Ionako sam imao listu od desetak tekstova, pa kratio da ne bude previše toga.
Hvala ti na dojavi!
EDIT: Sređeno!
Btw - zanimljivo, peta vijest po čitanosti je također u vezi Amazona, kao i ova koja je "zalutala" :)
Mora da je nekakva teorija zavjere u pitanju.
Ma volim ja njega, od kako je Friday potpao pod čizmu okrutnog kapitalizma, pa se ne može više javljati s onim intenzitetom kao nekada, što bi tek bilo da i Ajar zabušava?
Vec godinu i par mjeseci uzivam u svojih 5 zvjezdica i ne forsiram jer moram i mladjima ostaviti mjesta da se dokazu
A sklon sam "abjuzanju" svog statusa pa mozda i bolje da ne pisem toliko.
Buduci si spomenuo statistike, nadam se da ce Domagoj stvarno izvuci hrpu zanimljivih podataka a ne samo neke povrsne bedastoce. Mozda i neke stvari koje nisu ocite (tipa top forumasi po prijavama administratorima i sl)?
Gdje je Ela na popisu?